Ağır bir grip geçiriyorum. 5 haftalık hamileyim. İlk başta doktora gitmeme rağmen doktorun yazdığı ilacı bebeğe zarar verir diye içmek istemedim. Sonra gece çok kötü oldum ve acile gittim. Doktor "Hastalığın zatürreye gidiyormuş, sen ne yapıyorsun, biz hamileye ne ilaç verilir onu düşünemicek miyiz?" diye kızdı tabi. Sonra serum yedim, o gece hastanede yattım.
Yalnız şöyle bir durum var, ben doktorun verdiği ilaçlardan antibiyotiği yine içmiyorum. Bebeğime zarar versin istemiyorum. Hatta dün gece rüyamda bebeğimi çok kötü gördüm. Çok büyük bir kararsızlığın içindeyim, daha önce hamile olup ilaç (antibiyotik) kullanan ve bebeği sağlıklı doğan var mı? Gerçekten bunu bilmeye ihtiyacım var, artık ilaçsız dayanabileceğimi sanmıyorum çünkü
Kullanma canim, grip icin toz sase ler var onlardan kullanabilirsin .hamilelikte cok gribe yakalanirsin,vücudun bağışıklık sistemi zayıflıyor vücudunda ki vitamini bebek alıyor .bol bol limon ye.ama antibiyotik kullanma
geçmiş olsun cnm .bebeğe zarar vermeyen antibiyotikler var ben 3 gün hastanede yattım gripten değildi ama 20 kadar serum yedim ve damardan antibiyotik yapıyorlardı arada zararı olsa yaparlar mı hiç kanına iltihap karışsa daha kötü olur bebek için şu an bende gribim bal limon ılık sudan başka bir şey kulanmıyorum.ama çok ağır geçirsem bende kullanırım