Aşılama Hamilelikte hemoroid acil yardim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Anneolmakmucize

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2018
678
232
33
Kizlar 24 haftalik gebeyim 1 hafta once aniden kusmaya basladim ve 1 gun surdu ayrica 3 gun isal oldum suan makatimda yaklasik 4 gundur hem sislik hemde dayanilmaz agri var agri kesici icmeme ragmen gecmiyor dr gitmeye utaniyorum basina boyle bisey gelen varmi ve neyaptiniz gecmesi icin lutfen yardim edin

Tıpta utanma olmaz, geçmiş olsun.

Kuşburnu çayı demle, poşetini ılık şekilde düzenli olarak kompres yap (her zaman yeni tabi), çayını da iç.

Tıpta utanma olmaz, geçmiş olsun.

Kuşburnu çayı demle, poşetini ılık şekilde düzenli olarak kompres yap (her zaman yeni tabi), çayını da iç.
Ağrı Her geçen gün daha da dayanılmaz oluyor sanırım bu gidişle doktora gideceğim çünkü gerçekten dayanamıyorum uyurken bile artık rahatsız ediyor Peki bir şey sormak istiyorum kendiliğinden geçer mi Biliyor musunuz

Ağrı Her geçen gün daha da dayanılmaz oluyor sanırım bu gidişle doktora gideceğim çünkü gerçekten dayanamıyorum uyurken bile artık rahatsız ediyor Peki bir şey sormak istiyorum kendiliğinden geçer mi Biliyor musunuz
%50 diyebilirim, daha kötüye gidip iltihapta olabilir zamanında müdahale edilmezse, ki anlaşılan bayağıdır da var. Fazla aksatmayın, gebesin de.

%50 diyebilirim, daha kötüye gidip iltihapta olabilir zamanında müdahale edilmezse, ki anlaşılan bayağıdır da var. Fazla aksatmayın, gebesin de.
Evet bugün 4. günü her gün geçer diye bekliyorum Ama gitgide daha da şiddetli oluyor sürekli yıkıyorum kurutuyorum temiz tutmaya çalışıyorum ama hiçbir faydasını görmedim eşimle konuştum Yarın doktora gitmeye karar verdim teşekkür ederim ilginiz için

Back
X