Göbeginin boyutuyla bebegin boyutunun bi alakası yok ki tatlim. Sen ultrason degerlerine bak. Gobegine bakmayı bırak
Kızlar size bir şey sormak istiyorum. Ben 8 aylık hamileyim. Ama sanki göbeğim küçük gibi. En son 3 hafta önce vardı kontrolüm, 1 hafta sonra doktor randevum var ama sanki göbeğim diğer hamilelere göre küçük gibi. Bir de son 3 haftada falan göbeğim büyümemiş gibi geliyo bana. Siz de durum nasıl?
33 haftadan sonra amnio sivi artmiyormus.dolayisiylada gobek buyumesi gozumuze carpacak kadar belirgin olmaz.kilosu boyu sagligi iyi olsunda gerisi bos.hem ne kadar buyuk gobek okadar catlak demek:)))
Bende bu hafta okudum 33 haftaligim.Bu bilgiyi bilmiyordum, çok teşekkür ederim.
oh çatlamıycaksın demek kiiiii.....bebek sağlıklıysa gerisi ço önemli değil canım..Kızlar size bir şey sormak istiyorum. Ben 8 aylık hamileyim. Ama sanki göbeğim küçük gibi. En son 3 hafta önce vardı kontrolüm, 1 hafta sonra doktor randevum var ama sanki göbeğim diğer hamilelere göre küçük gibi. Bir de son 3 haftada falan göbeğim büyümemiş gibi geliyo bana. Siz de durum nasıl?
oh çatlamıycaksın demek kiiiii.....bebek sağlıklıysa gerisi ço önemli değil canım..
Canım ben de 8.aya yeni adım attım bana da göbeğim küçük gibi geliyor,ama bence bu biraz da anne adayı kilo almamışsa-az almışsa öyle gözüküyor gibi.Özellikle de afedersin lavaboya çıkabilip mide boşalınca göbeğim daha bi minik top gibi geliyor :)
Ben ne yapıyım 4 aylik hamileyim ama hala dumduzum nerende bebek diyorlar =D
Aman cikmasin.ne guzel herseyi giyom sonucta icerdekinin keyfi iYi ha cikmis ha cikmamis ne fark ederki =)Benim de 4 aylıkken hiç bi şey yoktu. 5 aydan itibaren hafiften çıkmaya başladı:?
Aman cikmasin.ne guzel herseyi giyom sonucta icerdekinin keyfi iYi ha cikmis ha cikmamis ne fark ederki =)
Benimde küçük, bebeğinizde her şey normalse kafanıza takmayın boşuna, çevrede herkes bir şey konuşuyor kulak tıkayın onlara. Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?