- 25 Ağustos 2021
- 158
- 65
- 18
- 32
- Konu Sahibi Dilara07abc
-
Teşekkür ederim cevabınız için bir an yanlış bir şey yaptım diye endişelendim korktumBen hep aç kullandım.
Yok sorun olmayacaktır. Ama tabi doktor nasıl önerdiyse öyle kullanın.Teşekkür ederim cevabınız için bir an yanlış bir şey yaptım diye endişelendim korktum
Benim doktor da aç dedi öyle kullanıyorum 3 aydırMerhaba kızlar ben 20 haftalık gebeyim gyno Ferro doktorum verdi biraz demir eksikliği çıktı doktorum tok karnına içsin demiş eşime ben unuttum eczane aç karnına yazdığı için üstüne aç içtim 1 saat sonra yemek yedim bebekte bir sorun olur mu ya da yanlış mı yaptım bilmiyorum bu konuda bilgisi olan varsa yazabilirse sevinirim
Yok bir kerelik yaptım bir daha yapmam bilmediğim için korktum bebeğe bir şey olacak diye teşekkür ederimYok sorun olmayacaktır. Ama tabi doktor nasıl önerdiyse öyle kullanın.
İyi çok şükür kötü bir şey yapmamışım benim doktorum tok karnına dediği için korktum bir an acaba ilacın aç karnına bir zararı mı var diye ondan hemen burada sormak istedim çok teşekkür ederim cevabınız içinBenim doktor da aç dedi öyle kullanıyorum 3 aydır
Ben ilk aç kullandım karın ağrısından 2 gün kivrandim..şimdi kahvaltıdan iki saat sonra iciyorum yani iki saatlik açlık ile..yoksa çok kivrandiriyo beni..Merhaba kızlar ben 20 haftalık gebeyim gyno Ferro doktorum verdi biraz demir eksikliği çıktı doktorum tok karnına içsin demiş eşime ben unuttum eczane aç karnına yazdığı için üstüne aç içtim 1 saat sonra yemek yedim bebekte bir sorun olur mu ya da yanlış mı yaptım bilmiyorum bu konuda bilgisi olan varsa yazabilirse sevinirim
Ne demek canımm :)İyi çok şükür kötü bir şey yapmamışım benim doktorum tok karnına dediği için korktum bir an acaba ilacın aç karnına bir zararı mı var diye ondan hemen burada sormak istedim çok teşekkür ederim cevabınız için
Benim de mide bulantısı oluyor yaaa en sevmediğim ilaçBen ilk aç kullandım karın ağrısından 2 gün kivrandim..şimdi kahvaltıdan iki saat sonra iciyorum yani iki saatlik açlık ile..yoksa çok kivrandiriyo beni..
Bende de miğde bulantısı yaptı normalde iyiydim onu içtikten sonra miğdem bulandı bundan sonra bende tok içicemBen ilk aç kullandım karın ağrısından 2 gün kivrandim..şimdi kahvaltıdan iki saat sonra iciyorum yani iki saatlik açlık ile..yoksa çok kivrandiriyo beni..
Bulantida yapiyo ama bende çok yapmadı..sende bide öyle dene inşallah yapmaz canimBende de miğde bulantısı yaptı normalde iyiydim onu içtikten sonra miğdem bulandı bundan sonra bende tok içicem
Doktorun tok dediğine emin misiniz. Demir takviyeleri aç alınır normalde.Merhaba kızlar ben 20 haftalık gebeyim gyno Ferro doktorum verdi biraz demir eksikliği çıktı doktorum tok karnına içsin demiş eşime ben unuttum eczane aç karnına yazdığı için üstüne aç içtim 1 saat sonra yemek yedim bebekte bir sorun olur mu ya da yanlış mı yaptım bilmiyorum bu konuda bilgisi olan varsa yazabilirse sevinirim
Evet tok karnına içsin demiş eşime zaten ilaç miğdemde kalmadı ilacı içip yattım saat 9 da sonra 10 da kalktım kahvaltı yaptım miğdem bulandı afedersiniz kustumDoktorun tok dediğine emin misiniz. Demir takviyeleri aç alınır normalde.
İnşallah canımBulantida yapiyo ama bende çok yapmadı..sende bide öyle dene inşallah yapmaz canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?