Hamilelikte gıdık çıkar mı?

naneli_limon

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2012
796
90
118
Arkadaşlar hamileyim ama hala fitim sadece göbeğimden alıyorum sayılır ama sanki gıdıkta oluştu birazcık. Çok az hissediyorum ama eşim yok gıdığın diyor. Off var mı hamilelikte gıdığı oluşan? inş bana öyle geliyordur :(

Moral bozmak gibi olmasin ama...Daha nerelerin cikacak, bekle ve gor :)

Insanin suratida kilo aliyor ister istemez gidikta cikabilir...insanin burnu bile genisliyor buyuyor gebelikte... Gidik nedirki:)

Son düzenleme:
Offf iste benim derdim :/ gldlk.
Bnm de hamilelikte aldigim kilolarla cikti zaten hemen yuzden kilo alirim ama verirken vucuttan gider kilolarim.cevremdekiler de oyle abartilcak bi gldlk yok diyorlar ama bnm icin resmen takinti haline geldi :S estetik bile dusunuyorum cok rahatsiz oluyorum.

Ben 13 kilo almıştım.
Gıdığım mıdığım çıkmadı :8:
Sadece göbeğim vardı.

Bünyeden bünyeye değişir.
Sen zayıfım diyorsun.
Çok aşırı kilo almazsan olmaz gıdık.

Bir de kız bebeğe hamile olanlar da gıdık olur burun şişer ayaklar şişer derler.

Hamilelikte Gıdık çıkar, popo çıkar, göbiş çıkar, varis çıkar, göğüs çıkar, basur çıkar, en sonda bebek çıkar :) çıkar da çıkar yani her bünyeye göre değişir bu çıkacak şeyler :):52:

Ben 13 kilo almıştım.
Gıdığım mıdığım çıkmadı :8:
Sadece göbeğim vardı.

Bünyeden bünyeye değişir.
Sen zayıfım diyorsun.
Çok aşırı kilo almazsan olmaz gıdık.

Bir de kız bebeğe hamile olanlar da gıdık olur burun şişer ayaklar şişer derler.

Arkadaşım erkek bebeğe hamile ve burnu resmen iki katı büyüklüğüne ulaşmış:26: Her şeyi anlarım da burun nasıl şişiyor yahu:1:

Offf iste benim derdim :/ gldlk.
Bnm de hamilelikte aldigim kilolarla cikti zaten hemen yuzden kilo alirim ama verirken vucuttan gider kilolarim.cevremdekiler de oyle abartilcak bi gldlk yok diyorlar ama bnm icin resmen takinti haline geldi :S estetik bile dusunuyorum cok rahatsiz oluyorum.

cnm bebeğin oldu ve şu an hamile değilsin dimi? buna rağmen hala devam ediyormu gıdık?
of benm ümidim hamilelikten sonra gitmesi. gidermi ki??

offf yaa ....... :(((

dogumdan sonra bir kac ay icinde ama o sislik gidiyor :34: gebelikte insanin vucudu su topluyor cunku ve suratin filan her yerin sisebiliyor...ben bizzat yasadim bunu...unutmaki dunyanin en guzeli seyine sahip olacaksin iki sisigin ne onemi var :9:

Back
X