- 9 Ekim 2015
- 8
- 0
- 1
- 40
İDRAR YOLU ENFEKSIYONU HAMILE OLDUGUN ANLAMINA GELMIYOR ÜŞÜTTÜGÜNDE DE OLABILIRSIN DIKKAT ET AYAKLARINI SICAK TUT VE BOL SU İÇ ADETIN GECERSE O ZMAN SÜPHEYE DÜŞ CNM GEÇMİŞ OLSUN
bugün kasık ağrısı şikatiyle acile gittim idrar yolu enfeksiyonu başlangıcı varmış kan tahlili sonucum da 9.32 çıktı hamile de olabilirmişim ilaç vermedi kadın doğuma gidicem inşallah hamileyimdi yaa :))
sabahtan beri içim içime sığmıyor öğleden sonra hastaneye gidiyorum 2 günden beri gözüme uyku girmedi :)) bakalım mübarek cuma gününün hürmetine inşallah sevndirici haberlerle gelirim canımm. hani salıncakta sallanırken falan böyle için bi tuhaf olur ya öyleyim şuan da :))İNSALLAH CANIM HABER ET BEBİŞ ÇIKARSA :)
Ailemizde böyle birşey yok
kızlar ben de aylardır üye olmadan takip edip aklımdaki soru işaretlerini sizlerin yazılarıyla çözmeye çalışıyodum 4 aydır deniyoruz cocuk için eşimle geçen ay dr gittim kist var dediler ve korkulacak bişey değil dediler kısaca anlatıyorum bende ilaç kullanmak istemedim için soğan suyunu içtim sabah aksam 1 hafta ve geçen hafta kontrol için gittim kistin yok gitmiş bi yumurtanda büzülmüş çatlamak üzere bu hafta dene bakalım olacakmı dedi ve 5 gündür alt kasıklarımda ince ince agrılar ve sızılar var ama adetimde 8 kasımda daha onada var ve 5 gündür normalde beyaz olan idrarım sapsarı üşüttümü düşünmüyorum çünkü kendimi iyi koruyorum acaba hamilemiyim diye düşünüyorum sonucun negatif çıkmasındanda korkuyorum kendimi umutlandırıp sonunda üzülmekte varcanım ilişikinin üstünden 5 ay geçmiş ve düzenli olmuş adetlerin yani hamile değilsin. üstüne görme denilen şey adet gibi olmuyo zaten
kızlar ben de aylardır üye olmadan takip edip aklımdaki soru işaretlerini sizlerin yazılarıyla çözmeye çalışıyodum 4 aydır deniyoruz cocuk için eşimle geçen ay dr gittim kist var dediler ve korkulacak bişey değil dediler kısaca anlatıyorum bende ilaç kullanmak istemedim için soğan suyunu içtim sabah aksam 1 hafta ve geçen hafta kontrol için gittim kistin yok gitmiş bi yumurtanda büzülmüş çatlamak üzere bu hafta dene bakalım olacakmı dedi ve 5 gündür alt kasıklarımda ince ince agrılar ve sızılar var ama adetimde 8 kasımda daha onada var ve 5 gündür normalde beyaz olan idrarım sapsarı üşüttümü düşünmüyorum çünkü kendimi iyi koruyorum acaba hamilemiyim diye düşünüyorum sonucun negatif çıkmasındanda korkuyorum kendimi umutlandırıp sonunda üzülmekte var
Hosbulduk yapmaya korkuyorum acikcasi cunki cok yapdim artik negatif gormekden bikdim hem o kadarda gecikmem olmadiki 4 yada5 gun biseyde var benim adetim geciyo co zaman onuncin kendimi umutlandirmak isdemiyorumnbitarafdanda heyecanliyim :) bakalim yayirlisi canim allah isdeyen herkese hayirli saglikli ovlat nasib etsin insallah ....Hoşgeldin HRA test yapsana hem adetin gecikmiş de tabi cikmayabilir de yani kan testi versen daha iyi olur. Ben birsürü yerde okudum idrar da köpüklenme oluyormus hamilelikte inşallah vardır bize de haber vermeyi unutma :)
Aminnn insallah ...allah kabul etsin canimAmin canım ezan okunuyor şimdi dua ettim bize bizim gibi bekleyen herkese Rabbim bu mutluluğu bize de yaşatsin inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?