Hamilelikte hemoroid ve kabızlık???

GamzeCorekci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2019
51
22
88
29
Kızlarr acil yardımınıza ihtiyacım var. Gebelikten önce de hemoroidim vardı ve kabızlık problemi yaşıyordum. Ama gebelik le birlikte bu rahatsızlığım daha da arttı. Dr a söylediğimde bana pro probiyotik diye bir ilaç yazdı. 2 gündür içiyorum ama sadece sancı ve şişkinlik yaptı. Acaba bu ilacı daha önce kullanananız var mıı ve rahatladınız mı?? Lütfen acil yardımcı olun bana 🙇🏼‍♀️🙇🏼‍♀️

Kızlarr acil yardımınıza ihtiyacım var. Gebelikten önce de hemoroidim vardı ve kabızlık problemi yaşıyordum. Ama gebelik le birlikte bu rahatsızlığım daha da arttı. Dr a söylediğimde bana pro probiyotik diye bir ilaç yazdı. 2 gündür içiyorum ama sadece sancı ve şişkinlik yaptı. Acaba bu ilacı daha önce kullanananız var mıı ve rahatladınız mı?? Lütfen acil yardımcı olun bana 🙇🏼‍♀️🙇🏼‍♀️
Cnm hergun bir kase hosav iç kuru ekmek yeme incir çayla iç geciyo dört gün devam ettim rahatladim

benim 16.haftada başlayıp doğuma kadar devam etti..sabah aç karına zeytinyağı sıcak su üstüne kuru kayısı, erik ne varsa yedim..hiçbiri işe yaramadı..3-4 gün çıkamıyordum..doktorum en sonunda magnesie calsinee verdi doğuma kadar sadece onu içince çıkabildim..neyseki doğumla birlikte geçti ama hemoroid bana hatıra kaldı :( bütün bitkisel önerileri dene çare olmazsa mutlaka doktoruna danış derim ilaç son çözüm olsun..

Yavaş ye
Sindirerek ye
Beyaz un asla tüketme
Yatarken ve kalkınca kuru kayısı ye
Hergün yarım saat yürü
En az 3 lt su iç
Hergün soda ve yoğurt tüket.

Bunları düzenli kullanırsan geçer inşallah 🙋‍♀️

Geçemediği taktirde doktoruna danış.

Kabızlık genelde kullandıgınız demir ilacından oluyor. Kabızlık varsa demir ilacınızı değiştirin. Ayrıca basurls kabızlığın hiç bir alakası yok 37 haftalık hamileyim hiç kabızlık sorunum olmadı aksine ishal daha çok oldu ama hemoroid oluştu. O önlenemiyor. Sarı kantaron yağı kullanabilirsiniz

Back
X