Canim seni biliyorum bende Kasım topigindeyim bende 1.55 im eşimde öyle çok boylu değil. İkimizde 2500 2800 doğmuşuz. Belki bebekte öyle olur diye düşünüyorum ama doktorun erken doğar demesi beni çok tedirgin ediyor. Benimde sali günü kontrolüm var büyümemiş demesinden çok korkuyorum. Umarım sağlıkla alırız Kucağımıza çok zor bir süreç. Bu süreci atlatmış ya da yaşananlarla birlikte konuşalım istedim bu başlığı acarken. Senin bebeğin suanda kac hafta ve kac gr da peki? Birde gelişim geriliği dendiğinden beri hiç gitmedin mi bir daha?Benim son gittiğim doktor bebeğimin bazı ölçümlerinin 2 hafta geriden geldiğini söyledi. Halbuki önceki kontrollerimin hepsinde 5-6 gün ileriden gidiyorduk. Başka bir doktor ölçümlerinin normal olduğunu, her bebeğin 9 ay boyunca aynı çizgide ilerlemediğini söyledi. Eşim uzun boylu yapılı biri, benim boyum 1.55Minyon bir çocuk olabilir bu çok normal biz sık sık kontrol edelim, zaten ölçümler %100 sonuç vermiyor diye de ekledi.
Muz, avokado, kefir, ceviz gibi şeyler bebeğin kilo alımını arttırıyormuş. 2 hafta sonra tekrar kontrolüm var. Aradaki fark kapanır diye umuyorum.
Canim seni biliyorum bende Kasım topigindeyim bende 1.55 im eşimde öyle çok boylu değil. İkimizde 2500 2800 doğmuşuz. Belki bebekte öyle olur diye düşünüyorum ama doktorun erken doğar demesi beni çok tedirgin ediyor. Benimde sali günü kontrolüm var büyümemiş demesinden çok korkuyorum. Umarım sağlıkla alırız Kucağımıza çok zor bir süreç. Bu süreci atlatmış ya da yaşananlarla birlikte konuşalım istedim bu başlığı acarken. Senin bebeğin suanda kac hafta ve kac gr da peki? Birde gelişim geriliği dendiğinden beri hiç gitmedin mi bir daha?
Kilosu iyi yine maşallah ben 28 deyim 800 gr olmadı henüz inşallah artar benimkideEvet evet, başka doktor buldum. Boyu kilosu normal çıktı şuan 30+1deyim. Baş çevresi normal ama kasın çevresi 28+3 gibi çıkıyor. 1300 küsür 1400 arası ölçüyorum dedi. Kağıda 1320 yazmış. 2 hafta sonra tekrar kontrol edilecek.
Eşim tam 2.800 doğmuş. Benim tam kilomu hatırlamıyor annem ama 3ten fazla değildin diyor. Bebiş de bizim gibi olacak sanırım
Kilosu iyi yine maşallah ben 28 deyim 800 gr olmadı henüz inşallah artar benimkidehayırlı haberler duyarız inşallah canım.
Canim 3 haftadır kac gr aldı peki bebis? Birde kan sulandirici kullanıyor musun? Allah hepimize sağlıkla evlatlarimiza kavuşmak nasip etsin25. Haftadayız 3 haftadır aynı stres bende de var. 2 hafta geriden geliyor. Eşimde ben de minyonuz bu yapısal mı yoksa başka bir sebep mi var tam emin olamıyorlar. En son dün 2. Bir perinatologa gittim plesantada kalınlaşma gördü sanırım bebeğe giden oksijen ve besin az geliyor yoksa geri kalan damarlar gayet sağlıklı besliyor. Biz de sıkı kontroldeyiz , henüz 500 gr. En sevindiğim yer şuan ilk belirlendiği haftadan bu yana haftasını koruyor gerileme artmadı yani. Dilerim bu süreci hepimiz sağlıkla atlatırız.
Tüp bebek olduğu iÇin en başından beri hem aspirin hem iğne kan sulandırıcı kullanıyorum. 3 haftada 170 gr gibi bir şey aldı. Son 1 haftada 50 gr almış. Erken doğumdan bahsediliyor maalesef hemde 22. Haftadan beri ve o zaman daha 325grdı. Kilosu her arttığında rahatlıyorum biraz daha. 2 hafta deli gibi proteinli beslendi yine değişmedi. Şuan tavsiye edilen dinlenmem önemli olan oksijen oranını arttırabilmek. Cuma’ya tekrar kontrolüm var.Canim 3 haftadır kac gr aldı peki bebis? Birde kan sulandirici kullanıyor musun? Allah hepimize sağlıkla evlatlarimiza kavuşmak nasip etsinbirde erken doğum v.s. bahsettimi sana da doktorun?
Benimde sali kontrolüm var inşallah düzelir her şey çok tedirginim bende.Tüp bebek olduğu iÇin en başından beri hem aspirin hem iğne kan sulandırıcı kullanıyorum. 3 haftada 170 gr gibi bir şey aldı. Son 1 haftada 50 gr almış. Erken doğumdan bahsediliyor maalesef hemde 22. Haftadan beri ve o zaman daha 325grdı. Kilosu her arttığında rahatlıyorum biraz daha. 2 hafta deli gibi proteinli beslendi yine değişmedi. Şuan tavsiye edilen dinlenmem önemli olan oksijen oranını arttırabilmek. Cuma’ya tekrar kontrolüm var.
O kadar iyi anlıyorum ki seni. Papatya çayı yada pasiflora iç istersen ben ancak öyle yatıştım 1 hafta ne ağladım Allah biliyor. Ben de yarın doktorumla bir konuşacağım bakalım.Benimde sali kontrolüm var inşallah düzelir her şey çok tedirginim bende.
Kilosu kaç çıktı canım?Kizlar merhaba burada derdime derman olmaya çalıştınız bilgilendirmek istedim sizide bebegim büyüyor ama risk devam ediyor dedi doktor. Amacımız önce 34 e ulaşmak sonra da olursa 37 ye ulaşmak dedi. Bana da dua edin olur mu sag Salim vaktinde kucağıma alayim yavrumu.
950 gr canim 2 hafta önce 705 tiKilosu kaç çıktı canım?
Gayet güzel artmış. Perinatologum bana ilk hedef 1000i görelim yeter dedi. Sen ilk hedefi atlattın sayılır. Gerisi gelecektir. İçini ferah tut.950 gr canim 2 hafta önce 705 ti
Canim selam nasıl geçti bugün kontrolun? Aklım sendeydi.Tüp bebek olduğu iÇin en başından beri hem aspirin hem iğne kan sulandırıcı kullanıyorum. 3 haftada 170 gr gibi bir şey aldı. Son 1 haftada 50 gr almış. Erken doğumdan bahsediliyor maalesef hemde 22. Haftadan beri ve o zaman daha 325grdı. Kilosu her arttığında rahatlıyorum biraz daha. 2 hafta deli gibi proteinli beslendi yine değişmedi. Şuan tavsiye edilen dinlenmem önemli olan oksijen oranını arttırabilmek. Cuma’ya tekrar kontrolüm var.
Canım çok teşekkür ederim. Bugün haberler daha iyi. Kalp duvarında kalınlaşma vardı onun kontrolüne gittik önce evet mevcut ama bir hastalık şeklinde değil herşey yolunda dedi kardiyoloğumuz.Canim selam nasıl geçti bugün kontrolun? Aklım sendeydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?