• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte her ay doktora gitmelimiyim

_Ahsenklc34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Gebeliğin yeni öğrendim ve çevremdekiler heray gitme doktorlar ya sakatlık ya hastalık diye korkutuyorlar diyorlar sizce gebelik süresi boyunca kaç kez ve hangi aylarda gidilmeli ?

Gebeliğin yeni öğrendim ve çevremdekiler heray gitme doktorlar ya sakatlık ya hastalık diye korkutuyorlar diyorlar sizce gebelik süresi boyunca kaç kez ve hangi aylarda gidilmeli ?
Öncelikle hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🤲🏻🙏🏻
Bir doktor bulmanız ve Kalbinizin onayladığı doktoru seçin ve bütün süreci doktorunuz ile ilerletirseniz sizin için daha iyi olabilir

Öncelikle hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🤲🏻🙏🏻
Bir doktor bulmanız ve Kalbinizin onayladığı doktoru seçin ve bütün süreci doktorunuz ile ilerletirseniz sizin için daha iyi olabilir
Allah razı olsun öylemi diyorsunuz ama olumsuz bi durum beni panik hale getiryo birde henüz yeni diye heran bi şey olcak korkusu var o yüzden emin olamıyorum

Allah razı olsun öylemi diyorsunuz ama olumsuz bi durum beni panik hale getiryo birde henüz yeni diye heran bi şey olcak korkusu var o yüzden emin olamıyorum
Siz Allah'a teslimiyet ve tevekkül içerisinde yaklaşın ve ona bırakın sizin için en hayırlısını vericektir🙏🏻

Back
X