Hamilelikte halsizlik ve uyku hali

Hepsenol

2 Melek Annesi‍‍❤️
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2017
182
209
53
38
Kızlar merhaba hepinize öncelikle sizler ne durumdasınız bilmiyorum ama inşallah benim gibi deg
ilsinizdir. 13 haftalik hamileyim
Aşırı halsizlik,uyku hali,yorgunluk
Mide bulantısı kafamı yaptıktan kaldiramiyorum ve bu durumdan öyle sıkıldım ki artık geçmeyeceğini
Düşünüyorum benim gibi olan varmi lutfen tecrubelerinize o kadar ihtiyacım varki özelllikle bu halsizlik icin yaptığınız bi:KK61:seyler varmiydi??şimdi den tesekkur ediyorum tüm yorum yapanlara:cry:

Kızlar merhaba hepinize öncelikle sizler ne durumdasınız bilmiyorum ama inşallah benim gibi deg
Mide bulantısı kafamı yaptıktan kaldiramiyorum ve bu durumdan öyle sıkıldım ki artık geçmeyeceğini
Düşünüyorum benim gibi olan varmi lutfen tecrubelerinize o kadar ihtiyacım varki özelllikle bu halsizlik icin yaptığınız bi:KK61:seyler varmiydi??şimdi den tesekkur ediyorum tüm yorum yapanlara:cry:
Canım progestan kullanıyor musun

Hala halsizim yorgunum baş dönmem ağrım mide yanmam bulantım devam ediyor yıldım

oncelikle bebek hayirli olsun, ben ilk 3 ay perisan oldum. kilo verdim hatta. halsizlik, sürekli yorgunluk,aksam 8-9 da uyuyordum, mide bulantisindan sadece haslanmis patates yedim, bi de çubuk kraker..onlari bile midemde tutamiyordum..doktor 15. haftalarda son bulacak dediginde bile inanmıyordum, sonsuza kadar surecek gibiydi.ama 16.haftadan sonra birden gecti.sizin de gececek...

Gecer kizlar merak etmeyin 2.trimester daha rahat olur son trimester da bel cat8 agriniz baslar.Bir bakmissiniz bebeginiz kucaginizda.
Progestani fitil olarak alırsanız yan etkilerini frenleyebilirsiniz.Ben agizdan aldigimda bayılmışım esim bulmuş .Ayilip ustune deliksiz 3 saat uyumusum .Ciddi anlamda insani yipratiyor.

Evet bende öyleyim ama yapacak bisey yok dünyaya bir bebek getireceksiniz biseylerin değişmesi gerekmezmi sizcede:))

17-18. Haftaya kadar surekli uyku hali olmasi gayet normal
Bol bol dinlenin bu donemde daha sonra enerjiniz yerine gelecek merak etmeyin :)

Devamlı uyku hali mevcut hiç halimde yok.
Mide bulantısı ve kusmadan bıktım şu aralar kusmam kesilsede bulantım var.
İştah sıfır canım birşey istemiyor tabiki hoşlanmasamda bebeğim için yiyorum

oncelikle bebek hayirli olsun, ben ilk 3 ay perisan oldum. kilo verdim hatta. halsizlik, sürekli yorgunluk,aksam 8-9 da uyuyordum, mide bulantisindan sadece haslanmis patates yedim, bi de çubuk kraker..onlari bile midemde tutamiyordum..doktor 15. haftalarda son bulacak dediginde bile inanmıyordum, sonsuza kadar surecek gibiydi.ama 16.haftadan sonra birden gecti.sizin de gececek...
Inşallah hiç ama hiç umudum yok benimde cok teşekkür ederim

Evet bende öyleyim ama yapacak bisey yok dünyaya bir bebek getireceksiniz biseylerin değişmesi gerekmezmi sizcede:))
Evet tabiki öyle ama bazen gerçekten dayanamaz bir hâl aldığı için kötü oluyorum allah yardımcımız olsun insallah

Devamlı uyku hali mevcut hiç halimde yok.
Mide bulantısı ve kusmadan bıktım şu aralar kusmam kesilsede bulantım var.
İştah sıfır canım birşey istemiyor tabiki hoşlanmasamda bebeğim için yiyorum
Allah hepimizin yardım cisi olsun inşallah yavrularimizi sağlıklı almamızı nasip eder insallah

Malesef bende aynı durumdayım bu aksam yine serum yedim mide bulantısı kusmadan tükenmiş durumdaym hic gecmicekmis gibi geliyor. Hamile değil de hasta gibiyim gücüm hiç yok. Allah hepimize kolaylık versin :(

İlk üç ay normal yatın dinlenin sağlık ocakları vitaminler veriyor bana onlar çok iyi geliyor sizde ihmal etmeyin almayı. Ayrıca kırmızı üzüm kurusu almıştım ben günlük az bişey yiyorum hep onunda faydasını görüyorum. Onun haricinde beslenmenize dikkat edin yakında gecer. Benim hala arada çok fazla olmasada yorgunluk hali oluyor ama baştaki kadar değil tabi.

İlk üç ay normal yatın dinlenin sağlık ocakları vitaminler veriyor bana onlar çok iyi geliyor sizde ihmal etmeyin almayı. Ayrıca kırmızı üzüm kurusu almıştım ben günlük az bişey yiyorum hep onunda faydasını görüyorum. Onun haricinde beslenmenize dikkat edin yakında gecer. Benim hala arada çok fazla olmasada yorgunluk hali oluyor ama baştaki kadar değil tabi.
Bende elimden geldiği kadar ayakta durmak için yiyorum ama hiç kendime gelemiyorum birde grip oldum mahvolmus bi haldeyim:kızgın::hasta:

Back
X