Ben sormam zaten gene olsa gene sormam da eşim işte!!!Karışma hakları yok. Ama size de akıl olmuştur bu bidaha sormazsınız. Canınızı sıkmaya bile değmez. Sizin evladınız istediğiniz ismi koyun. Hamilesiniz boşuna strese girmeyin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben sormam zaten gene olsa gene sormam da eşim işte!!!Karışma hakları yok. Ama size de akıl olmuştur bu bidaha sormazsınız. Canınızı sıkmaya bile değmez. Sizin evladınız istediğiniz ismi koyun. Hamilesiniz boşuna strese girmeyin.
Eski kafa... Kp dinlemem koyarım cocugumun ismini ama sorun eşim!! Babamı kıramayız diyoAllahım bunlar nasıl acılar böyle![]()
Kimseyi dinleme istediğin ismi koy bebeğine allah bağışlasın bu arada konuştuğuna değmez vallaEski kafa... Kp dinlemem koyarım cocugumun ismini ama sorun eşim!! Babamı kıramayız diyo
Ben sorsam ahhh eşim büyükler annem babam bi danısalım dedi altlı üstlü oturmanın dezavantajlarından biri!Annesine babasına neden soruyorsunuz?
Yaranma çabası ise bu ters tepmiş işte.
İş eşinizde bitiyor.
İstediğiniz isme hayır, sizin dediğiniz ismi ben beğenmedim o olmasın buna da hayır, eeee siz necisiniz?
Ya eşinize sert çıkıp yaptığınızın da arkasında duracaksınız ya da sinir ola ola yaşayacaksınız.
Ben başkası mutlu olsun diye kendimi mutsuz etmem hele de orta yolu bulmaya çalışan insanlar değillerse. Gerekirse pire için yorgan yakarım çünkü nasıl alıştırırsan öyle gider.
Benim de yakında kızım olacak inşallah. Ben çok sevdiğim bir arkadaşımın ismini vermek istiyorum eşim de Hatice diye tutturdu. Hatice de güzel, ama öbür ismi biraz daha çok seviyorum. Hayatımda çok tanıdığım oldu Hatice isminde, hepsi de iyi huylu, sakindi hepsini gerçekten sevdim. Benim o nedenle içime sindi hatice yi kabul ettim ama sizin içinizde kalacaksa eşinizi güzel bi dille, sıkmadan ikna edebilirsinizBen hifa istiyorum. Kp hatice diyor. Hatice de cok güzel isim ama mevzu biz eşimle hifada karar kıldık karar kılmamıza rağmen tek başına vazgeçmesi.
Bende öyle diyodum ama gerçekten ciddi sorunlar cıkarıyor ortaya cok basit bi konu ama işe gerçekten çözülmeyince büyüyor mevzuKimseyi dinleme istediğin ismi koy bebeğine allah bağışlasın bu arada konuştuğuna değmez valla
Hifa nın anlamı ne açıkcası bende pek begenmedim hiç hoş gelmiyor kulaga söylenişi de hoş degil bence başka isim düşün o istedigin ismi koy bu isim garip birazHahahahhben hifa istiyorum kp hatice diyor hifa telafuzu zor diye kimse diyemezmiş.
İstemediğin halde altlı üstlü oturmayı kabul edip, istemediğin halde gidip isim önerisi istemişsin eşinin ailesinden. Sürekli istemediğin şeyleri yapıyorsun.Kızlarrr lütfen okuyun fikirlerinizi soyleyın![]()
2 yıllık evliyim. Kv ve kp ile altlı üstlü oturuyorum. Kv ile cok sorunlar yaşadık biraz da olsa atlatlık diyelim. Neyse cocuk istiyorduk Rabbime şükürler olsun nasip etti 5 aylık hamileyim. Kız evladım olucak Allahın izniyle. İsim konusunda eşimle anlaşamıyoruz. Annesine babasına sorduk ama formaliteden büyükler ayıp olmasın diye sormaz olaydım. Kp benim istediğimi ismi begenmedi bizim sülaleye yakısmaz diyor banane sülaleden ben yasıcam cocugumu diyorum anlamıyo. Benim annem babam asla karışmıyor ama eşimin babası bu ismi koymazsanız konusmam sizle diyo ya rabbi sabır!!!! Konuşmazsan konuşma banane diyesim geliyo ama eşim ben gibi düşünmüyo orta yolu bulalım diyo hala demiyo ki o kadar sıkıntıyı sen cekıceksin biz karar verelim anneme babama düşmez. Zaten altlı üstlü geldiğime bir pişmanım evlenmeyen varsa asla gitmesin altlı üstlü. Resmen inat konusu oldu isim mevzusu sinirlerim cok bozuluyo hamile kaldıgımı ogrendim 3 ay zaten serumlarla ayakta durdum benim de hakkım değil mi? Tamam bende vazgeceyim istediğim isimden ama sizin dediğiniz isimde olmasın gönlüm istemiyor baska isimde ortak anlaşalım diyorum kimse anlamıyor!!!
Benim yeğenimin adı Fatma hifa çok güzel bir isimBen hifa istiyorum. Kp hatice diyor. Hatice de cok güzel isim ama mevzu biz eşimle hifada karar kıldık karar kılmamıza rağmen tek başına vazgeçmesi.
Onuda istemiyorumiki ismide koyun Hatice Hifa olsun zaten ileride ilk isim kullanılmaz yazılarda bile ilk isim harf kısaltması olarak yazılır siz ve çevresi Hifa der onlarda hatice der çok istiyorlarsa![]()
Kusura bakma da eşin ne işe yarıyor hamilesin ve bebeğine istediğin ismi koymak istiyorsun bir zahmet gönlünü hoş tutsun saçma fikirlere mağruz bırakmasın seniBende öyle diyodum ama gerçekten ciddi sorunlar cıkarıyor ortaya cok basit bi konu ama işe gerçekten çözülmeyince büyüyor mevzu
Hayır cok güzel bir isim demode gelmiyor asla diyorum ya sorun benim fikirlerimin gorulmemesi önce karısmayıp sonra benim istediğimi begenmedi diye karısması ve eşimin buna bişy dememesiIki ismi de koyun ..benim 2 evladimda iki isimli ..hatice ismi demode gelebilir ama muhtesem bir kadinin ..bizzat Allah 'in selam gonderdigi bir kadinin ismidir..
Anlaşmak için diyorum ama kimse anlaşmaya bakmıyoİkisi de kötü ya, yeni bir isim düşünseniz
bu durumda eşinle ortak isim koymaya çalışın. yok hala annem babam derse de, sen kendin ailenden bir isim iste. benim ailem de bu ismi istiyor de. dişe diş. bu büyükler bazen yerlerini cidden bilmiyorlar.Kızlarrr lütfen okuyun fikirlerinizi soyleyın
2 yıllık evliyim. Kv ve kp ile altlı üstlü oturuyorum. Kv ile cok sorunlar yaşadık biraz da olsa atlatlık diyelim. Neyse cocuk istiyorduk Rabbime şükürler olsun nasip etti 5 aylık hamileyim. Kız evladım olucak Allahın izniyle. İsim konusunda eşimle anlaşamıyoruz. Annesine babasına sorduk ama formaliteden büyükler ayıp olmasın diye sormaz olaydım. Kp benim istediğimi ismi begenmedi bizim sülaleye yakısmaz diyor banane sülaleden ben yasıcam cocugumu diyorum anlamıyo. Benim annem babam asla karışmıyor ama eşimin babası bu ismi koymazsanız konusmam sizle diyo ya rabbi sabır!!!! Konuşmazsan konuşma banane diyesim geliyo ama eşim ben gibi düşünmüyo orta yolu bulalım diyo hala demiyo ki o kadar sıkıntıyı sen cekıceksin biz karar verelim anneme babama düşmez. Zaten altlı üstlü geldiğime bir pişmanım evlenmeyen varsa asla gitmesin altlı üstlü. Resmen inat konusu oldu isim mevzusu sinirlerim cok bozuluyo hamile kaldıgımı ogrendim 3 ay zaten serumlarla ayakta durdum benim de hakkım değil mi? Tamam bende vazgeceyim istediğim isimden ama sizin dediğiniz isimde olmasın gönlüm istemiyor baska isimde ortak anlaşalım diyorum kimse anlamıyor!!!
İstemediğim halde altlı üstlü oturmadım değil istedim zamanında ama suan pişmanım. Ben cıkıp sormadım eşim gitti danıştı büyükler diye ben asla sormam. Hifa ismine sıra gelince konuda size isim ne olsun diye fikirlerinizi sormadım farkettiyseniz...İstemediğin halde altlı üstlü oturmayı kabul edip, istemediğin halde gidip isim önerisi istemişsin eşinin ailesinden. Sürekli istemediğin şeyleri yapıyorsun.
Dik durmayı hiç becerememişsiniz bu saatten sonra da zor. Allah yardım etsin
Bu arada hifa da bisküvi markası gibi olmuş bifa vardı bi zamanlar. Açıkçası ismi bende hiç sevmedim