Hamilelikte ilaç kullanımı

asikumrall

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2011
504
1
0
Çankırı
Kızlar hamilelik şüphem var eğer hamileysem ilaç kullanmamda bi sakınca olurmu antibiyotik falan bebeğe zarar verirmi ? eğer bebek varsa 2-3 haftalık falandır o kadar küçükken bile ilaç kullanımı bebeği etkiler mi

hamile oldugumu bilmeden antibiyotk, agri kesici ve öksürük damlasi kullandim..ögrendigimde doktor aldigim ilaclarin adini sordu. birsey olmaz dedi. 2-3 haftalikken bir sorun olacagini sanmiyorum ..genelde o zaman kimse bilmez hamile oldugunu..yinede alacagin ilacin hamileler üstüne etkielrini kontrol et.

Tedbir senden taktir Allah'tan.Ben olsaydım kullanmazdım.Kullanmam kesin ve kesin gerekliysede bir doktora danışırdım.Sonrasında ya bişey olduysa demektense tedbirli davran derim.

nefertiti_23 yengemin gebelik testini görmüstüm sakladi kiz aynen benim gibi ..o cok orjinaldi..tamamiyle dijitall..testi yapiyporsun ekranda ingilizce yaziyor ste su kadar gunluk haftalik hamilesin diye..hosuma gitmisti. pahaliydi baya..ben normal bir test yapmistim cift cizgi cikanlardan..saklyiorum hala :) bu da guzel bir ani:):) esim evde yoktu gece vardiyasindaydi..yalnizdim ..testin sonucunu görümce sokk olmustum..ne gundu :):) aklima geldi paylasmak istedim..

Ne güzel saklamışsın.ben hiç akıl etmedim.İnşallah zaman içinde bozulmaz.

slm arkadaslar ben aranizda yeniyim. 4 aylik evliyim 1 kere kurtaj oldum 2 ay gecti aradan simdi cocuk sahibi olmak istiyorum ama olmuyor. sizce ben artik cocuk sahibi olamiycakmiyim

slm arkadaslar ben aranizda yeniyim. 4 aylik evliyim 1 kere kurtaj oldum 2 ay gecti aradan simdi cocuk sahibi olmak istiyorum ama olmuyor. sizce ben artik cocuk sahibi olamiycakmiyim

yumurtlama günlerini hesapla o gunlerine denk getir iliskini..ben oyle yaptim hemen tutmustu..üstelik ben 9 ay hap kullanmistim ..biraktigimin 3. ayi hamile kaldim:)
yumurtlama gunlerinide internetten bulursun cok site var hesaplayacagin..telaslanma..simdiden kolay gelsin..

Yakın zamanda doktora gittin mi kürtajdan sonra rahmin durumunu öğrenmek için.Belkide vücudun hazır değil henüz.

yok canim doktoruma gitmedim. 2 hafyadir adet goruyorum ama normal deyil normalde 7 gun oluyordu kurtajdan sonra 4 gun oluyor tam 4 gunde sayilmaz kanamam siyah tonlarda artik korkuyorum cocugum olmuycak diye allaha hergun dua ediyorum esim benden cok istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…