hamilelikte göbeğin boyutu

ayzeze

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2012
1.252
342
123
Kızlar size bir şey sormak istiyorum. Ben 8 aylık hamileyim. Ama sanki göbeğim küçük gibi. En son 3 hafta önce vardı kontrolüm, 1 hafta sonra doktor randevum var ama sanki göbeğim diğer hamilelere göre küçük gibi. Bir de son 3 haftada falan göbeğim büyümemiş gibi geliyo bana. Siz de durum nasıl?

Göbeginin boyutuyla bebegin boyutunun bi alakası yok ki tatlim. Sen ultrason degerlerine bak. Gobegine bakmayı bırak

33 haftadan sonra amnio sivi artmiyormus.dolayisiylada gobek buyumesi gozumuze carpacak kadar belirgin olmaz.kilosu boyu sagligi iyi olsunda gerisi bos.hem ne kadar buyuk gobek okadar catlak demek:)))

33 haftadan sonra amnio sivi artmiyormus.dolayisiylada gobek buyumesi gozumuze carpacak kadar belirgin olmaz.kilosu boyu sagligi iyi olsunda gerisi bos.hem ne kadar buyuk gobek okadar catlak demek:)))

Bu bilgiyi bilmiyordum, çok teşekkür ederim.

Benimde pek büyümedi göbeğim haftaya kontrolüm var bakalım ben doktora söylemiştim göbeğim küçük sanki diye güldü bana iç karnın geniş diyor çevremdekilerde

Canım ben de 8.aya yeni adım attım bana da göbeğim küçük gibi geliyor,ama bence bu biraz da anne adayı kilo almamışsa-az almışsa öyle gözüküyor gibi.Özellikle de afedersin lavaboya çıkabilip mide boşalınca göbeğim daha bi minik top gibi geliyor :)

oh çatlamıycaksın demek kiiiii.....bebek sağlıklıysa gerisi ço önemli değil canım..

Ben ne yapıyım 4 aylik hamileyim ama hala dumduzum nerende bebek diyorlar =D

Ben 4 aylığım ama iç karnım geniş sanırım e tabi zayıfta değilim, o yüzden karnımda hala bir şişlik yok, benden çok zayıf arkadşaım var 1 ay var aramızda o benim ayımdayken göbeği belli oluyordu.

Ayaktayken küçük gibi geliyo da oturunca falan kocaman oluyo:)

Benimde küçük, bebeğinizde her şey normalse kafanıza takmayın boşuna, çevrede herkes bir şey konuşuyor kulak tıkayın onlara. Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Benimde küçük, bebeğinizde her şey normalse kafanıza takmayın boşuna, çevrede herkes bir şey konuşuyor kulak tıkayın onlara. Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Evet dokor kontrolüne gittik. Boyu ve kilosu normal çok şükür bu nedenle rahatladım baya:))

Kızlar benim de ilk aylar karnım çok yoktu son 1.5 aydır fırladı. Bir süre önce göbeğimi göremeyen hamile olduğuma inanmayan arkadaşlarım bu duruma şaşırıyor. Ama bebeğin gelişimi iyi şükür en önemlisi de o. Ne kadar kocaman göbeğime alışamasam da sağlıkla doğsun diye dua ediyorum. İnşallah hepimizin bebekleri sağlıkla doğar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…