Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olmamasını anlarım da olup kaybolması garip geldiherkesin bulantısı olmuyor. Bünyeden bünyeye değişiyor
Mide bulantınız hep vardı da birden aniden mi kesildi . Kaç gündür bulanmıyorKızlar kimse yok mu![]()
Evet üç gündür yok birden kesildi zaten iki haftadır lekelenme de var kalp atışını dinlemiştik leke varken kafam karışıkMide bulantınız hep vardı da birden aniden mi kesildi . Kaç gündür bulanmıyor
Lekelenme için ilaç vermiş miydi ?Evet üç gündür yok birden kesildi zaten iki haftadır lekelenme de var kalp atışını dinlemiştik leke varken kafam karışık
İğne ve fitil kullanıyorum çarşamba günü randevum var zaten bebeğe bir şey olsa fark ederim ama dimi korktum şimdiLekelenme için ilaç vermiş miydi ?
Korkutmak istemem ama doktora gidin derdim .
9. Haftada aniden bulantım kesilmişti ben hemen ertesi gün gittim doktora eşim abartıyorsun demişti bana ama doktor hak verdi .
Bulantının birden kesilmesi riskli bir durum geldiğiniz iyi olmuş diye bana hak vermişti .
Benim bulantım doktordan çıkınca tekrar başlamıştı ama
Kızlar yedi haftalık hamileyim birkaç gündür sabahları mide bulantısı, acıkma gibi belirtiler yok her gün oluyor mu bu belirtiler korkmaya başladım![]()
Canım korkutmak için söylemiyorum aynı durum benim de başıma geldi . Doktor bana öyle demişti.İğne ve fitil kullanıyorum çarşamba günü randevum var zaten bebeğe bir şey olsa fark ederim ama dimi korktum şimdi![]()
Acilde çok bekletiyorlar az önce özele gittim doktor yoktuCanım korkutmak için söylemiyorum aynı durum benim de başıma geldi . Doktor bana öyle demişti.
Mide bulantısı yaşayan gebeler 7. Haftada başlıyor 12. Hatta 14. Haftaya kadar devam edebiliyor . Ara ara azalabilir ama aniden kesilmesi iyi bir şey değil demişti doktor . Sen akşam bir acile gitsene için rahat olur
İnşallah her şey yolundadır
O zaman çarşambayı bekle arkadaşım inşallah her şey yolundadırAcilde çok bekletiyorlar az önce özele gittim doktor yoktu
Ben 12 haftaya kadar çekmiştim. Sonra bir anda bittiKızlar yedi haftalık hamileyim birkaç gündür sabahları mide bulantısı, acıkma gibi belirtiler yok her gün oluyor mu bu belirtiler korkmaya başladım![]()
Yarın sabah gideceğim içim rahat etmez yoksa. Teşekkür ederimO zaman çarşambayı bekle arkadaşım inşallah her şey yolundadır![]()
İnşallah benim de öyle olur 9 haftalık hamileyim son 8-9 gündür ne bir şey yiyebiliyorum ne de yediğimi midemde tutabiliyorum. O kadar kötüyüm ki kabus gibi geçiyor günlerim.Ben 12 haftaya kadar çekmiştim. Sonra bir anda bitti
çubuk kraker yiyin rahatlatıyor. Ben bir süre yemekten sonra kusuyordum hemen ama çubuk kraker giyiyordum ardındanİnşallah benim de öyle olur 9 haftalık hamileyim son 8-9 gündür ne bir şey yiyebiliyorum ne de yediğimi midemde tutabiliyorum. O kadar kötüyüm ki kabus gibi geçiyor günlerim.
Çubuk krakerden bile midem bulanıyor inanır mısınız. Elimi yerinden kaldıracak halim kalmadı. Bir de tek başımayım yanımda ailemden de kimse yok, eşim sağolsun elinden geleni yapıyor ama akşama kadar tek başımayım insan yardımcı olacak birini arıyor gerçekten. Tek umudum 12.haftada aniden bitmesi.çubuk kraker yiyin rahatlatıyor. Ben bir süre yemekten sonra kusuyordum hemen ama çubuk kraker giyiyordum ardından
Canım o zaman doktoruna danışıp bulantı hapı al. Bildiğim var bana zamanında vermişti ama sen doktoruna danış. Yoksa çekilmez.Çubuk krakerden bile midem bulanıyor inanır mısınız. Elimi yerinden kaldıracak halim kalmadı. Bir de tek başımayım yanımda ailemden de kimse yok, eşim sağolsun elinden geleni yapıyor ama akşama kadar tek başımayım insan yardımcı olacak birini arıyor gerçekten. Tek umudum 12.haftada aniden bitmesi.
Seni şuan burda tekrar görüyorum çocuk demiyoruz 4-5 aydır demiştin hamilemisiiiiiinnn tebrik ederim çok sevindimÇubuk krakerden bile midem bulanıyor inanır mısınız. Elimi yerinden kaldıracak halim kalmadı. Bir de tek başımayım yanımda ailemden de kimse yok, eşim sağolsun elinden geleni yapıyor ama akşama kadar tek başımayım insan yardımcı olacak birini arıyor gerçekten. Tek umudum 12.haftada aniden bitmesi.
Merhaba, bende 6 haftalık hamileyim henüz belirgin bulantım olmasa da doktorla konuştuğumda kişiden kişiye değiştirdiğini ama eğer yoğun bulantı varsa ve birden kesilirse o zaman doktorla iletişime geçmem gerektiğini söylediKızlar yedi haftalık hamileyim birkaç gündür sabahları mide bulantısı, acıkma gibi belirtiler yok her gün oluyor mu bu belirtiler korkmaya başladım![]()