Doğuma Hazırlık Hamilelikte gorulen ruya

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Bende boyleydi ilki kiz ikinci suan erkek dedi doktor diğer randevuya kesinlesecek

Ben devlete gidiyorum devlette uğraşmıyorlar cihazlarda kötü ama ozele gideceğim iki hafta sonra öğrenirim bende :)

Evet özelde belli olur inşallah sanki oğlan gibi geldi bana:) hayırlısı inşallah öğrenince paylaşırmısın bende merak ettim:) bu arada bulantının olmayışı Allah'ın lütfu gerçekten insanı mahvediyor:-(

Tabiki paylaşırım:) insallah öyledir bende erkek hissediyorum karnim önde gidiyo diye ama nasip. Herkesin kiz bebekte midesi bulanır benim bulanmadı tam tersi eğer erkekse bunda cok bulanmasa da hep ogurdum

Tabiki paylaşırım:) insallah öyledir bende erkek hissediyorum karnim önde gidiyo diye ama nasip. Herkesin kiz bebekte midesi bulanır benim bulanmadı tam tersi eğer erkekse bunda cok bulanmasa da hep ogurdum

Benim sabahları bulantılarım akşamları da öğürmelerim çok olurdu
Hadi hayırlısı:)
içime hep kız doğardı ama oğlan olduğunu öğrendikten sonra demekki çok istediğim için öyle hissetmişim dedim:) inşallah senin umduğun gibi olur. Genelde yumurtlamadan 2-3 gün önce olduysa kız ,yumurtlama günü olduysa erkek deniyor ama yumurtlama gününü tam tesbit etmekde zor
Senin kızın kaç yaşında?

Kizim 3 yaşında bugun devlet hastanesine gittim doktor kıza benziyo ama kesin degil dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…