Kızlar her sabah kalkmadan gerilme ihtiyacı duyuyrm buna karın gerilmemde dahil.bu bebege zarar verir mi bi çözümü var mı
Ellerimi kaldrmıyrum böule ayaklarımı uzatabildgm kadar uzatmyı yanı karnımı germek istyrumGebeyken elleri yukarı kaldırmak, yukarıya doğru uzanmak zararlı. Bence yapma.
Zati düşük tehlikem var die tedrginim.Gerilme kız. Bebek düşer bak. Allah korusun ya Rabbim ya
Yok yapma, dayan. O da zararlı olabilir. Sen doktora sor yine ama vücutla çok akrobatik şeyler yapmamak gerekiyor hele ki düşük tehliken varsa.Ellerimi kaldrmıyrum böule ayaklarımı uzatabildgm kadar uzatmyı yanı karnımı germek istyrum
Bir kez sordum oda bebek kasıldıgı için oluyrdur dedi ama baskada bişi demedigerilme Allah korusun bebeğine bir şey olabilir ve düşük tehliken var dr la konuş vardır bir çözümü rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin :)
Zati düşük tehlikem var die tedrginim.
Teşekkür ederim çok sağol elimde degil ama dikkat etmeye calısyrmAman kuzum dikkat et ne olur, bak Rabbim herkese nasip etmiyor böyle bi güzelliği kıymetini bil bu zamanlarınLohusaların duası kabul olur derler, bende senin için çok çok dua edeyim, ama sen dikkat etmeye çalış. Senden bir hayat doğacak bunu unutma, ona gözün gibi bak
Aynn işte yan yatmayı denicm bklımBenim de uyandigimda bacaklarimi germe hareketi yapmak ihtiyaci oluyordu
Baldirima kramp giriyordu.dikkat edin
Teşekkür ederim çok sağol elimde degil ama dikkat etmeye calısyrm
Bnde normlde germem kendmi bnde senn gbı korkuyorumAynisini her sabah bende yasiyorum canim ya bian hamile oldugumu unutup gernesiyorum sonrada bisi olcak diye korkuyorum ama istemeden oluyo normaldede cok gernesirdim aliskanlik olmus ya
Ya bunu ben çok yapıyorum. Uykuya dalarken uykudan uyanıp ve sabahları. Her yaptığımda kramp giriyor kasıklarıma ve bi daha yapmayacağım diyorum ama huy olmuş kendimi sürekli yaparken buluyorum :/Kızlar her sabah kalkmadan gerilme ihtiyacı duyuyrm buna karın gerilmemde dahil.bu bebege zarar verir mi bi çözümü var mı
Bnde yaparken agrı gırıo bişi batar gibi kasıklarımaYa bunu ben çok yapıyorum. Uykuya dalarken uykudan uyanıp ve sabahları. Her yaptığımda kramp giriyor kasıklarıma ve bi daha yapmayacağım diyorum ama huy olmuş kendimi sürekli yaparken buluyorum :/
Çocuklara acı çektiryoruz herhalde böyleBnde yaparken agrı gırıo bişi batar gibi kasıklarıma
Ayy inş acı cektrmıyruzdr daha bu sabh bile geriniyrum elimde degıl işteÇocuklara acı çektiryoruz herhalde böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?