Hamilelikte gaitada kan gorulmesi

Sessiz_sedasiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2015
2.042
787
53
Kizlar mrb nazil yazacagim bilmiyorum ama içim içimi yiyor kimseyle paylasamiyorum. Lavabo ya girdiğimde makat bölgeden birkaç gündür kan geliyor.basur gibi bir problemin yok herhangi bir aci hissetmiyordum kabizlik problemimde yok hamileliğinin 33. Haftasindayim bu durum beni çok korkutuyor aklimdan turlu şeyler geçiyor ilk gün çok fazla bir kan gördüm sonrasında çok az eşimlede paylasmadim ne yapacagim bilmiyorum.

Burdaki bizler size eşinizden daha iyi yardımcı olamayız bari onunla paylaşın derim.. benim düşüncem bu haftalarda Bebek alt bölgeye daha çok baskı uyguladığı için oradaki ince damarların zedelenmesiyle oluşabilir diye düşünüyorum şahsen ben böyle bişey yaşamadım ama bendede 32.haftadan sonra kabız vs olmamasına rağmen basur oldum.. bence ilk önce eşinize söyleyip daha sonra bir doktora danışmanızda fayda var

Basur olayini hic yasamadim çok afedersin makat bölgesinde herhangi bir aci hissi yok bazen de iç basur olabiliyormus iç bölgede de bir agrim yok ilk defa boyle bi şey yasiyorum kafam karmakarisik esime söyleyip onu da huzursuz etmek istemiyorum

Canım ben basurum ama bendede acı yokki sadece afedersin o basurda oluşan içerdeki meme dışarı doğru ama dediğim gibi hiç acı Yok kanama da olmadı hiç..

33 haftalık hamilesin. gizleme sakın, hiçbi şey olmasa, için içini yer, stres olursun. lütfen eşinle paylaş ve doktora gidin.

33 haftalık hamilesin. gizleme sakın, hiçbi şey olmasa, için içini yer, stres olursun. lütfen eşinle paylaş ve doktora gidin.
O doktor olayindan çok korkuyorum int arastrdim muayene beni kokutuyor eşime soylesem aninda doktora götürür beni ama ben nazil muayene olacagim bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…