• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte göğüslerin küçük kalması

Zencefill90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2017
1.021
703
43
35
kızlar merhaba size bi sorum olucak
Benim hamileliğimin sadece ilk zamanlarında ilk öğrendiğimde göğüslerim şişip büyümüştü ve acıyodu. Şimdi 30. Haftamı bitirdim ama göğüslerimin şişliği indi, küçüldü, hiç dolgun değiller. Ve normalde bu haftalarda göğüslerden az da olsa süt geliceği yazıyo sitelerde bu haftanın yorumlarında benden hiç gelmedi. Göğüs uçlarım da hamile kalmadan önce de hep küçük ve açık pembeydi ve büyümedi. Sütüm gelmeyecek diye korkuyorum. Yani 30. Haftalarda göğüslerin büyümesi ve süt dolması gerekmez miydi ? Aranızda bunu yaşayan varmı ?

Benim her iki gebekiğimin başından sonuna kadar büyümedi. Sezeryan oldum 2. Günde doldu memeler .. Cinsiyeti ne erkek bebekte büyümez diyorlar kız da büyürmüş ne kadar doğru bilmiyorum

Benim her iki gebekiğimin başından sonuna kadar büyümedi. Sezeryan oldum 2. Günde doldu memeler .. Cinsiyeti ne erkek bebekte büyümez diyorlar kız da büyürmüş ne kadar doğru bilmiyorum
Kız canım benimki . Benim de ilk gebeliğim olduğu için tecrübesizlikten bilemiyorum çoğu şeyi

Bnmde ilk gebeligim ve goguslerim cok buyudu artik bi yere sığdıramıyorm nerdeyse buda hiç güzel bisey değil çok rahatsız ediyor çok geriliyor kasiniyor sutyen kullanmak işkence gibi geliyor anne sutyeni gibi içi boş penye olanlardan aldm onlar biraz daha iyi ama yinede çok zor rahatsız ediyor ayrıca süt gelmesinin gogusun büyük veya küçük olmasıyla hiç bir alakası yokmuş bir arkadsm var gogslari yok gibi küçücük 2 tane çocuğu var hamilkte falan hiç buyumemis ama hep sütü gelmiş bana ozeniyordu ne güzel senin göğsün büyüdü diye o büyük olmasını istiyormuş ama büyümesi iyi değil ben su an çok zorlanyrm bir an önce eski haline donseler diyorum

Benimkilerde büyümedi,:110:ama bildigim kadarıyla büyüklükle alakalı degil :KK12:... Benimkiler küçük kaldılar ama çok şükür sızdırıyorlar:halay: Endişelenmeyin kızlar

Back
X