- 2 Kasım 2017
- 2
- 1
- 6
- 36
- Konu Sahibi ceylancihangirr
Ben 64 ile hamile kaldim şuan 37. Haftamdayim ve 75 kilo oldum galiba bende çok almışım 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah sizinkinide allah analı babalı büyütsün inşallahC ceylancihangirr Sağlıkla kucağınıza almanız dileğiyle,hayırlı olsun bebişiniz. Benim bebişim 2aylık yeni doğum yaptım. Toplamda 6kilo aldım 39.haftamda sezeryanla 4.030 kg 53cm erkek bebek doğurdum. 82kiloyla hamile kaldım 88le doğurdum şuan 75kiloyum. Bebek alıyorsa sıkıntı yok
Canım benim kiloyu dert etme bebiş sağlıklı kilo alsın sağlıkla kucağına al gerisini halledersin bunu düsünme şimdi fazla kilo almak iyi değil evet ama senin kilonun şuan bi fazlalığı yok ki 2 kilo almışsın bence gayet iyi canını sıkmaBu hafta sanki kilo almaya başladım gibi veya şişlik var kendimi gergin hissediyorum. Aynı sınırda gidiyorum yemek konusunda ama bakıcaz bakalım ben hamile kalmadan öncede kiloluydum 80 fimşuan 82 olmuşum 21+5 teyiz 100 le bitirmem inşallah
![]()
Maşallah canm sanada bebegimde nasıl başlansın acaba yardımcı olurmusun bende 34. Haftadayım 7 kilo aldim sezeryan olacak 38 de 4 haftada 2 kilo alırsam 10 u geçmeden bitiririm diye planlıyorum ben almıştım ama bebeğim alsın istiyorum önerilerin varmiC ceylancihangirr Sağlıkla kucağınıza almanız dileğiyle,hayırlı olsun bebişiniz. Benim bebişim 2aylık yeni doğum yaptım. Toplamda 6kilo aldım 39.haftamda sezeryanla 4.030 kg 53cm erkek bebek doğurdum. 82kiloyla hamile kaldım 88le doğurdum şuan 75kiloyum. Bebek alıyorsa sıkıntı yok
İnanınki özel hiç bir şey yapmadım. Zaten ilk 5ay hiç bir şey yiyemedim kustum. Sonra biraz biraz yemeye başladım. Abarttığım zamanlarda oldu ama şu bebeğe yarar bunu yiyeyim demedim. Canım ne isterse onu yedim.Maşallah canm sanada bebegimde nasıl başlansın acaba yardımcı olurmusun bende 34. Haftadayım 7 kilo aldim sezeryan olacak 38 de 4 haftada 2 kilo alırsam 10 u geçmeden bitiririm diye planlıyorum ben almıştım ama bebeğim alsın istiyorum önerilerin varmi
O zaman maşallah diyelim canm ben üstüne düştükçe olmuyor bebek kilo aldim diye hep yararlı şeyler yiyorum almayınca almiyorİnanınki özel hiç bir şey yapmadım. Zaten ilk 5ay hiç bir şey yiyemedim kustum. Sonra biraz biraz yemeye başladım. Abarttığım zamanlarda oldu ama şu bebeğe yarar bunu yiyeyim demedim. Canım ne isterse onu yedim.
Aynn canm katılıyorum ilk kızımda hep abur cubur hamur isi yedim ben 20 kızım 38 de 3.200 doğdu ikinci kızımda faydalı şeyler yedi ben 10 kizim 36 da 2800 doğdu bu kızımda en sağlıklı beslenme şeklini yaptım aşırı araştırdım ben 7 kilo aldim doğuma 4 hafta var ama kızım kilo olarak bir hafta geriBide bebeğin kilo alması illaki annenin beslenmesinde etkisi vardır ama çevremden gördüğüm örneklere göre annenin vücüduyla alakalı benim arkadaşım ne muzlar ne karışımlar ne pekmezler neler neler yedi içti bütün hepsi kendine yaradı 2 kilo 100 gr doğdu bebeşi