evet degisir cunku benimki ilk haftalarimda cok sariydi...
Adet günün geçti miiHanimlar merhabaa bisey sorucam esimle cocuk istiyoruz benimde son zamanlarda mide yanmasi yemeklere isteksizlik ve cok afedersiniz.sabahlari tuvaletimde koyu sari halinde sizde bu nedir? Gecen gun. Nutella yedim saatlerce mide yanmasindan duramadim geceye kadar duramadim yanmadan tam uykuya dalacaktm ki midem bulandi gittim cikardim cikolatayida hergn surekli yiyen.biriyim ben ve cevremdekiler hep beni ruyalarinda hamile olarak goruyor sizden tahminlerinizi bekliyorm hanimlar lutfen bebegimzin olmasini cok istiyoruz
Hayir daha var bu ayin sonuna dogruAdet günün geçti mii
arkadaşlar çoğunuz baya olmuş yazalı ama sorucam benimde bir haftadan beri idrarım çok koyu ve kötü kokuyor. idrar yolu enfeksiyonu mu dicem ama idrarda yanma falan yok suyu da çok az içmiyorum aslında ama şüphelenmeye başladım adetime 5 gün var. 3 gün önce idrar tahlili yaptım negatif çıktı ama pozitif çıkmasını beklemiyodum çünkü adetime 8 gün varken yaptımhamile olabilir miiyim acaba bendeee :))
Iyide sirf karin batmasi var diye niye hamile olasin?Soruma cevap verebilir misiniz lütfen, 5 aydır düzenli adet görüyorum ama karın batmalarım var hamile olabilir miyim ?
Karın ağrısı bel ağrısı var ara Sırada mide bulantısı yaşıyorum Öğrenmek istediğim şey 5 ay düzenli adet gören birisi hamile olabilir mi ? Hep tam zamanında oluyorum.
Karın ağrısı bel ağrısı var ara Sırada mide bulantısı yaşıyorum Öğrenmek istediğim şey 5 ay düzenli adet gören birisi hamile olabilir mi ? Hep tam zamanında oluyorum.
Benim bir arkadaşım da bu var genetikmis annesinde ve teyzelerinde de varmış hamileyken adet goruyorlarmis ama sizin ailede olsa bilirdiniz değil miSanırım sorumu eksik aktardım, 5 ay önce eşimle ilişkiye girdik içime boşalmamasını söyledim oda üstüne boşaldı 5 aydır düzenli adet görüyorum hamile kalabilir miyim o olaydan sonra, şuan bebek düşünmüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?