- 19 Haziran 2020
- 6
- 0
- 1
- 31
hatice hifa koyun iki tarafında gönllü olsun. siz hifa dersinizBen hifa istiyorum. Kp hatice diyor. Hatice de cok güzel isim ama mevzu biz eşimle hifada karar kıldık karar kılmamıza rağmen tek başına vazgeçmesi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hatice hifa koyun iki tarafında gönllü olsun. siz hifa dersinizBen hifa istiyorum. Kp hatice diyor. Hatice de cok güzel isim ama mevzu biz eşimle hifada karar kıldık karar kılmamıza rağmen tek başına vazgeçmesi.
Size ne peki bundan?Yaptığınızın kayinbabanin yaptigindan hic bir farkı kalmadi ki 42 yıldır yapmamışsınız bundan sonra da yapmayın
Sen gerçekten ya safsın yada bilemedim nesin? Yaslı baslı adama ve eşin babasına cemkirmek sana yakışır bana değil. Ben usulüyle nasıl cozebilirim yazdım konuyu iyi oku. Ve sende kapa o bayramlık agzını baska yere yap yorumunu hadi canım hadi.
Gelin oldugum icin değil büyüğüme saygım oldugu icinay allah iyiligini versin süper gelin yerim seni
![]()
Anlıyorum sağolunBu çağda artik halen kv ye ,kp ye isim soran mi var? Yapmayin Allah askina.Tamam ,büyüklerdir,saygi gösterirseniz sevmeseniz bile ama ne demeye ,ne isim koyalim diye soruyorsunuz? Benim de evlilik yasinda olmasa da ,yetiskin sayilacak cocugum var .Eger ilerde agzima tek bir isim bile alip öneride bulunursam cocuklarima ,yaziklar olsun bana da yani ! Cok anlamsiz buluyorum ben bunlari.lutfenn siz koyun cocugunuzun adini,icinizde kalir sonra anliyor musunuz...
Gerçekten kötü niyetli insanlar hepiniz uzak durun hamile birine yazıyosun bunu allahından bul! Tam 20 haftalık hamileyim ve doktorum 5 aylık oldugunu soyluyor benimde hesabıma göre 4 aylık ama kendisi 5 aylık dediği için öyle yazdım. Allah bu acıyı cıkarsın senden insallah hamileliğime yalan dedin! Sana acıklama yapıyorum hala gereksiz insanlarsınız numaranı yaz da sahte mi gercekmi oldugumu gostereyim!!! Aptal!!!
İsmi sana sormadım üstüne düşene cevap yaz ki üstüne düşen bişy yok. He soyliyim acımı 2 kürtajım oldu ve bu gebeliğimde kanamalarla geçiyor siz neyi biliyosunuz da konuşuyorsunuz? Bence boş konuşmayın istediğiniz yere şikayet edin. Artı sıkıntılı sürecim olmasa bile her hamile kadın can taşıdığı için dokunulmazdır! Siz hamile olsanız bile.. Bu anlayışsız tavrınızı bence şikayet edinSizi şikayet ettim umarım bu çirkin üslubunuz için ceza alır doğru düzgün konuşmayı öğrenmeden de yazı yazmazsınız bir daha. Bu konuya ilk defa yorum yazıyorum. Şu kutsal hamilelik mertebesinden gerçekten haz etmiyorum, normal bir insansınız işte hamile oldunuz diye dokunulmazlığınız mı var? Hamileliğinize yalan dendiğinde bebeğiniz geri mi gidiyor geldiği yere anlamadım ki neden bu anlamsız yükseliş. Neyin acısını yaşadınız 10 saniyede de beddua ediyorsunuz? Sizin asabınız bozulmuş biraz oturun sakince düşünün, yeni bir isimde düşünün bence çünkü söylemden edemeyeceğim Hifa gerçekten çok kötü bir isim
Aynen öyle hamile birine ekstra dikkat etmeli. Bu ben değil sadece herkes. Yasadıgımı bilmeden hamileliğime yalan deme hakkını kim veriyor. Bu sadece aptalca bi düşünce. Tebrik ediyorum seni istediğin yere şikayet et.Bunu ben de anlamadım.
Hamile birine yorum yapınca extra dikkat mi edilmesi gerekiyor?
Bebeğine kötü söz söyleyen yok,
maşallah konu sahibinin ağzı pek beddualı.
Onu kızdıran Arkadaşların konuya veya bazı ayrıntılara 'yalan, fake' demesi de hoş değil elbette ama bunun karşılığı 'aptal' diyerek hakaret etmek olmamalı.
Bu arada ben de şikayet ettim bu üslupsuzluğu.
Çok değişik bir bakış açınız var.Aynen öyle hamile birine ekstra dikkat etmeli. Bu ben değil sadece herkes. Yasadıgımı bilmeden hamileliğime yalan deme hakkını kim veriyor. Bu sadece aptalca bi düşünce. Tebrik ediyorum seni istediğin yere şikayet et.![]()
Hamileye hastaya yaşlıya tabiki ihtimam gösterilir paldır küldür dalinmazÇok değişik bir bakış açınız var.
Tarzınız ve üslubunuz nedeniyle sizinle tartışmayacağım.
Beni tebrik edin diye değil forumun kuralları gereği, şikayet hakkım olduğu için yönetime bildirdim hakaretlerinizi.
Tamam canımÇok değişik bir bakış açınız var.
Tarzınız ve üslubunuz nedeniyle sizinle tartışmayacağım.
Beni tebrik edin diye değil forumun kuralları gereği, şikayet hakkım olduğu için yönetime bildirdim hakaretlerinizi.
Ya hiç bu sevinci yasamamıslar, yada bu önemli süreci cok rahat atlatmamışlar ki sıkıntılı süreçten geçeni anlamıyorlar. Sonra suclu biz oluyoruz. Kimse yasananları bilmiyor.Hamileye hastaya yaşlıya tabiki ihtimam gösterilir paldır küldür dalinmaz
Yok canım ya forumda cok üyede genel bir hal var önceki sayfalarda da yazmıştım hoşgörü ye güzelliğe dair hiç birşey yok herkes birileri üzerinde stres atıyor egolarını tatmin ediyor rahatca aşağılayabiliyor olmayan varsayımlarda iddialarda bulunuyor üzülüyor mu kırılıyor mu hiç mühim degilYa hiç bu sevinci yasamamıslar, yada bu önemli süreci cok rahat atlatmamışlar ki sıkıntılı süreçten geçeni anlamıyorlar. Sonra suclu biz oluyoruz. Kimse yasananları bilmiyor.![]()
Beddua? Sizde bu acıyı yasayın dedim. Yaşadığım sıkıntıları bilmeden yalan derken benim uzulmeme sebep oluyorsa allahtan aynı acıyı yasamasını dilerim ki beni anlar belki. Dindarlık konusuna gelince dindarlık ne alaka? Dinimize cok uygun gibi laflar mı etmişim? Hatice veya hifa mevzusunu sormuyorum konuda. Konuyu okuyup yorum yazın yorumları değil.Hifa ile Hatice arasinda cok buyuk bir fark yok ki. Hani biri Melisa falan olur anlarim da. İki isim de ayni tarz.
Bir de beddua hic hos degil.Cocuklariniza koymaya dini isim ararken dindarsiniz da elaleme beddua ederken noluyorsunuz hic dusundunuz mu?
Cansiparane savunduğunuz konu sahibinin diğer üyelere yazdığı 'aptal' hakaretini nasıl yorumluyorsunuz?Yok canım ya forumda cok üyede genel bir hal var önceki sayfalarda da yazmıştım hoşgörü ye güzelliğe dair hiç birşey yok herkes birileri üzerinde stres atıyor egolarını tatmin ediyor rahatca aşağılayabiliyor olmayan varsayımlarda iddialarda bulunuyor üzülüyor mu kırılıyor mu hiç mühim degil