Doğuma Hazırlık Hamilelikte hangi ayda kaç kilo aldınız

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
İlk hamileliğimde 30 kg bu ikincide 25 kg aldım. İlkinde verdim hepsini fazlasıyla. Şimdi de Doğum yapalı 18 gün oldu 10 kg verdim bile. Kaldı 15kg. 6 ay olsun sporuma başlayayım fazlasıyla veririm.
Ama size tavsiyem fazla kilo almayın. 12 kg ideal

C ceylancihangirr Sağlıkla kucağınıza almanız dileğiyle,hayırlı olsun bebişiniz. Benim bebişim 2aylık yeni doğum yaptım. Toplamda 6kilo aldım 39.haftamda sezeryanla 4.030 kg 53cm erkek bebek doğurdum. 82kiloyla hamile kaldım 88le doğurdum şuan 75kiloyum. Bebek alıyorsa sıkıntı yok

C ceylancihangirr Sağlıkla kucağınıza almanız dileğiyle,hayırlı olsun bebişiniz. Benim bebişim 2aylık yeni doğum yaptım. Toplamda 6kilo aldım 39.haftamda sezeryanla 4.030 kg 53cm erkek bebek doğurdum. 82kiloyla hamile kaldım 88le doğurdum şuan 75kiloyum. Bebek alıyorsa sıkıntı yok
Maşallah sizinkinide allah analı babalı büyütsün inşallah

Bende 41. Haftada doğum yaptım toplam 14 kilo almıştım 72 ile kalıp 86 ile doğuma gittim eve geldiğimde 5 kilo gitmişti zaten sonrasında 1 ayda 73e düştüm emzirirken geri aldım kiloları şuan 78im hala emiyor 16 aylığız:KK16: emmeyi bırakınca vericem inşallah:KK22:

Bu hafta sanki kilo almaya başladım gibi veya şişlik var kendimi gergin hissediyorum. Aynı sınırda gidiyorum yemek konusunda ama bakıcaz bakalım ben hamile kalmadan öncede kiloluydum 80 fim :( şuan 82 olmuşum 21+5 teyiz 100 le bitirmem inşallah :(

Bu hafta sanki kilo almaya başladım gibi veya şişlik var kendimi gergin hissediyorum. Aynı sınırda gidiyorum yemek konusunda ama bakıcaz bakalım ben hamile kalmadan öncede kiloluydum 80 fim :KK43: şuan 82 olmuşum 21+5 teyiz 100 le bitirmem inşallah :KK43:
Canım benim kiloyu dert etme bebiş sağlıklı kilo alsın sağlıkla kucağına al gerisini halledersin bunu düsünme şimdi fazla kilo almak iyi değil evet ama senin kilonun şuan bi fazlalığı yok ki 2 kilo almışsın bence gayet iyi canını sıkma:KK15:

Maşallah canm sanada bebegimde nasıl başlansın acaba yardımcı olurmusun bende 34. Haftadayım 7 kilo aldim sezeryan olacak 38 de 4 haftada 2 kilo alırsam 10 u geçmeden bitiririm diye planlıyorum ben almıştım ama bebeğim alsın istiyorum önerilerin varmi

ben 79 la hamile kaldım ilk 6 ayımda yani şuan 86.700 üm yani 87 diyelim.. inşallah en fazla 95 le doğuma girerim Yarrabim :( ama iştah açılıyo son aylarda buda var.

Maşallah canm sanada bebegimde nasıl başlansın acaba yardımcı olurmusun bende 34. Haftadayım 7 kilo aldim sezeryan olacak 38 de 4 haftada 2 kilo alırsam 10 u geçmeden bitiririm diye planlıyorum ben almıştım ama bebeğim alsın istiyorum önerilerin varmi
İnanınki özel hiç bir şey yapmadım. Zaten ilk 5ay hiç bir şey yiyemedim kustum. Sonra biraz biraz yemeye başladım. Abarttığım zamanlarda oldu ama şu bebeğe yarar bunu yiyeyim demedim. Canım ne isterse onu yedim.

22 haftalığım bulantım ve kusmam hız kesmeden devam ediyor bulantı ilacıyla yaşıyorum diyebilirim. Kilom hala aynı 82 de sabitiz ayın 19 unda detaylı ultrasonum var bakalım bebek ne alemde allah herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Bide bebeğin kilo alması illaki annenin beslenmesinde etkisi vardır ama çevremden gördüğüm örneklere göre annenin vücüduyla alakalı benim arkadaşım ne muzlar ne karışımlar ne pekmezler neler neler yedi içti bütün hepsi kendine yaradı 2 kilo 100 gr doğdu bebeşi

İnanınki özel hiç bir şey yapmadım. Zaten ilk 5ay hiç bir şey yiyemedim kustum. Sonra biraz biraz yemeye başladım. Abarttığım zamanlarda oldu ama şu bebeğe yarar bunu yiyeyim demedim. Canım ne isterse onu yedim.
O zaman maşallah diyelim canm ben üstüne düştükçe olmuyor bebek kilo aldim diye hep yararlı şeyler yiyorum almayınca almiyor

Bide bebeğin kilo alması illaki annenin beslenmesinde etkisi vardır ama çevremden gördüğüm örneklere göre annenin vücüduyla alakalı benim arkadaşım ne muzlar ne karışımlar ne pekmezler neler neler yedi içti bütün hepsi kendine yaradı 2 kilo 100 gr doğdu bebeşi
Aynn canm katılıyorum ilk kızımda hep abur cubur hamur isi yedim ben 20 kızım 38 de 3.200 doğdu ikinci kızımda faydalı şeyler yedi ben 10 kizim 36 da 2800 doğdu bu kızımda en sağlıklı beslenme şeklini yaptım aşırı araştırdım ben 7 kilo aldim doğuma 4 hafta var ama kızım kilo olarak bir hafta geri

Yaaaaa bi tek ben mi 10 kilo aldim doktor cok kiziyor zaten
Ama 60 ken 70 oldum simdiden yaaaaa :///
Ama ne yalan soyleyim saglikli olsunda kilo hic umrumda degil ;)

36 haftalık hamileyim 15 kilo aldım :( ilk 3 ay 4 kilo verdim sonra fazlasıyla geri aldım bebek iyi durumdaysa anne ne kadar az kilo alırsa o kadar iyi hiç kafaya takmayın ne güzel hiç almamışsınız. Insallah dogumdan sonra kolaylıkla veririm kilolarımı :dua:

Çarşamba günü 28 haftalık olucam 51 ile hamile kaldım şuanki kilom 54 :) bebeğim haftasına göre kilolu ve sağlıklı doktorum çok iyi gidiyorsun diyor

Maşallah ne güzel bende 24 haftalığım 3 kilo aldım detaylı ultrasondada bebek gayet iyi çıktı ben kilo almıyorum diye baya tedirgindim çünkü ama iyimişiz çok şükür

Ben daha yolun başında sayılırım ama 13+1 iz hamile kaldığımda 59 kiloydum şuan 54 55 kilo felanim ishanim bulantilardan dolayı azdi şuan normale döndü gibi ama vermis oldum inşallah çok kilo almadan doguma giderim
:)

Back
X