kızlar ben mi abartıyorum bilmiyorum ama çalıştığım kurumda hamile olmam kimsenin umrunda değil,mesela bi kere kurum servisine bindiğimde normal koltuklarda yer yoktu uygunsuz bir yerde oturdum bildikleri halde bana yer verilmedi.nöbet tutarken bazen her şeye yetişşemiyorum tabi.kalkıp bana napmam gerektiğini söyleyenler oldu sanki ben bilmiyormuşum gibi.böyle şeyler beni çok incitiyor,
insanlık ruhunu vicdansızlığa teslim etmek üzere sanki.
bilmiyorum ama ben hamile olmadan önce hamile biri olunca çalıştığım yerlerde akan sular dururdu.ve ben bulunduğum ortamdaki hamilelere hep özel davranmışımdır.düşmanım bile olsa.bilmiyorum belki herkesi kendim gibi görme yanlışına düşüyorum.ama çok hassasım bu aralar böyle şeyle beni çok üzüyor.
ve bulunduğum ortamda kimseylede düşmanlığım bi problemiim de yok zaten.anlamış değilim normal mi acaba bunlar.
insanlık ruhunu vicdansızlığa teslim etmek üzere sanki.
bilmiyorum ama ben hamile olmadan önce hamile biri olunca çalıştığım yerlerde akan sular dururdu.ve ben bulunduğum ortamdaki hamilelere hep özel davranmışımdır.düşmanım bile olsa.bilmiyorum belki herkesi kendim gibi görme yanlışına düşüyorum.ama çok hassasım bu aralar böyle şeyle beni çok üzüyor.
ve bulunduğum ortamda kimseylede düşmanlığım bi problemiim de yok zaten.anlamış değilim normal mi acaba bunlar.