- 26 Ocak 2009
- 298
- 9
- 116
- 39
- Konu Sahibi nurcan_odtu
-
arkadaşlar şu anda ben 35. haftam içerisindeyim ve göğüslerim sert değil, yumuşacık, sanki hiç süt gelmeyecek gibi duruyor..normalde nasıl olması gerekiyor ki???ilk 20 haftada çok sertti dokunamıyordum bile..
benimde gebeliğimin ilk 3 ayı taş gibiydi büyümüşlerdi dokunulması mümkün değildi şimdi 39 haftalığım pörsüdü söndü gibi oldu ama bi kere dene sıkınca ucundan sıvı geliyormu?
ben böyle göğüslerim sönünce denemiştim sıvı gelmişti.
denedim hiç bi şey gelmedi:26:
hiç moralini bozma o bile etkiler anneminde böyle olmuş benim gebeliğimde hiç süt sıvı bir şey gelmezdi doğumu yaptım hemşire göğsüme seni koydu bi baktım sen emiyorsun sonra sonra arttı sütüm dedi emzirdikçe çoğalacak emin ol ben çok kişiden duydum çünkü.
arkadaşlar şu anda ben 35. haftam içerisindeyim ve göğüslerim sert değil, yumuşacık, sanki hiç süt gelmeyecek gibi duruyor..normalde nasıl olması gerekiyor ki???ilk 20 haftada çok sertti dokunamıyordum bile..
bende şu an 8 . haftadayım ve göğüslerin inanılmaz büyüdü daha ne kadar büyür? bir de sol göğüsüm sağdakine göre bariz şekilde daha büyük bir sıkıntı falan yoktur değil mi?yardımcı olursanız sevinirim
Normal o canm benmde sağ göğsüm daha büyüktü.. Hipokrata göre sağ göğüs daha büyükse ve sağ göz daha parlaksa bebek erkek ,tam tersi sol göğüs büyük sol göz parlaksa bebek kız olcak demekmiş :)) Bende tuttu sağ göğsüm büyükdü bebişim erkek :))
sağol canım ,sağlıklı sıhhatli olsun da farketmez :) cinsiyeti öğrendiğimde yazarım bakalım tutacak mı hipokratın söylediği :)
Merak etme ilk 3 ay hizli hormonal yükselme sonucu şişer ve ağrır yani sert olur sonra beden hamileliğe alışınca büyür ama yumuşak olur ve sunuda bil plesanta çıkmadan süt gelmemelidir normal de çünkü plesanta göğüsleri bebeğe hazırlar ama bebek doğduktan sonra süt akışına izin verir koyulasmalarda normal gebeliğe bağlı yüksek melatonin koyu renk yapar
yaz muhakkak canm merak ettim bakalım tutacakmı seninkide :))
Normal o canm benmde sağ göğsüm daha büyüktü.. Hipokrata göre sağ göğüs daha büyükse ve sağ göz daha parlaksa bebek erkek ,tam tersi sol göğüs büyük sol göz parlaksa bebek kız olcak demekmiş :)) Bende tuttu sağ göğsüm büyükdü bebişim erkek :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?