Hamilelikte ilaç kullanımı

Suskun peri42

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2017
26
19
18
Kızlar 5 aylık hamileyim sağlık ocağından kan hapı vitamin hapı birde d vitamini damla verdiler + birde hipotiroidim olduğu için guatr hapı kullanıyorum bu guatr hapı ile kan hapı aç karna kullanmak zorundayım ama sabah bulantılarım kusmalarım olduğuiçin yutamıyorum sürekli çıkarıyorum sıkıntı olurmu :KK17:

Tiroit hapı çok çok önemli
Hamile olmazsanız bile almamaniz büyük sorunken hamileyken hele hiç riske atmayın.
Benim tiroit bezim yok ve doktorum bir gün bile unutmamanız lazım diyor ki ben hamile falan değilim.
Tiroit bezim çok çalışırken de bırakmam kalp çarpıntısı ve el ayak titremesi yapıyordu o daha da tehlikeli.
İki türlü de ara vermeniz riskli.

Kızlar 5 aylık hamileyim sağlık ocağından kan hapı vitamin hapı birde d vitamini damla verdiler + birde hipotiroidim olduğu için guatr hapı kullanıyorum bu guatr hapı ile kan hapı aç karna kullanmak zorundayım ama sabah bulantılarım kusmalarım olduğuiçin yutamıyorum sürekli çıkarıyorum sıkıntı olurmu :KK17:

Canım benim de midem hassas. Kan hapını yemekten iki sAat sonra da alabilirsin. Ben o şekilde içiyorum.

Canım benim de midem hassas. Kan hapını yemekten iki sAat sonra da alabilirsin. Ben o şekilde içiyorum.
Tamam canım sağol iyi kötü sabah bişeyler yedim ama midem hala bulanıyor şimdi yutmaya çalışıcam normalde geçmesi gerekmezmi cinsiyetle alakası olurmu bulantı ve kusmaların dr kıza benziyor demişti

Tamam canım sağol iyi kötü sabah bişeyler yedim ama midem hala bulanıyor şimdi yutmaya çalışıcam normalde geçmesi gerekmezmi cinsiyetle alakası olurmu bulantı ve kusmaların dr kıza benziyor demişti

Valla bende hiç bulantı olmadı. Sadece deli gibi haftalarca mide agrısı ve gaz çektim. Kişiden kişiye değişiyor belirtiler. Bana doktorum 11. Haftada kız dedi. Kızım olacak. Kız çocuklarında tahmin biraz daha yüksek tutuyor. Allah hayırlısını nasip etsin. Gönlüne göre versin

Kan hapini sabah illa ki ac alacaksin diye bi kural yok, ben yilda bi kere kullanirim ortalama, sabahlari yemekten sonra alirim genelde ya da aksamlari yemekten once. Kusmaktan iyidir tok karnina almak diye dusunuyorum.

Kan hapını alır almaz kusuyordum ben de sonra doktorum küçük şişelerde tek kullanımlık şuruplardan verdi. Yine bulantı yapıyordu ama kusmuyordum. Şurubun adı ferplex fol bir sor istersen doktoruna.

Back
X