Hamilelikte genelde hangi belirtiler olur🤔

Ay bende şuraya geleyim 6 ya da 7 gün kalması lazım sol kasıkta batmam var bel ağrısı ordan bacağa vuran ağrım var ve afedersiniz su gibi akıntım var ve karnım aşırı şiş gaz sıkışması gibi inşallah hamileyizdir 🙏🏻

Benim her ay ara kanamam olurdu çok az damla damla şekilde 1-2 gün yumurtlama döneminde 2 gün bel ve kasık ağrısı çekerdim ama bu ay hamile kaldığımda kanama daha yoğun şekilde tek seferde geldi ağrı daha fazlaydı. Yumurtlamadan 1hafta sonra kadar kasık ağrısı iğne batması gibi oldu birkaç kez. Göğüs hassasiyeti çok fazlaydı. Baş dönmesi yaşadım.

arkadaşlar merhaba.. burda yeniyim yardımcı olursanız çok sevinirim.. 4 yıldır evliyim ama yaklaşık 4 aydır çocuk düşünüyoruz. normalde her ay düzenli regl olurum en fazla 3 gün gecikirdi şuan 8 gün gecikti. regl belirtisi olarak göğüs hassasiyeti ve bel bacak ağrım olurdu şuan hiç belirti yok.. yaklaşık 15 gündür sadece sağ ve sol kasıkta batmalar yaşıyorum ara ara batma şeklinde sancılar giriyo. onun dışında da hiç belirtim yok. kendimi tutamadım sürekli idrar testi yaptım ama sonuç hep negatif. 3 gündür yapmıyorum test kan vermek istiyorum ama onda da hüsran yaşamaktan korkuyorum. içinizde benim gibi olan varsa yardımcı olabilir mi lütfen aynı belirtileri yaşayan var mı ? idrar testi hep negatifken kanda pozitif olan var mı ? ve hamilelik belirtisi olarak sadece kasıkta batma sancı yaşamış olan var mı ?

arkadaşlar merhaba.. burda yeniyim yardımcı olursanız çok sevinirim.. 4 yıldır evliyim ama yaklaşık 4 aydır çocuk düşünüyoruz. normalde her ay düzenli regl olurum en fazla 3 gün gecikirdi şuan 8 gün gecikti. regl belirtisi olarak göğüs hassasiyeti ve bel bacak ağrım olurdu şuan hiç belirti yok.. yaklaşık 15 gündür sadece sağ ve sol kasıkta batmalar yaşıyorum ara ara batma şeklinde sancılar giriyo. onun dışında da hiç belirtim yok. kendimi tutamadım sürekli idrar testi yaptım ama sonuç hep negatif. 3 gündür yapmıyorum test kan vermek istiyorum ama onda da hüsran yaşamaktan korkuyorum. içinizde benim gibi olan varsa yardımcı olabilir mi lütfen aynı belirtileri yaşayan var mı ? idrar testi hep negatifken kanda pozitif olan var mı ? ve hamilelik belirtisi olarak sadece kasıkta batma sancı yaşamış olan var mı ?
Canım ben hamile değilim ama okuduklarıma bakaraktan direkt gidip kan testi vermen lazım. Çünkü çok gecikmiş. Belki geç döllenme falandır. Kaset testlere güvenme git hemen kan ver bence. Lütfen sonucunu yaz ama inşallah istiyorsan eğer hamişsindir <3

Aynısını yaşadım ben de ama normal kaset testte bir şey görünmedi erken testlerden mi kullandınız ?
Erken test değildi.Normal ucuz kaset test ile yaptım.Hamilelik varsa görünür mutlaka geç döllenme değilse.

Valla kızlar benim hamilelik belirtileri
Sık idrara çıkma
Acıkma
Haksızlık
Uyku
Mide yanması
Baş dönmesi
Göğüste yanma hissi hasasiyet ağrı damarlar belirgin
Kaşık batması sağda
Beş gün var adete bugün yaptığım test

Eklentiler

• IMG_20230726_103145_1.webp
    IMG_20230726_103145_1.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 85
Ay bende şuraya geleyim 6 ya da 7 gün kalması lazım sol kasıkta batmam var bel ağrısı ordan bacağa vuran ağrım var ve afedersiniz su gibi akıntım var ve karnım aşırı şiş gaz sıkışması gibi inşallah hamileyizdir 🙏🏻
Merhaba canım benimde seninle aynı belirtilerim var adete 6gun kaldı tek tuhaf olan şey bende mutlaka yumurtlama zamanında göğüs ağrısı yaşardım adete kadar bu ay yok hafif bı sizi var yumurtlamadan 3 gün sonra hala daha devam eden sol kasık ağrısı var belime vuran ve su gibi akıntım var

💁🏻‍♀️💁🏻‍♀️ hamilelikte ne gibi değişiklikler olur vücutta regila 1 hafta kala belirti olur mu
Ablam trafik kazası gecirmisti durumu ağırdı normal odaya geçmişti yanındayım o sıralar hamileymisim haberim yoktu belirti arayamadım zaten sadece adet sancisi gbi sancılar ve o dönemdeki gibi bel ağrısı olmuştu adetm gecince de sadece rahmime vuran bir ağrı ve yorgunluk vardı bende hamileligimi öğrendiğimde 6 haftalikti üzüntüden gecikme oldu sanıp test yapmamistm geç yaptm fakat ben geç dollenmeydi 6 haftalikti ama geç dollenmeden dolayı 1 aylık görünüyordu yani 4 haftalikti 5. Haftada mide bulantilarim başladı 7.haftada da kusmalarim ayrıca adetim yaklaştığında bembeyaz bir akıntım geldi suphelendim ama 1 yıla yakn deneyip olmayınca umutlanmayayim dedim bacağımda ağrıyordu ama adet olacagm zamanda böyle bir ağrım olurdu benim ve idrara çıkma sıklığında biraz artma farketmistim adet döneminde suan 10 haftalık olduk rabbim isteyen herkese nasip etsn insaAllah🤲

Belirtiler kişiden kişiye değişiyor ve hiç bir belirti de olmayabiliyor. Ben her ay belirti arıyordum ve buluyordum🤣 , hamile kaldığım ay belirtim nerdeyse olmadı.
Aynı şeyi yaşamışız gerçekten her ay bir belirtin vardı sanki hamile kaldığım ay hiç birşey yoktu.😂 sadece sonradan düşününce iştahın açılmıştı ve gece yatmadan karnım acıkmaya başlamıştı.🤷🏻‍♀️

Aynı şeyi yaşamışız gerçekten her ay bir belirtin vardı sanki hamile kaldığım ay hiç birşey yoktu.😂 sadece sonradan düşününce iştahın açılmıştı ve gece yatmadan karnım acıkmaya başlamıştı.🤷🏻‍♀️
herkesin çok farklı oluyor bide belirtisi, benim de o hafta başım ağrıyodu mesela ama yormamıştım hamileliğe. Ki hiç başım ağrımaz

Belirtiler kişiden kişiye değişiyor ve hiç bir belirti de olmayabiliyor. Ben her ay belirti arıyordum ve buluyordum🤣 , hamile kaldığım ay belirtim nerdeyse olmadı.
Merhaba, sağ salim kucağınıza alın inşallah
Akıntınız olmuş muydu hamilr kaldığınız ay

Back
X