Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnanılmaz göğüs hassasiyeti oldu bende 3-4 gün kala. Hatta o şekilde test yaptım. Baya bi elektrik çarpar gibi acıyorduhamilelikte ne gibi değişiklikler olur vücutta regila 1 hafta kala belirti olur mu
Merhava bende adet tarihimin bitiminde 5 temmuz iliskiye girdik korunmasiz sonraki gun pembemsi akinti geldi sonraki hafta da antideprasan kullaniyordum biraktim onlari belirtiler var simdi bas donmesi kusma mide bulantisi bas agrisi ishal acaba yoksunluk belirtisi mi adetime 1 hafta var suan bazi yiyeceklerden tiksinme bile oluyor.İnanılmaz göğüs hassasiyeti oldu bende 3-4 gün kala. Hatta o şekilde test yaptım. Baya bi elektrik çarpar gibi acıyordu
Bulantı için falan çok erken belki ilacınızı kendi kendinize kestiğiniz için olabilir, bence hekiminize danışmadan kesmeyin. Umarım gebelik vardır ama istiyorsanız tabiiMerhava bende adet tarihimin bitiminde 5 temmuz iliskiye girdik korunmasiz sonraki gun pembemsi akinti geldi sonraki hafta da antideprasan kullaniyordum biraktim onlari belirtiler var simdi bas donmesi kusma mide bulantisi bas agrisi ishal acaba yoksunluk belirtisi mi adetime 1 hafta var suan bazi yiyeceklerden tiksinme bile oluyor.
Ayy inşallah benimde olur bu ay pek belirtim yokBelirtiler kişiden kişiye değişiyor ve hiç bir belirti de olmayabiliyor. Ben her ay belirti arıyordum ve buluyordum, hamile kaldığım ay belirtim nerdeyse olmadı.
Bende de var ama hafif bir ağrı sabahları veya akşamları geliyorİnanılmaz göğüs hassasiyeti oldu bende 3-4 gün kala. Hatta o şekilde test yaptım. Baya bi elektrik çarpar gibi acıyordu
Adete kaç gün kala fark ettinizSadece kaşık batması vardı başka hiçbir belirti yoktu eğilip ayağa kalkarken kasığımda aaa diye bagirtcak kadar bı batma vardı adetten önce tabi
Batma nasıldi peki tarif eder misinizBenim de gogus agrilarim ve kasikta batmalar oldu
Benimde 2 yıldır olmuyor sorunun ne pekiMerhaba yeni konu açmak istemedim benimde adetim 5 gün gecikti ve beyaz bi akıntı geliyor arada. Karnimda şişlik var. Bazen kasik ağrım oluyor adet saniyorum ama olamadım daha. Bu sıcakta bir de grip oldum hamilelikte bağışıklık düşer diye okumuştum. Bazen de okadar halsiz düşüyorum ki kollarımı kaldıracak gücüm kalmıyor, grip olduğum için midir acaba .Bu ay şehir dışına çıktık o etkilemiş olabilir mi adetimi normalde hep düzenli olurum. Test yapmaya korkuyorum 1 buçuk senedir olmuyor bizimde![]()
Regle 1 hafta kala regl belirtileri gibi bel ağrısı kasık ağrısı goguslerde hassasiyet oldu ben de.Aşırı yorgunluk halsizlik hissi oldu.Test yaptım silik çizgiyle pozitif çıktı.Regle 4-5 gün kala kan testi verdim beta yüksek çıkmıştı hamileydjm yani. Fakat hiç belirtisi olmayanlar da varmış.hamilelikte ne gibi değişiklikler olur vücutta regila 1 hafta kala belirti olur mu
Benim regl ağrısız olur sadece kasığımda hafif acı olur ben nasıl anlicam yaaRegle 1 hafta kala regl belirtileri gibi bel ağrısı kasık ağrısı goguslerde hassasiyet oldu ben de.Aşırı yorgunluk halsizlik hissi oldu.Test yaptım silik çizgiyle pozitif çıktı.Regle 4-5 gün kala kan testi verdim beta yüksek çıkmıştı hamileydjm yani. Fakat hiç belirtisi olmayanlar da varmış.
Yani kişiden kişiye değişiyor tabi.Benim 2.gebeligimdi.Ilkinde de aynı belirtiler oldu.Regl olacağımı zannettim tecrübesiz olunca.Çok şiddetli bel ağrısı oldu.Reglim 2 gün geçmişti koyu çizgi çıktı testte.2 sine de doğal yollarla yumurtlama dönemini denk getirerek hamile kaldım.Poli kistik veya herhangi hastalığım yoktu.Benim regl ağrısız olur sadece kasığımda hafif acı olur ben nasıl anlicam yaa![]()
Bende yumurtalık tembelliği var inşallah benimde olurYani kişiden kişiye değişiyor tabi.Benim 2.gebeligimdi.Ilkinde de aynı belirtiler oldu.Regl olacağımı zannettim tecrübesiz olunca.Çok şiddetli bel ağrısı oldu.Reglim 2 gün geçmişti koyu çizgi çıktı testte.2 sine de doğal yollarla yumurtlama dönemini denk getirerek hamile kaldım.Poli kistik veya herhangi hastalığım yoktu.
Aynısını yaşadım ben de ama normal kaset testte bir şey görünmedi erken testlerden mi kullandınız ?Regle 1 hafta kala regl belirtileri gibi bel ağrısı kasık ağrısı goguslerde hassasiyet oldu ben de.Aşırı yorgunluk halsizlik hissi oldu.Test yaptım silik çizgiyle pozitif çıktı.Regle 4-5 gün kala kan testi verdim beta yüksek çıkmıştı hamileydjm yani. Fakat hiç belirtisi olmayanlar da varmış.
Doktora göründünüz mü? Takviye falan veriyorlarBende yumurtalık tembelliği var inşallah benimde olur![]()