Hamilelikte grip

nehirkuzey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2018
256
161
53
26
merhaba arkadaşlar üç gündür ateşsiz grip geçiriyorum burnumu kesip atmak istiyorum ıhlamur da içtim bi fayda göremedim siz nasıl atlattınız bu durumu yaşayanlar en azından burun tıkalıklığı için öneride bulunun lütfen 😢💋

merhaba arkadaşlar üç gündür ateşsiz grip geçiriyorum burnumu kesip atmak istiyorum ıhlamur da içtim bi fayda göremedim siz nasıl atlattınız bu durumu yaşayanlar en azından burun tıkalıklığı için öneride bulunun lütfen 😢💋
[/QUOmerhaba ben bol su ve portalak yedim ihlamuru da doktora danisip icmek lazimmis hepsi onermiyo. Burun icin de ilik suda az tuz koyup karistirdim burnuma cektim bilirsin :) acildi sukur Allah sifa versin insallah..

İçtiğim suyun içine limon sıkıyorum ve gün boyu bol bol içiyorum en azından boğazımı ve burnumu rahatlattı. Bol bol tuzlu limonlu su iç limon kadar mikrobu kıran birşey yok geçmiş olsun bu arada 😘

Bitki çayı ozeldeki doktorum hic onermemisti düşük sebebi yapiyormus. Bende grip oldum limonlu su ve bol bol meyve ile geçirdim

Back
X