Tesekkurler bizimle ozel hayatinizin bu kadar inceliklerini paylastiginiz icin
Rica ederim. Anlatsam suç anlatmasan daha suç
Bir zararı yoksa doktor yasaklamadiysa bebege faydası bile var. Neden sapıkmışım gibi davranıyorsun?Cocugumun sağlığını benden iyi düşünecek değilsin. Önce bir araştır bence kör cahilliğin lüzumu yok.Biraz sıksanız dişinizide ilişkiye girmeseniz olmuyormu ? Çocuğunun hayatını riske atmaya değermi ? Doktor girin dese bile ben yapamazdım ya birşey olursa diye. Şaka gibisiniz.
Kendin yazmışsın kanamam vardı progestan verdi diye demek ki düşük yapmaman için vermiş. Bir iki hafta daha yapmazsanız ölmezsiniz demek istiyorum ben. Bunun cahillikle ne ilgisi var anlayamadım ? Madem herşeyi çok biliyorsun araştırsaydın buradan sormak yerineBir zararı yoksa doktor yasaklamadiysa bebege faydası bile var. Neden sapıkmışım gibi davranıyorsun?Cocugumun sağlığını benden iyi düşünecek değilsin. Önce bir araştır bence kör cahilliğin lüzumu yok.
Kanama alanim geçti hiç bir sorun yok artık diye yazdim nerenle okuyosun. Okumayı bilmeden bana arastir mi diyorsun?Kendin yazmışsın kanamam vardı progestan verdi diye demek ki düşük yapmaman için vermiş. Bir iki hafta daha yapmazsanız ölmezsiniz demek istiyorum ben. Bunun cahillikle ne ilgisi var anlayamadım ? Madem herşeyi çok biliyorsun araştırsaydın buradan sormak yerine
Of uğraşamıcam gerçekten cahile laf anlatmak beni şu hayatta en çok yoran şey banane diyorum ve gidiyorum konundanKanama alanim geçti hiç bir sorun yok artık diye yazdim nerenle okuyosun. Okumayı bilmeden bana arastir mi diyorsun?
İnan senin bu saate beni ettiğin sinir çocuğumu daha çok etkiledi. İnsanlıga davet ediyorum sizi.Of uğraşamıcam gerçekten cahile laf anlatmak beni şu hayatta en çok yoran şey banane diyorum ve gidiyorum konundan
Bence siz cok gerginsiniz. Diger arkadasin dedigi seyde bir sey yok bastan beri terst cevap veren sizsiniz. Bunun benzeri mesajlari daha onceden baska konularda da yazdim:İnan senin bu saate beni ettiğin sinir çocuğumu daha çok etkiledi. İnsanlıga davet ediyorum sizi.
Ama malesef önemli ben de 1 haftadır öğrendim eşimle ilişkiye girmedim küçüktür iyice yerleşsin yuvasını yapsın dedim rahatsız etmeyelim onuTesekkurler bizimle ozel hayatinizin bu kadar inceliklerini paylastiginiz icin
Tamam illa ki onemli ama dr henuz cinsel perhizi bitirmemis ama kanama alani vs gorulmedi, yarin kontrolum var ama bu geceyi bos gecemeyecegim sanki siz ne dersiniz tadinda bir mesaj olmamis miAma malesef önemli ben de 1 haftadır öğrendim eşimle ilişkiye girmedim küçüktür iyice yerleşsin yuvasını yapsın dedim rahatsız etmeyelim onu
Bana sabretseniz ölmezsiniz diyip çocuğumu dusunmedigim konusunda iddiada bulunuyir. Sizin dusuncenizdir saygi duyarim ama ben yanlış davrandığımi düşünmüyorum. Ben illa ilişkiye giricem de demedim doğrusunu ogrenmeye çalıştım doktor me derse desin ben iliskkye girecekmisim gibi davranamazBence siz cok gerginsiniz. Diger arkadasin dedigi seyde bir sey yok bastan beri terst cevap veren sizsiniz. Bunun benzeri mesajlari daha onceden baska konularda da yazdim:
cocugunuz ya da kendiniz icin endiseli olan sizsiniz, soru soran da sizsiniz. Bu durumda biraz daha minnos olmalisiniz cunku siz ya da bebeginiz aslinda kimsenin umrunda degil. Herkes bir sekilde yardimci olmak icin yaziyor, terslemenin luzumu yok
Yarn kontrolum yok bu gecede ilişkiye girmedimTamam illa ki onemli ama dr henuz cinsel perhizi bitirmemis ama kanama alani vs gorulmedi, yarin kontrolum var ama bu geceyi bos gecemeyecegim sanki siz ne dersiniz tadinda bir mesaj olmamis mi
Sanirim yanlış anlaşıldım bu aksam iliskiye giricem demedim. Doktora yarin gerizekalimiyim sorayim bu aksam giripAma malesef önemli ben de 1 haftadır öğrendim eşimle ilişkiye girmedim küçüktür iyice yerleşsin yuvasını yapsın dedim rahatsız etmeyelim onu
Ama ilk mesajinizdan bu anlasiliyor. Normal sartlarda yarin kontrolunuz varsa yarin doktora sorar ogrenirsiniz. Bu geceden konu acip buraya, bize soruyorsaniz “ben yarina kadar bekleyemeyecegim, bu gece dayanamayip sevisecegim siz ne dersiniz?” Demek oluyor. Yani ben oyle anladim, bence herkes boyle anladi ve diyoruz ki dr’a sorun o ne derse oyle yapin. Biz ne desek bosBana sabretseniz ölmezsiniz diyip çocuğumu dusunmedigim konusunda iddiada bulunuyir. Sizin dusuncenizdir saygi duyarim ama ben yanlış davrandığımi düşünmüyorum. Ben illa ilişkiye giricem de demedim doğrusunu ogrenmeye çalıştım doktor me derse desin ben iliskkye girecekmisim gibi davranamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?