- 3 Haziran 2015
- 36.935
- 119.072
- 798
- 35
- Konu Sahibi Dilandilan
bende de var elimle kopariyorum jiletle almadim hiç.. ağda da yapmadim bi kaç tane var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şu an aklımda iki ihtimal var ya epilatör ya da doktor onay verirse iğneli epilasyon. Göğüslerim de o kadar küçük ki çok kötü görünüyor o kıllar sanki saç varBen epilatorle alıyorum. Ağda kalıntı vs bırakır bir de pratik olmaz belli uzunluğa kadar. Epilator iş görür.
Keşke benim de öyle olsa görmenizi isterdim bendekileribende de var elimle kopariyorum jiletle almadim hiç.. ağda da yapmadim bi kaç tane var
jileti bikini genital bölgede kullaniyorumKeşke benim de öyle olsa görmenizi isterdim bendekileri![]()
jileti bikini genital bölgede kullaniyorum
bi kere bacagimda aldim çogaldi.. adamlar gibi
ağda yaptırmayı da üşeniyorum![]()
![]()
![]()
sadece memeye yapmadim![]()
Kızlar selam bu benim için çok büyük bir dert şu anGöğüs ucumun etrafında çok çok fazla tüy var ben de ağda denemiştim sonra lazer epilasyon denedim lazer için jiletle almak gerekiyor bu sebepten çok fazla çoğaldı tam iğneli epilasyon yaptırayım kurtulayım dediğim anda hamile olduğumu öğrendim epilasyon da yapmadılar
sorum şu ben bunlarla emzirme döneminde nasıl başa çıkabilirim annem makasla kısalt dedi ama çok fazla var görüntüsü de benim moralimi bozuyor ağda yapayım desem emeceği için yara vs olur mu kuşlardan kalan kökler bebeğimin ağzını rahatsız etmez mi düşünüp düşünüp moralimi bozuyorum ne yapmamı önerirsiniz aynı durumu yaşayıp bir çözüm bulan var mı?
Zamanla azalır jilet le alma cımbızlada alma daha beter olur .Benim ala ala çoğaldı muhtemelen bildiğin saç gibi kalın ve uzun ☹
Bikini bölgemi yıllarca öyle aldım göğüs ucuna da denerim ama alacak boyuta gelene kadar bebek rahatsız olmaz dimiEh be canım derdin bu olsun ,tak plastik eldiven al oh mis gibi ,cımbız ile alma sakın çok sert çıkar .
Özel bölgeler için süper yıllardır kullanıyorum.
o zaman eldiveni deneyelim çok teşekkür ederimZamanla azalır jilet le alma cımbızlada alma daha beter olur .
Epilasyon için sakıncalı diye biliyorum sen bilirsin
Beneldiven diyorum.
Kıl tüy ile çok mücadele ettim eskiden şimdi yaş aldıkça azalıyor çok şükür![]()