Hamilelikte her gün mide bulantısı olur mu?

nur355

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2024
1.002
276
43
Kızlar yedi haftalık hamileyim birkaç gündür sabahları mide bulantısı, acıkma gibi belirtiler yok her gün oluyor mu bu belirtiler korkmaya başladım :(

Evet üç gündür yok birden kesildi zaten iki haftadır lekelenme de var kalp atışını dinlemiştik leke varken kafam karışık
Lekelenme için ilaç vermiş miydi ?
Korkutmak istemem ama doktora gidin derdim .
9. Haftada aniden bulantım kesilmişti ben hemen ertesi gün gittim doktora eşim abartıyorsun demişti bana ama doktor hak verdi .
Bulantının birden kesilmesi riskli bir durum geldiğiniz iyi olmuş diye bana hak vermişti .

Benim bulantım doktordan çıkınca tekrar başlamıştı ama

Lekelenme için ilaç vermiş miydi ?
Korkutmak istemem ama doktora gidin derdim .
9. Haftada aniden bulantım kesilmişti ben hemen ertesi gün gittim doktora eşim abartıyorsun demişti bana ama doktor hak verdi .
Bulantının birden kesilmesi riskli bir durum geldiğiniz iyi olmuş diye bana hak vermişti .

Benim bulantım doktordan çıkınca tekrar başlamıştı ama
İğne ve fitil kullanıyorum çarşamba günü randevum var zaten bebeğe bir şey olsa fark ederim ama dimi korktum şimdi :(

Kızlar yedi haftalık hamileyim birkaç gündür sabahları mide bulantısı, acıkma gibi belirtiler yok her gün oluyor mu bu belirtiler korkmaya başladım :KK43:

Ben neredeyse 15 haftalık gebeyim 1 gün bile bulantım olmadı.
Zaten genelde bulantılar ilk dönem oluyor ve ikinci trimestere doğru rahatlaması gerekiyor.
Kanamanız veya ağrınız yoksa stress yapmayın.

İğne ve fitil kullanıyorum çarşamba günü randevum var zaten bebeğe bir şey olsa fark ederim ama dimi korktum şimdi :KK43:
Canım korkutmak için söylemiyorum aynı durum benim de başıma geldi . Doktor bana öyle demişti.
Mide bulantısı yaşayan gebeler 7. Haftada başlıyor 12. Hatta 14. Haftaya kadar devam edebiliyor . Ara ara azalabilir ama aniden kesilmesi iyi bir şey değil demişti doktor . Sen akşam bir acile gitsene için rahat olur 🙏🏻🌹
İnşallah her şey yolundadır

Canım korkutmak için söylemiyorum aynı durum benim de başıma geldi . Doktor bana öyle demişti.
Mide bulantısı yaşayan gebeler 7. Haftada başlıyor 12. Hatta 14. Haftaya kadar devam edebiliyor . Ara ara azalabilir ama aniden kesilmesi iyi bir şey değil demişti doktor . Sen akşam bir acile gitsene için rahat olur 🙏🏻🌹
İnşallah her şey yolundadır
Acilde çok bekletiyorlar az önce özele gittim doktor yoktu

Ben 12 haftaya kadar çekmiştim. Sonra bir anda bitti
İnşallah benim de öyle olur 9 haftalık hamileyim son 8-9 gündür ne bir şey yiyebiliyorum ne de yediğimi midemde tutabiliyorum. O kadar kötüyüm ki kabus gibi geçiyor günlerim.

İnşallah benim de öyle olur 9 haftalık hamileyim son 8-9 gündür ne bir şey yiyebiliyorum ne de yediğimi midemde tutabiliyorum. O kadar kötüyüm ki kabus gibi geçiyor günlerim.
çubuk kraker yiyin rahatlatıyor. Ben bir süre yemekten sonra kusuyordum hemen ama çubuk kraker giyiyordum ardından

çubuk kraker yiyin rahatlatıyor. Ben bir süre yemekten sonra kusuyordum hemen ama çubuk kraker giyiyordum ardından
Çubuk krakerden bile midem bulanıyor inanır mısınız. Elimi yerinden kaldıracak halim kalmadı. Bir de tek başımayım yanımda ailemden de kimse yok, eşim sağolsun elinden geleni yapıyor ama akşama kadar tek başımayım insan yardımcı olacak birini arıyor gerçekten. Tek umudum 12.haftada aniden bitmesi.

Çubuk krakerden bile midem bulanıyor inanır mısınız. Elimi yerinden kaldıracak halim kalmadı. Bir de tek başımayım yanımda ailemden de kimse yok, eşim sağolsun elinden geleni yapıyor ama akşama kadar tek başımayım insan yardımcı olacak birini arıyor gerçekten. Tek umudum 12.haftada aniden bitmesi.
Canım o zaman doktoruna danışıp bulantı hapı al. Bildiğim var bana zamanında vermişti ama sen doktoruna danış. Yoksa çekilmez.

Seni şuan burda tekrar görüyorum çocuk demiyoruz 4-5 aydır demiştin hamilemisiiiiiinnn tebrik ederim çok sevindim

Kızlar yedi haftalık hamileyim birkaç gündür sabahları mide bulantısı, acıkma gibi belirtiler yok her gün oluyor mu bu belirtiler korkmaya başladım :KK43:
Merhaba, bende 6 haftalık hamileyim henüz belirgin bulantım olmasa da doktorla konuştuğumda kişiden kişiye değiştirdiğini ama eğer yoğun bulantı varsa ve birden kesilirse o zaman doktorla iletişime geçmem gerektiğini söyledi

Back
X