• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte göğüs ucu tüyleri

Kızlar selam bu benim için çok büyük bir dert şu an 😔 Göğüs ucumun etrafında çok çok fazla tüy var ben de ağda denemiştim sonra lazer epilasyon denedim lazer için jiletle almak gerekiyor bu sebepten çok fazla çoğaldı tam iğneli epilasyon yaptırayım kurtulayım dediğim anda hamile olduğumu öğrendim epilasyon da yapmadılar😔 sorum şu ben bunlarla emzirme döneminde nasıl başa çıkabilirim annem makasla kısalt dedi ama çok fazla var görüntüsü de benim moralimi bozuyor ağda yapayım desem emeceği için yara vs olur mu kuşlardan kalan kökler bebeğimin ağzını rahatsız etmez mi düşünüp düşünüp moralimi bozuyorum ne yapmamı önerirsiniz aynı durumu yaşayıp bir çözüm bulan var mı?
Canım bende emzirme donemindeyim benimde killarim var orada maalesef. Agdayla alıyorum kahverengi bölümün etrafını zaten bebegin ağzına girmiyor. Bebek kahverengi alanı alıyor sadece orada yok etrafında var. Seninde öyledir muhtemelen boşuna stres yapiyosun agdayla al hemen etrafını hiç bisey olmaz

Benim dogumdan sonra hormonlardan kaynanli sanirim tüyler cikmamisti ciksada bir kac tane ve kendiliginden dokuldu belki sizdede olur

Hamilelikte veya süt verirken sorun olur mu bilmem. Ben sir ağdanı parmak uçlarıma alıp öyle elimle ikişer üçer alıyorum.

Back
X