arkadaşlar bu prospektüslerde hamileliikte kullanım B bazende C görüyorum.Bu ne demek açıklarmısınız. Ben daha hamile değilim korunmayı bıraktım bu ay ama yine de ilaç içmiyorum korkuyorum ya yumurtam döllenmişse diye.
ne ilacı kullanıyorsun bilmiyorum ama bence çok gerekli değilse regl olmadan ilaç kullanmayın sıradan ağrı kesicilerin bile çok zararı var
bu arada ben hamile olduğumu öğrenmeden 1 hafta önce grip olmuştum ilaç kullanıp kullanmama konusunda kararsız kaldım ama ya hamileysem diye düşündüğüm için kullanmadım iyikide kullanmamışım hamileymişim çünkü
ne ilacı kullanıyorsun bilmiyorum ama bence çok gerekli değilse regl olmadan ilaç kullanmayın sıradan ağrı kesicilerin bile çok zararı var
bu arada ben hamile olduğumu öğrenmeden 1 hafta önce grip olmuştum ilaç kullanıp kullanmama konusunda kararsız kaldım ama ya hamileysem diye düşündüğüm için kullanmadım iyikide kullanmamışım hamileymişim çünkü
İlaçlar gebelikte A dan D ye kadar kategorize edilir. En masumu A en tehlikelisi D dir.
C , özellikle D kesinlikle kullanılmaması gereken ilaclardir.ben A kategorisine cok rastlamadım . B , güvenle kullanılabilir anlamindadir.