hamilelikte günlük 5-6 bardak limonlu su içmek zararlı mı?

ECEcanN

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2016
2.399
3.132
83
33
Merhaba kızlar.Hamileliğimin 7+4 haftasındayım. su içemiyorum içersem de günde 3 bardak filan. ama içerisine çok az limon sıkarsam 2litre bile tüketebilirim.Bunun zararı var mı.Ama çok az damlatıyorum limonun ucunu kesip sıkıyorum 1 bardak suya hergün bu şekilde çok rahat oluyor ve bol miktarda sıvı alabiliyorum.Ama birşey olur mu sizce bunu doktoruna soran yaşayan var mı ?

aksine faydalı idrar yollarını C vitamini çok iyi temizler C vitaminin fazlası atılıyor zaten yalnız mide agrısı yapabilir

Hiçbir zararı yok.zaten bol su içmek gerekiyor.rkadasin dediği gibi idrar yollarını temizler üstelik.hamileyken idrar yolları enfeksiyonu olma riski çok fazla bu olasılıktan kurtulmuş olursun

aksine faydalı idrar yollarını C vitamini çok iyi temizler C vitaminin fazlası atılıyor zaten yalnız mide agrısı yapabilir
AY ÇOK SAĞOLUN .İNANIN SADECE LİMONLU SU İÇEBİLİYORUM HERGÜN 2 LİTRE SUYA 1 LİMON SIKIP TÜKETİYORUM NORMAL SU 1 BARDAK FİLAN. FAYDASI VARMIŞ DEMEK :) TEŞEKKÜRLER

Hiçbir zararı yok.zaten bol su içmek gerekiyor.rkadasin dediği gibi idrar yollarını temizler üstelik.hamileyken idrar yolları enfeksiyonu olma riski çok fazla bu olasılıktan kurtulmuş olursun
SEVİNDİM VALLA :)

AYNEN İLK KEZ YAZIYORUM YAYINLANMADI SANDIM. BİR HATA OLDU :)

bu arada büyük harfle yazmak da yasak. çok rahatsız edici bi görüntü ve bağırmak olarak algılanıyor.

neyse iyi forumlar, hayırlı doğumlar..

Gi cocugu eritecen:)saka canm c vitamini afiyet olsun bende bol bol mandalina yemistim zaten fazlasida vucuttan atiliyo

Limonlu su derken limonata sandim. Ama bu sekilde zararli olmaz aksine faydali olur bir cok tanidigim insanlar sularini hep öyle icer ve kisi gripsiz atlatirlar

Bide ben hamileyken limonu sıkıp öyle iciyordum baslarda canim cekiyordu birsey olmaz yani merak etme

Limonlu su derken limonata sandim. Ama bu sekilde zararli olmaz aksine faydali olur bir cok tanidigim insanlar sularini hep öyle icer ve kisi gripsiz atlatirlar
hım yok sadece gün de hergün 2 litre suyun içine bir limon sıkıp içiyorum. bazen günde 5-10 bardağa az az sıkıp ıcıyorum...Normal su hiç içemiyorum. inşallah çok sağol <3 :)

Back
X