Hamilelikte geceleri hareketsiz bebek

sengunesbenay

Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2013
13
0
6
İstanbul
hanımlar merhaba,benim bebeğim geceleri hareket etmiyor.daha doğrusu geceleri tuvalete kalktığımda hissediyorum sadece 40 haftalık hamileyim bu güne kadar bir kez bile tekmesiyle uyanmadım.geceleri tuvalete kalmasam sabaha kadar deliksiz uyuyacağım o kadar yani.bu ise beni endişelendiriyor.bu durumu yaşayan hiç oldumu?

Benim ilk bebeğim öyleydi.Makat gelişi olduğu için sıkışıp kalmış bir yerde.Herkes içinde balık gibi dönüyor mu ,tekmeliyor vs dedikçe ben de olmuyordu.37+4 de sezeryanla doğum yaptım.Yaklaşık aylık hamileyim şimdide gündüz tek bir kıpırtı yok gece müthiş hareketli.Demek ki herkesin ki farklı oluyor.

yani korkuyorum bende acaba çocukta bir problemmi var diye gün geçtkçe daha zor oluyor beklemesi şuan 40+2 yim umarım bir sorun yoktur.gündüzleri bi sorun yok ama kıpır kıpır.

Benim bebeğim geceleri çok hareketli.Eşim öyle söylüyor.O geç yattığı için yattıktan sonra elini karnıma koyuyormuş ve hiç durmadan uzun süre hareket ettiğini söylüyor.
Ben de hiç bebeğmin hareketleri yüzünden uykumdan uyanmadım.Endişelenecek birşey yok bence.Bebeğin canını acıtacak hareketler yapmadığı için uyanmıyorsundur.Ben de bir terslik olduğunu düşünüyordum ama terslik yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…