hamilelikte idrar yolu enfeksiyonu olanlar ve fitil kullananlar bi bakar mısınız...

deyyann

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2011
253
5
296
Niğde
idrar yolu enfeksiyonu olduğumu 3 gün önce öğrendim monurol şase ve vagihex fitil verdi dr.um monurolden sonra kasıklarım rahatladı şimdi fitili kullanıyorum her akşam bir tane olmak üzere ama fitil akıntıyı söktüğünden midir nedir ilk 1 saat falan çok akıntı oluyor acaba ne zaman geçecek sizlerin tedavi si ne kadar sürdü uzun mu oluyor enfeksiyonu atma süreci

canım fitili yerleştirdiğin zaman orada erimeye başlar.ayağa kalktığında da eriyen fitil geri gelir.
onun için fitili yatmadan önce kullansan daha iyi olur.en azından uzun süre orada kalıp tedavi eder.ayağa kalktığın an tekrar çıkar.

canım fitili yerleştirdiğin zaman orada erimeye başlar.ayağa kalktığında da eriyen fitil geri gelir.
onun için fitili yatmadan önce kullansan daha iyi olur.en azından uzun süre orada kalıp tedavi eder.ayağa kalktığın an tekrar çıkar.

zaten gece koyuyorum canım benm ama geldiğini hissediyorum akıntının inşallah böyle böyle geçer

Back
X