hamilelikte gerilme

bebem88

Minik eller geldi büyüyor...
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2013
1.256
532
123
Kızlar her sabah kalkmadan gerilme ihtiyacı duyuyrm buna karın gerilmemde dahil.bu bebege zarar verir mi bi çözümü var mı

Gerilme kız. Bebek düşer bak. Allah korusun ya Rabbim ya

gerilme Allah korusun bebeğine bir şey olabilir ve düşük tehliken var dr la konuş vardır bir çözümü rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin :)

gerilme Allah korusun bebeğine bir şey olabilir ve düşük tehliken var dr la konuş vardır bir çözümü rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin :)
Bir kez sordum oda bebek kasıldıgı için oluyrdur dedi ama baskada bişi demedi

Zati düşük tehlikem var die tedrginim.

Aman kuzum dikkat et ne olur, bak Rabbim herkese nasip etmiyor böyle bi güzelliği kıymetini bil bu zamanların Lohusaların duası kabul olur derler, bende senin için çok çok dua edeyim, ama sen dikkat etmeye çalış. Senden bir hayat doğacak bunu unutma, ona gözün gibi bak

Teşekkür ederim çok sağol elimde degil ama dikkat etmeye calısyrm

Allah bilir tabii ama ogrendigimden beri hic gerinmedim çok severdim gerinmeyi artık unuttum diyebilirim belimi de kutletirdim bir saga bir sola döne döne eyyy gidi günler
Gerinmeyi birak dik duramadım ilk haftalar sen benim kadar abartma tabii ama gerinme de canim.. yerleşmeye çalışan ufacık bir can o

Benim de uyandigimda bacaklarimi germe hareketi yapmak ihtiyaci oluyordu
Baldirima kramp giriyordu.dikkat edin

Aynisini her sabah bende yasiyorum canim ya bian hamile oldugumu unutup gernesiyorum sonrada bisi olcak diye korkuyorum ama istemeden oluyo normaldede cok gernesirdim aliskanlik olmus ya

Aynisini her sabah bende yasiyorum canim ya bian hamile oldugumu unutup gernesiyorum sonrada bisi olcak diye korkuyorum ama istemeden oluyo normaldede cok gernesirdim aliskanlik olmus ya
Bnde normlde germem kendmi bnde senn gbı korkuyorum

Kızlar her sabah kalkmadan gerilme ihtiyacı duyuyrm buna karın gerilmemde dahil.bu bebege zarar verir mi bi çözümü var mı
Ya bunu ben çok yapıyorum. Uykuya dalarken uykudan uyanıp ve sabahları. Her yaptığımda kramp giriyor kasıklarıma ve bi daha yapmayacağım diyorum ama huy olmuş kendimi sürekli yaparken buluyorum :/

Ya bunu ben çok yapıyorum. Uykuya dalarken uykudan uyanıp ve sabahları. Her yaptığımda kramp giriyor kasıklarıma ve bi daha yapmayacağım diyorum ama huy olmuş kendimi sürekli yaparken buluyorum :/
Bnde yaparken agrı gırıo bişi batar gibi kasıklarıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…