Hamilelikte isim konusu kp ile olay oldu!!!! Lütfen fikirlerinizi söyleyin:(((

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Busra4ydn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2019
262
102
33
Kızlarrr lütfen okuyun fikirlerinizi soyleyın:(
2 yıllık evliyim. Kv ve kp ile altlı üstlü oturuyorum. Kv ile cok sorunlar yaşadık biraz da olsa atlatlık diyelim. Neyse cocuk istiyorduk Rabbime şükürler olsun nasip etti 5 aylık hamileyim. Kız evladım olucak Allahın izniyle. İsim konusunda eşimle anlaşamıyoruz. Annesine babasına sorduk ama formaliteden büyükler ayıp olmasın diye sormaz olaydım. Kp benim istediğimi ismi begenmedi bizim sülaleye yakısmaz diyor banane sülaleden ben yasıcam cocugumu diyorum anlamıyo. Benim annem babam asla karışmıyor ama eşimin babası bu ismi koymazsanız konusmam sizle diyo ya rabbi sabır!!!! Konuşmazsan konuşma banane diyesim geliyo ama eşim ben gibi düşünmüyo orta yolu bulalım diyo hala demiyo ki o kadar sıkıntıyı sen cekıceksin biz karar verelim anneme babama düşmez. Zaten altlı üstlü geldiğime bir pişmanım evlenmeyen varsa asla gitmesin altlı üstlü. Resmen inat konusu oldu isim mevzusu sinirlerim cok bozuluyo hamile kaldıgımı ogrendim 3 ay zaten serumlarla ayakta durdum benim de hakkım değil mi? Tamam bende vazgeceyim istediğim isimden ama sizin dediğiniz isimde olmasın gönlüm istemiyor baska isimde ortak anlaşalım diyorum kimse anlamıyor!!!

Ben hifa istiyorum. Kp hatice diyor. Hatice de cok güzel isim ama mevzu biz eşimle hifada karar kıldık karar kılmamıza rağmen tek başına vazgeçmesi.

Annesine babasına neden soruyorsunuz?
Yaranma çabası ise bu ters tepmiş işte.
İş eşinizde bitiyor.
İstediğiniz isme hayır, sizin dediğiniz ismi ben beğenmedim o olmasın buna da hayır, eeee siz necisiniz?

Ya eşinize sert çıkıp yaptığınızın da arkasında duracaksınız ya da sinir ola ola yaşayacaksınız.

Ben başkası mutlu olsun diye kendimi mutsuz etmem hele de orta yolu bulmaya çalışan insanlar değillerse. Gerekirse pire için yorgan yakarım çünkü nasıl alıştırırsan öyle gider.

Kızlarrr lütfen okuyun fikirlerinizi soyleyın:KK43:
2 yıllık evliyim. Kv ve kp ile altlı üstlü oturuyorum. Kv ile cok sorunlar yaşadık biraz da olsa atlatlık diyelim. Neyse cocuk istiyorduk Rabbime şükürler olsun nasip etti 5 aylık hamileyim. Kız evladım olucak Allahın izniyle. İsim konusunda eşimle anlaşamıyoruz. Annesine babasına sorduk ama formaliteden büyükler ayıp olmasın diye sormaz olaydım. Kp benim istediğimi ismi begenmedi bizim sülaleye yakısmaz diyor banane sülaleden ben yasıcam cocugumu diyorum anlamıyo. Benim annem babam asla karışmıyor ama eşimin babası bu ismi koymazsanız konusmam sizle diyo ya rabbi sabır!!!! Konuşmazsan konuşma banane diyesim geliyo ama eşim ben gibi düşünmüyo orta yolu bulalım diyo hala demiyo ki o kadar sıkıntıyı sen cekıceksin biz karar verelim anneme babama düşmez. Zaten altlı üstlü geldiğime bir pişmanım evlenmeyen varsa asla gitmesin altlı üstlü. Resmen inat konusu oldu isim mevzusu sinirlerim cok bozuluyo hamile kaldıgımı ogrendim 3 ay zaten serumlarla ayakta durdum benim de hakkım değil mi? Tamam bende vazgeceyim istediğim isimden ama sizin dediğiniz isimde olmasın gönlüm istemiyor baska isimde ortak anlaşalım diyorum kimse anlamıyor!!!
Soyadını sizden alıyor zaten , ismini de ben vereyim ha haytt deyip geçin :)

Kimsenin gönlünü yapmak zorunda değilsiniz. Sıkıntı çeken, onu karnınızda zorluklarla taşıyan sizsiniz. Eşinizle ortak karar verin, bu konuyu hiç açmayın. Doğduğu gün eşiniz gidip o ismi yazdırsın hiç kimseye bakmayın.
Babası böyle devam ederse eşim babasının istediği ismi koyar o yüzden sinirlerim bozuluyor.

Kızlarrr lütfen okuyun fikirlerinizi soyleyın:KK43:
Sormanız hata onlara bu yüzü niye verdiniz ki çocuk senin koyacagın ismi onaylatma gereği neden duydun Hayatımda duyduğum en saçma şey bu ne istersem onu koyarım kimse de karışamaz küsende küssün içimden gelerek çocuguma seslenemiceksem kp kv vs benle konuşsa ne olur konuşmasa ne olur ki sen önceden sorunlarımız oldu diyorsun buna ragmen ne diye hala size karışmaları için fırsat veriyorsunuz ben direk bütün aileye iki isim koyucam benim kıza da erkegede koymak istedigim bu diger ismini de kocam benim seçtiklerime uygun bir isim begenir beraber koyarız dedim kimseye sormadım begenmiyor musunuz diye onlara ne sanki

E ama hatanın büyüğü sizde. Sormuşsunuz şimdi de istemiyorsunuz. Böyle birşey yaşansın istemiyorsanız hiç sormıcaktınız.
Ben sormadım ki eşim annem babam büyükler dedi sordu önce biz karışmıyoruz ne istiyosanız koyun dediler şimdi benim istediğim ismi beğenmedikleri için karısıyolar

Ben hifa istiyorum. Kp hatice diyor. Hatice de cok güzel isim ama mevzu biz eşimle hifada karar kıldık karar kılmamıza rağmen tek başına vazgeçmesi.
İkisi de kötü, hele Hifa. Sağlık bilmem nesi var health information onun kısaltması. Ayrıca şifa, Kipa diye dalga geçerler söyleyeyim.

Hiç sormayacaktın baştan madem kendi istediğini koyacaksan zaten çok saçma çocuğu doğuran sensin başkası neden koysun ki adını

Ben sormadım ki eşim annem babam büyükler dedi sordu önce biz karışmıyoruz ne istiyosanız koyun dediler şimdi benim istediğim ismi beğenmedikleri için karısıyolar
Karışma hakları yok. Ama size de akıl olmuştur bu bidaha sormazsınız. Canınızı sıkmaya bile değmez. Sizin evladınız istediğiniz ismi koyun. Hamilesiniz boşuna strese girmeyin.

Hamile kadına yaşattıklari strese bak ya. Hiç düşünme bencil ol. Senin hamile haline acımayana sen hiç acıma. Çocuk bizim çocuğumuz, onu 9 Ay ben taşıyorum karnımda ve bu ismi koymak istiyorum kimse alınmasın gücenmesin, büyüğümsunuz saygım sonsuz ama bu konu başka evladım söz konusu. konu benim için kapanmıştır de

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X