Hamilelikte isim konusu kp ile olay oldu!!!! Lütfen fikirlerinizi söyleyin:(((

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sordugum arkadaslar gebeliğim doğrumu değilmi diye olmadı. Yada ismini ne koyayım da olmadı. Herkese dediğim gibi iyi oku anla öyle yaz
Valla ben gayet normal sekilde konunuzu okudum ,kendimce yorum yazacaktim ki hakaretler ve beddualar gorunce ister istemez insan rahatsiz oluyor.

İsmi sana sormadım üstüne düşene cevap yaz ki üstüne düşen bişy yok. He soyliyim acımı 2 kürtajım oldu ve bu gebeliğimde kanamalarla geçiyor siz neyi biliyosunuz da konuşuyorsunuz? Bence boş konuşmayın istediğiniz yere şikayet edin. Artı sıkıntılı sürecim olmasa bile her hamile kadın can taşıdığı için dokunulmazdır! Siz hamile olsanız bile.. Bu anlayışsız tavrınızı bence şikayet edin

Sen değil siz diyeceksiniz. Ben size o şekilde konuşuyorum. Hamileyken size sanaldan bir insanın hamile değilsiniz demesiyle acı çekmeniz zaten alakasız ama kürtaj ve kanamalarınız daha da alakasız. Can taşıyorsunuz evet gayet normal bir durum bu hayvanlar alemindeki çoğu canlının yaptığı gibi. Sadece insanlara özgü bunu koruma kalkanı olarak kullanmak. Bu kadar bulcumcuk olmaya gerek yok. Size yazılan hamileliğinizi tehlikeye atacak boyutta bir şey yok zaten hamile değilsin dendiğinde bebeğiniz geldiği yere mi gidiyor? Üstüne beddua falan etmişsiniz çok garipsiniz gerçekten.

Sen değil siz diyeceksiniz. Ben size o şekilde konuşuyorum. Hamileyken size sanaldan bir insanın hamile değilsiniz demesiyle acı çekmeniz zaten alakasız ama kürtaj ve kanamalarınız daha da alakasız. Can taşıyorsunuz evet gayet normal bir durum bu hayvanlar alemindeki çoğu canlının yaptığı gibi. Sadece insanlara özgü bunu koruma kalkanı olarak kullanmak. Bu kadar bulcumcuk olmaya gerek yok. Size yazılan hamileliğinizi tehlikeye atacak boyutta bir şey yok zaten hamile değilsin dendiğinde bebeğiniz geldiği yere mi gidiyor? Üstüne beddua falan etmişsiniz çok garipsiniz gerçekten.
Tamam saol

Size ve diğer isme takılanlara ismi ne olsun sormadım ki:) fikriniz icin teşekkürler ama takıldıgım noktalar isim konusu olmadıgını anlayıp fikir yazın lütfen..
Gelin oldugum icin değil büyüğüme saygım oldugu icin 🤪 Saygısızlık yapmadan hakkımı savunurum cemkirerek değil. Şimdi sorma saygı ne demek diye sende olmadıgı icin anlamazsın 😂 büyüklerin sana oğretememiş 😀👍🏻
E ne güzel madem hakkınızı savunabiliyorsunuz ne diye ne yapıcam diye sorduktan sonra sizin istediğini yorum gelmeyince kendinizi kaybediyorsunuz? Ne yani sizi hiç tanımayan, hayatınıza bir müdahalesi olamayacak insanlara bu konuyu açtığınızda ne gibi cevaplar bekliyordunuz ki? Gelecek cevaplar belli ya kp dinle ya da kendi istediğini koy. Başka ne diyebiliriz?

E ne güzel madem hakkınızı savunabiliyorsunuz ne diye ne yapıcam diye sorduktan sonra sizin istediğini yorum gelmeyince kendinizi kaybediyorsunuz? Ne yani sizi hiç tanımayan, hayatınıza bir müdahalesi olamayacak insanlara bu konuyu açtığınızda ne gibi cevaplar bekliyordunuz ki? Gelecek cevaplar belli ya kp dinle ya da kendi istediğini koy. Başka ne diyebiliriz?
Tamam saol

Gerçekten kötü niyetli insanlar hepiniz uzak durun hamile birine yazıyosun bunu allahından bul! Tam 20 haftalık hamileyim ve doktorum 5 aylık oldugunu soyluyor benimde hesabıma göre 4 aylık ama kendisi 5 aylık dediği için öyle yazdım. Allah bu acıyı cıkarsın senden insallah hamileliğime yalan dedin! Sana acıklama yapıyorum hala gereksiz insanlarsınız numaranı yaz da sahte mi gercekmi oldugumu gostereyim!!! Aptal!!!

Doktorlar bir kere ay hesabi yapmazlar, hafta hesabi yaparlar. Ve 20 haftalik hamilelige, 5 ay denilmez. Ki halen yalan. O asilama konusunu mart ayinda açmistin. O ay cidden hamile kalmis olsan, halen 3 ay hamile olmus oluyorsun, ne 4 ay, ne 5 ay, ne 20 hafta.

Kibledim bu arada, iyi forumlar dilerim.

Doktorlar bir kere ay hesabi yapmazlar, hafta hesabi yaparlar. Ve 20 haftalik hamilelige, 5 ay denilmez. Ki halen yalan. O asilama konusunu mart ayinda açmistin. O ay cidden hamile kalmis olsan, halen 3 ay hamile olmus oluyorsun, ne 4 ay, ne 5 ay, ne 20 hafta.

Gerçekten beni takip ediyosun doğru düzgün takip et. Mart ayında actım subat ayında iğne oldum yazmıştım. Aşılama ilgili bişy yazmadım. Senin ciddi sıkıntıların var hala yalan diyosun allah nasip ederde kucagıma alınca fotoğrafını atıcam sana bebeğimin 🥰 şubatın 2sinden 19 hazirana 20 hafta oluyor iyi hesap yap doğru düzgün takip et beni 👍🏻

Evet doktorlar hafta takibi yapıyor bana öğretmeye calısıyosun ama bizzat sorunca kaç aylık oluyo diye soyluyor. 20 haftalık gebelik kaç aylık dediğimde 5.ayın ile gidiyorsun 5 aylıksın dedi. Son adet tarihinden hesap yapıyorlar hesapla tatlım şubat 2 son adetim. Sana daha fazla ispat yapmak zorunda değilim dediğim gibi bana ulaşırsın zamanı gelince fotoğrafını yollarım 🤪

Evet doktorlar hafta takibi yapıyor bana öğretmeye calısıyosun ama bizzat sorunca kaç aylık oluyo diye soyluyor. 20 haftalık gebelik kaç aylık dediğimde 5.ayın ile gidiyorsun 5 aylıksın dedi. Son adet tarihinden hesap yapıyorlar hesapla tatlım şubat 2 son adetim. Sana daha fazla ispat yapmak zorunda değilim dediğim gibi bana ulaşırsın zamanı gelince fotoğrafını yollarım 🤪

Hiçbir doktor 20 haftalik bir hamilelige 5 ay demez. Zaten hamile kaldigin ayda 4 hafta olarak sayiliyor. Bosuna kurtarmaya çalisma. Ki sadece tek yalan söyledigin bu konu bile degil. Bana "ben tasinmak istemiyorum" dedin, profilinde "esim tasinmak istemyor, ne yapayim kizlar" diyordun.

Bana beddua edecegine, önce sen kendi yalanlarini takip et.

Bence iki isim de kötü. Hele hifa çok kötü. Kökeni hangi dil bu hifa nın? Anlamı ne?

arapça gibi geldi bana. Bu arap sevdalığını da anlamıyorum zaten.

Benim adım babaannemin adıydı, arapça idi, islamiyeti çağrıştırıyordu. Herhangi bir dinle alakası olmayan Türkçe bir isim yaptım. Kimliğim değişti, çok mutluyum
Bende ismimi değiştirmek istiyorum surec zor muydu

Çocuğu doğuracak olan sizsiniz o sizin çocuğunuz içimize sinmeyen bir ismi koymayın derinim. Ben olsam Hatice koyamazdım o kesin. Hifa ismini ben pek beğenemedim kulağa hoş gelmiyor. Bifa bisküvileri geldi aklıma ama sizin içinize sindiyse koyun tabiki.

Hiçbir doktor 20 haftalik bir hamilelige 5 ay demez. Zaten hamile kaldigin ayda 4 hafta olarak sayiliyor. Bosuna kurtarmaya çalisma. Ki sadece tek yalan söyledigin bu konu bile degil. Bana "ben tasinmak istemiyorum" dedin, profilinde "esim tasinmak istemyor, ne yapayim kizlar" diyordun.

Tamam canım sağol he

Bu çağda artik halen kv ye ,kp ye isim soran mi var? Yapmayin Allah askina.Tamam ,büyüklerdir,saygi gösterirseniz sevmeseniz bile ama ne demeye ,ne isim koyalim diye soruyorsunuz? Benim de evlilik yasinda olmasa da ,yetiskin sayilacak cocugum var .Eger ilerde agzima tek bir isim bile alip öneride bulunursam cocuklarima ,yaziklar olsun bana da yani ! Cok anlamsiz buluyorum ben bunlari.lutfenn siz koyun cocugunuzun adini,icinizde kalir sonra anliyor musunuz...
Ben sormadan karismak istediler ama ben kesin soylemistim ismi belli diye baya israr da oldu ama net durdugum için degismedi

Geçmiş konuları okuyorsun doğru düzgün oku hala yalanla itham ediyorsun. Önce istedi sonra ben vazgecince vazgeçti şuan istemiyor yazmıştım işine gelen kısımları okuma sadece. Burda kimseye yalan söylemeye ihtiyacım yok benimle uğraşcana kendi işlerine bak hade canım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X