- Konu Sahibi asikumrall
-
Kızlar hamilelik şüphem var eğer hamileysem ilaç kullanmamda bi sakınca olurmu antibiyotik falan bebeğe zarar verirmi ? eğer bebek varsa 2-3 haftalık falandır o kadar küçükken bile ilaç kullanımı bebeği etkiler mi
tatlim ben bunu anlamadim.gebelik testi heralde??
evet canım gebelik testi sanırım hamileyim
böyle test kullanmadigim icin bilmiyorum üzerindeki gösterge acaba hormon göstergesimi?
:)) Blauroise Bende ilk anlamadım.Allta saat var.Saatin üzerine testi koymuş arkadaş.böyle test kullanmadigim icin bilmiyorum üzerindeki gösterge acaba hormon göstergesimi?
:)) Blauroise Bende ilk anlamadım.Allta saat var.Saatin üzerine testi koymuş arkadaş.
Estağfurullah.Ön planda olan saat,test belli olmuyorki.Sende haklısın:)ayyy canimmm..ne salagimm bende bu ne diyorum yaaaa..ay cok saol ..simdi gördüm testi :):) Allah razi olsun..sordum oda anlamadi ki :):)
Ne güzel saklamışsın.ben hiç akıl etmedim.İnşallah zaman içinde bozulmaz.nefertiti_23 yengemin gebelik testini görmüstüm sakladi kiz aynen benim gibi ..o cok orjinaldi..tamamiyle dijitall..testi yapiyporsun ekranda ingilizce yaziyor ste su kadar gunluk haftalik hamilesin diye..hosuma gitmisti. pahaliydi baya..ben normal bir test yapmistim cift cizgi cikanlardan..saklyiorum hala :) bu da guzel bir ani:):) esim evde yoktu gece vardiyasindaydi..yalnizdim ..testin sonucunu görümce sokk olmustum..ne gundu :):) aklima geldi paylasmak istedim..
Ne güzel saklamışsın.ben hiç akıl etmedim.İnşallah zaman içinde bozulmaz.
slm arkadaslar ben aranizda yeniyim. 4 aylik evliyim 1 kere kurtaj oldum 2 ay gecti aradan simdi cocuk sahibi olmak istiyorum ama olmuyor. sizce ben artik cocuk sahibi olamiycakmiyim
Yakın zamanda doktora gittin mi kürtajdan sonra rahmin durumunu öğrenmek için.Belkide vücudun hazır değil henüz.slm arkadaslar ben aranizda yeniyim. 4 aylik evliyim 1 kere kurtaj oldum 2 ay gecti aradan simdi cocuk sahibi olmak istiyorum ama olmuyor. sizce ben artik cocuk sahibi olamiycakmiyim
:)) Blauroise Bende ilk anlamadım.Allta saat var.Saatin üzerine testi koymuş arkadaş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?