• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte göğüs ucu tüyleri

bende de var elimle kopariyorum jiletle almadim hiç.. ağda da yapmadim bi kaç tane var

Ben epilatorle alıyorum. Ağda kalıntı vs bırakır bir de pratik olmaz belli uzunluğa kadar. Epilator iş görür.
Şu an aklımda iki ihtimal var ya epilatör ya da doktor onay verirse iğneli epilasyon. Göğüslerim de o kadar küçük ki çok kötü görünüyor o kıllar sanki saç var 😢 bu ikisinden birinin kesin çözüm olması lazım elbet birilerinin yanında emzirmem gerekecek sonsuza kadar kaçamam hiç o diyalogları yaşamak istemiyorum ay niye böyle ne kadar çok tüy var falan

Eh be canım derdin bu olsun ,tak plastik eldiven al oh mis gibi ,cımbız ile alma sakın çok sert çıkar .
Özel bölgeler için süper yıllardır kullanıyorum.

Kızlar selam bu benim için çok büyük bir dert şu an 😔 Göğüs ucumun etrafında çok çok fazla tüy var ben de ağda denemiştim sonra lazer epilasyon denedim lazer için jiletle almak gerekiyor bu sebepten çok fazla çoğaldı tam iğneli epilasyon yaptırayım kurtulayım dediğim anda hamile olduğumu öğrendim epilasyon da yapmadılar😔 sorum şu ben bunlarla emzirme döneminde nasıl başa çıkabilirim annem makasla kısalt dedi ama çok fazla var görüntüsü de benim moralimi bozuyor ağda yapayım desem emeceği için yara vs olur mu kuşlardan kalan kökler bebeğimin ağzını rahatsız etmez mi düşünüp düşünüp moralimi bozuyorum ne yapmamı önerirsiniz aynı durumu yaşayıp bir çözüm bulan var mı?

Hiçbir şey olmaz. Ağda ya da cımbız yeterli olur.

Benim ala ala çoğaldı muhtemelen bildiğin saç gibi kalın ve uzun ☹
Zamanla azalır jilet le alma cımbızlada alma daha beter olur .
Epilasyon için sakıncalı diye biliyorum sen bilirsin
Ben ✋ eldiven diyorum.
Kıl tüy ile çok mücadele ettim eskiden şimdi yaş aldıkça azalıyor çok şükür:KK39:

doktor eldıvenı gıyın elınıze
onla tutup cekın
cok ınceldıgını zayıfladıgını goreceksınız

Eh be canım derdin bu olsun ,tak plastik eldiven al oh mis gibi ,cımbız ile alma sakın çok sert çıkar .
Özel bölgeler için süper yıllardır kullanıyorum.
Bikini bölgemi yıllarca öyle aldım göğüs ucuna da denerim ama alacak boyuta gelene kadar bebek rahatsız olmaz dimi🥺 canım oğlum annen neler düşünüyor gör gör 😂

Zamanla azalır jilet le alma cımbızlada alma daha beter olur .
Epilasyon için sakıncalı diye biliyorum sen bilirsin
Ben ✋ eldiven diyorum.
Kıl tüy ile çok mücadele ettim eskiden şimdi yaş aldıkça azalıyor çok şükür:KK39:
o zaman eldiveni deneyelim çok teşekkür ederim 💕

Bebegin rahatsiz olacagina hic ihtimal vermiyorum
Velev ki omzunuzda uyudu saciniz degdi yuzune
Ya da esim cok çıplak gogsunde uyuttu oglumuzu
Ki killidir gogsu ama oglumuzda rahatsizlik emerasi hic görmedim ben
Sevginiz yeter takmayin kafaya bunlari :)

Cımbız kesinlikle iyi degil cift cift cikartiyor bi delikten :KK12: sir agda bantları en iyisi bence.. 🤦🏻‍♀️

Tek bir konuda şanslısınız memeden kesmeden önce 2 ay ağda yapmayın bebek emmeyi hemen bırakır 🙈 Bu arada ben de aşırı kıllıyım maalesef ağdadan başka çare yok şuan için 😉

Tuyleri neyle alirsaniz alin cogalmaz, oldugu gibi geri uzar. Ben cooook uzun zamandir her yerimi jiletle aliyorum. Ayni cikiyor. Ilk uzadigi zaman tuyler sert ve kalinmis gibi duruyor cunku kestigin icin küt oluyor ucu. Uzadikca eski haline dönüyor.
Yuzumde cenemin altinda 6-7 tane kalin kil var, onlari cimbizla aliyorum cunku bildiğin kil onlar. Ayva tuyleri, biyik bolgesini falan jiletliyorum. 2 haftada falan anca uzuyorlar. Hic oyle bir cogalma gozlemlemedim. Vucudumu da yazin 3-4 gune bir, kisin 2 haftada bir jiletliyorum, gayet idare ediyor. Agdanin acisi, sonraki batiklar falan hic degmez. Zaten benim kil koklerim alerji oluyor, kokten alamiyorum.

benim küçüklüğümden beri var meme kenarında kılım cımbızla bir cahillik almıştım şimdi önüne geçemiyorum. artık saç kısaltma makinesiyle kıllarımı kısaltıp 1-2 hafta rahatlıyorum. çözüm değil ama

Back
X