Hamilelikte Genital Bölge Temizligi

Gebelikte Genital Bölgeyi nasıl Temizlersiniz?

• Ağda

OY: 46 46,0%
  • Jilet

OY: 45 45,0%
  • Epilatör

OY: 7 7,0%
  • Hamam Otu

OY: 1 1,0%
  • Tüy Dökücü Krem & Sprey

OY: 1 1,0%

• Ankete Katılan
    100

POWERHACK

Powerhack
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2014
14.662
13.280
Selam kızlar daha önce konu açıldımı hiç bilmiyorum bu yüzden kusura bakmayın varsa :)
Ben 19 haftalık gebeyim 3 gün sonra 20 olucaz ve göbegim çıktı hemde balon yutmuş gibi ve genital bölge temizligi yaparken ( jilet ) ufaktan zorlanıyorum..
Agda dersenizde Agdayi Genital bölgem hassas ooldugundan yapamıyorum şöyle ki ne zaman yaptırsam kanama çok oluyor ve 2 gece o kızarıkla ölüp ölüp diriliyorum..
hele hele hamilelikte dayanacagımı sanmıyorum.
Bildiginiz Bir yöntem varsa ve Anketi Doldurup bizlere yardımcı olurmusunuz.??
Teşekkürler şimdiden Gelecek Cevaplar için :KK66:

Tüy dökücü kimyasal olduğu içi zararlı , epilasyon aleti de elektrikli olduğu için.. Diye duydum ağda da son zamanlarda doğumu tetikliyormuş. Hamam otu ne ola ki ? Ben de çok kararsızım ağda istiyorum ama artık son haftalarım.. Eğer jilete alışıksan ayna al birtane aynanın karşısında al canım

Tüy dökücü kimyasal olduğu içi zararlı , epilasyon aleti de elektrikli olduğu için.. Diye duydum ağda da son zamanlarda doğumu tetikliyormuş. Hamam otu ne ola ki ? Ben de çok kararsızım ağda istiyorum ama artık son haftalarım.. Eğer jilete alışıksan ayna al birtane aynanın karşısında al canım

Bilmedigim için Anket yapıyım dedim kuşum :)
hamam otu eskiden katınlar kullanırmış bende bilmiyorum toz halindeymiş ..
ama biraz zorlanıyoeum açıkcası jiletlede

Bilmedigim için Anket yapıyım dedim kuşum :)
hamam otu eskiden katınlar kullanırmış bende bilmiyorum toz halindeymiş ..
ama biraz zorlanıyoeum açıkcası jiletlede
Bende zorlanıcam galiba :KK43: bakalım cevaplar ne yönde olcak güzel bir konu olmuş:KK51:

Selam kızlar daha önce konu açıldımı hiç bilmiyorum bu yüzden kusura bakmayın varsa :)
Ben 19 haftalık gebeyim 3 gün sonra 20 olucaz ve göbegim çıktı hemde balon yutmuş gibi ve genital bölge temizligi yaparken ( jilet ) ufaktan zorlanıyorum..
Agda dersenizde Agdayi Genital bölgem hassas ooldugundan yapamıyorum şöyle ki ne zaman yaptırsam kanama çok oluyor ve 2 gece o kızarıkla ölüp ölüp diriliyorum..
hele hele hamilelikte dayanacagımı sanmıyorum.
Bildiginiz Bir yöntem varsa ve Anketi Doldurup bizlere yardımcı olurmusunuz.??
Teşekkürler şimdiden Gelecek Cevaplar için :KK66:
simdi nasil temizledigimi soylersem fazla ayip sanki :KK48::110::KK69::KK33:

hımm orasını bilemiyecegim tatlım ozaman sende kalsın napalım söylemessen söyleme :63:
En azindan ikinci bir fikrim var son zamanlarda agda erken doguma sebebiyet vereblyrms die aakincali ee epilatrde sakincali o dedigin ot cok pisss otesi kokhyor tavsiye etmem en azindan smde belki agda yaptrablrsn ama son zamanlarda agna karsiisnda jilett kullanablrz die dusunuyorum

En azindan ikinci bir fikrim var son zamanlarda agda erken doguma sebebiyet vereblyrms die aakincali ee epilatrde sakincali o dedigin ot cok pisss otesi kokhyor tavsiye etmem en azindan smde belki agda yaptrablrsn ama son zamanlarda agna karsiisnda jilett kullanablrz die dusunuyorum

agdayı yapamam cildim aşırı hassas yaptırdıgım gün ve ertesi gunune kadar yanıyor ve alınan yer kanıyor çok .
jilete devam ozaman :KK43:

bebegim yöntem olarak anı nasıl temizlendigi bizde biliyoruz da göbek büyük olunca nasıl olucak kafamda soru kaldı ondan açtım
yani ilginç ve çok gerekli bir konu olmuş bence... bende şimdiden düşünüyorum ilerde nasıl yapıcam diye... iyiki zamanında epilasyona gitmişim en azından çok fazla uğraşmak zorunda kalmam diye düşünüyorum:KK22::oops:

agdayı yapamam cildim aşırı hassas yaptırdıgım gün ve ertesi gunune kadar yanıyor ve alınan yer kanıyor çok .
jilete devam ozaman :KK43:
Maleseff bende cok hassasim ama son bir ah kala mecbur komple bi agda bakimina giricem birden gelmeye karar verirse eb azindan temiz gideyim hastaneye

yani ilginç ve çok gerekli bir konu olmuş bence... bende şimdiden düşünüyorum ilerde nasıl yapıcam diye... iyiki zamanında epilasyona gitmişim en azından çok fazla uğraşmak zorunda kalmam diye düşünüyorum:KK22::oops:
Benim gibi bir çok arkadaş eminimki Epilasyon yaptırmadı
Bende onu düşünüyorum Aklıma Gelir Her seferinde Belki Tecrubeli Annişler bulurum Dedim :)

Maleseff bende cok hassasim ama son bir ah kala mecbur komple bi agda bakimina giricem birden gelmeye karar verirse eb azindan temiz gideyim hastaneye
işte o yuzden hassaslaştım ne zaman gelicegi belli olmaz kızcemin en azından temiz pak gitmek istiyorumbende agda yaptırıcak son zamanlarda sıkıcam dişimi yapcak bişi yok :KK43:

X