Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba arkadaşlar iki haftadır sol göğüsüme iğne batıyor gibi oluyor sanki küçük çapta elektrik çarpması yaşıyorum gibi hissediyorum. SİZde de oluyor mu normal bir durum mu ???
Göğüsünde kist kitle gibi birşey olabilir. Benim nohut büyüklüğünde var aynı acıyı yaşadım gebelikte. Genel cerraha görünüp ultrason cektirebilirsin. Gebelik tetikliyor kitleyi.
Göğüsünde kist kitle gibi birşey olabilir. Benim nohut büyüklüğünde var aynı acıyı yaşadım gebelikte. Genel cerraha görünüp ultrason cektirebilirsin. Gebelik tetikliyor kitleyi.
Takipdeyim 6 ayda bir ultrason çekiliyorum. Korkulacak birşey değil ne olduğunu bildikten sonra. İhmal etmeyin ama. yorgan iğnesini dıştan içe sokuyomuş gibi ani bir sızlama oluyordu bende. Bende gebelikten sanmıştım değilmiş. Geçmiş olsun
Takipdeyim 6 ayda bir ultrason çekiliyorum. Korkulacak birşey değil ne olduğunu bildikten sonra. İhmal etmeyin ama. yorgan iğnesini dıştan içe sokuyomuş gibi ani bir sızlama oluyordu bende. Bende gebelikten sanmıştım değilmiş. Geçmiş olsun