HAMİLELİKTE GAZ SANCISI ALLAH RIZASI İÇİN YARDIM

Pomegranate1

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2024
210
84
18
Kızlar 6 haftalık hamileyim inanılmaz gaz sancısı ve şişkinlik yaşıyorum nefes alamıyorum hiç iyi değilim sırtıma bıçak gibi saplanıyor karnım 9 aylık gibi, gaz masajları, kayısı, maden suyu, rezene çayı ne varsa denedim hiçbir fayda göremedim zehir etti bana gebeliği bu durumu yaşayan ve çare bulan var mı lütfen yardım

Kızlar 6 haftalık hamileyim inanılmaz gaz sancısı ve şişkinlik yaşıyorum nefes alamıyorum hiç iyi değilim sırtıma bıçak gibi saplanıyor karnım 9 aylık gibi, gaz masajları, kayısı, maden suyu, rezene çayı ne varsa denedim hiçbir fayda göremedim zehir etti bana gebeliği bu durumu yaşayan ve çare bulan var mı lütfen yardım
Sıcak şekerli su bana iyi gelmişti ve talcid

Zamanla geçiyor…..

Aynı dertten muzdaripim hamileliğimin başından beri gaz sancılarım var hala geçmedi artık bebek büyüdüğü için iyice sıkıştırmaya başladı nefes darlığı da yaşıyorum. Bana doktor rezene bile içme demişti bence sen de danışıp öyle iç çünkü haftan çok küçük. Ben çare bulamadım gaz yapacak şeyleri yemiyorum ayaklarımı sıcak tutuyorum hareket etmeye çalışıyorum ama ne yapsam nafile ancak biraz rahatlama sağlıyor. Bu kontrolümde tekrar soracağım belki bebek büyüdüğü için bir şey önerir. En azından probiyotik kullandırtabilir diye düşünüyorum.

Bende de cok oldu benim icin en etkili yontem , sol tarafaniza yatin karniniza ayaklarinizi cekin cenin pozisyonda sirtinizi isitin , hafif dairesel elinizde karninizi ovun ben de cok etkili oldu bu pozisyon bagirsaklarin yolunu duzelten ve cikisi tetikleyen pozisyon

Safra kesesı olabılır..Hamılelıgımde baslamıstı o sancılar sırtımdan benımde..2 kere dayanamayacak acıda aradım doktoru gel bakalım demeden gaz sancısı o yapcak bısı yok yemene dıkkat et dedı...Yanı bu ıhtımalıde goz ardı etmeyın..Yol yakınken bunada baktırın derım cunku belırlı haftadan sonra amelıyatta olamazsınız agrılar sıddetlenırse de dogum sancısından da beter cunku..Şifalar versin Rabbim size🌸

süt ürünlerini çok azaltın ve maden suyu, elma, muz tüketin. bir de kayısı kuru karısı erik falan hoşaf gibi yaparsanız da olur.. zamanla azalıyor

Back
X