Hamilelikte isim konusu kp ile olay oldu!!!! Lütfen fikirlerinizi söyleyin:(((

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hifa ile Hatice arasinda cok buyuk bir fark yok ki. Hani biri Melisa falan olur anlarim da. İki isim de ayni tarz.

Bir de beddua hic hos degil.Cocuklariniza koymaya dini isim ararken dindarsiniz da elaleme beddua ederken noluyorsunuz hic dusundunuz mu?
Noluyo hepiniz bana yükleniyorsunuz arkadaş falan mısınız? 😀 konunun detayını öğrenin öyle yorum yapın

Beddua? Sizde bu acıyı yasayın dedim. Yaşadığım sıkıntıları bilmeden yalan derken benim uzulmeme sebep oluyorsa allahtan aynı acıyı yasamasını dilerim ki beni anlar belki. Dindarlık konusuna gelince dindarlık ne alaka? Dinimize cok uygun gibi laflar mı etmişim? Hatice veya hifa mevzusunu sormuyorum konuda. Konuyu okuyup yorum yazın yorumları değil.
Ne acisi yasiyorsunuz arkadasim? Bir saglik sorununu mu var? Bir engeliniz mi var ne oldu yani ne acisi yasadiniz bir internet sitesinde? Belediye otobusu degil ki burasi hamileye yer verelim,kimse de kotu bir sey dememis,hamilelik takviminizle alakali bir yanlislik olduysa bunu bedduayla,uyelere apta diyerek duzeltmek yerine pardon yanlis yazmisim,dogrusu budur diyerek aciklamak cok mu zor?

Hatice ve Hifa isimlerini de bildigim kadariyla dindar kisiler koyuyor o acidan soyledim. Konusmalariniza dikkat etmelisiniz.

Cansiparane savunduğunuz konu sahibinin diğer üyelere yazdığı 'aptal' hakaretini nasıl yorumluyorsunuz?
Hassas ve naif bir hamileye yakışıyor mu bu üslup?
Kusura bakmayın, teşbihte hata olmasın ama burdan bakınca 'körler, sağırlar birbirini ağırlar' durumu oldu son yorumlar.
En iyisi biz dağılalım siz konu sahibiyle devam edin birbirinizi ağırlamaya.
Hamile birine yalanla itham ederken yakışıyormu? Sizde bunu savunuyorsunuz o zaman bana? İsim konusunu sormadığım halde isim konusunda gebeliğim konusunda eleştiri alıyorum bu cok yakışır bi davranış tebrikler 👏🏻

Cansiparane savunduğunuz konu sahibinin diğer üyelere yazdığı 'aptal' hakaretini nasıl yorumluyorsunuz?
Kusura bakmayın, teşbihte hata olmasın ama burdan bakınca 'körler, sağırlar birbirini ağırlar' durumu oldu son yorumlar.
Şu forumda görüp görebildiğim en akli başında kibar naif yorum yapan üyelerin başında geliyorsunuz sizin faninizim ben o kadar seviyorum o ufuk acan yorumlarınızi :KK68:
Daha kendi evladina isim koymak için bu benim kararım diyemeyen konu sahibi önce yardim edin nolur doye konuyu acıyor ve en sonunda vay ben hamileyim biraz özen diyip beddualar hakaretlerle konu kapanışı yapılıyor.
Kusura bakmasın ama.saygi bekleyen saygı göstericek git kp soyle bak ağzın varmış ya neler yazmışsın oyle ben istediğim ismi koyucam da diyebilirsin o potansiyel var gördüm.

Ne acisi yasiyorsunuz arkadasim? Bir saglik sorununu mu var? Bir engeliniz mi var ne oldu yani ne acisi yasadiniz bir internet sitesinde? Belediye otobusu degil ki burasi hamileye yer verelim,kimse de kotu bir sey dememis,hamilelik takviminizle alakali bir yanlislik olduysa bunu bedduayla,uyelere apta diyerek duzeltmek yerine pardon yanlis yazmisim,dogrusu budur diyerek aciklamak cok mu zor?

Hatice ve Hifa isimlerini de bildigim kadariyla dindar kisiler koyuyor o acidan soyledim. Konusmalariniza dikkat etmelisiniz.
He canım tamam sağol. 👍🏻

Yok değilim beni anlayan Yasadıklarımı yaşayan bayanlara Naçizane fikrimi soruyorum genel bir yer oldugu icin. Arkdaslarıma zaten danışıyorum 🥰
Tamam iste o fikir sorduklariniz da cevap veriyor. Bunda sinirlenecek bir sey yok ki.

Konu sahibini savunmuyorum ki ben kim edepsizce yorumlar yapıyorsa sözüm onlaradir kaç msj yazdim gözlemlerime dayanarak gerçekten bana katılmıyor musun forumda sence de son zamanlarda herkes patlamaya hazır bomba kıvamında degilmi ben bunu söyledim konu sahibi yaptıysa bunu oda çok ayıp yapıyor kim yaptıysa ayıptır onun msjini alıntılamış olmuşum o yüzden bana yazdın heralde savunuyorsun diye ama ben onu da alıntılayarak yazsam genel olarak gördüğümü yazıyorum kimseyi agirlamiyoru ki

Şu forumda görüp görebildiğim en akli başında kibar naif yorum yapan üyelerin başında geliyorsunuz sizin faninizim ben o kadar seviyorum o ufuk acan yorumlarınızi :KK68:
Daha kendi evladina isim koymak için bu benim kararım diyemeyen konu sahibi önce yardim edin nolur doye konuyu acıyor ve en sonunda vay ben hamileyim biraz özen diyip beddualar hakaretlerle konu kapanışı yapılıyor.
Kusura bakmasın ama.saygi bekleyen saygı göstericek git kp soyle bak ağzın varmış ya neler yazmışsın oyle ben istediğim ismi koyucam da diyebilirsin o potansiyel var gördüm.
Kpm de bana apacık hakaret etsin hakettiği şekilde veririm cevabı merak etme sen. Hamile kime gidersen git hamileliği de yalanmış gibi ithamda bulunursa seninde agzın susmaz canım. 👍🏻

Kızlarrr lütfen okuyun fikirlerinizi soyleyın:KK43:
2 yıllık evliyim. Kv ve kp ile altlı üstlü oturuyorum. Kv ile cok sorunlar yaşadık biraz da olsa atlatlık diyelim. Neyse cocuk istiyorduk Rabbime şükürler olsun nasip etti 5 aylık hamileyim. Kız evladım olucak Allahın izniyle. İsim konusunda eşimle anlaşamıyoruz. Annesine babasına sorduk ama formaliteden büyükler ayıp olmasın diye sormaz olaydım. Kp benim istediğimi ismi begenmedi bizim sülaleye yakısmaz diyor banane sülaleden ben yasıcam cocugumu diyorum anlamıyo. Benim annem babam asla karışmıyor ama eşimin babası bu ismi koymazsanız konusmam sizle diyo ya rabbi sabır!!!! Konuşmazsan konuşma banane diyesim geliyo ama eşim ben gibi düşünmüyo orta yolu bulalım diyo hala demiyo ki o kadar sıkıntıyı sen cekıceksin biz karar verelim anneme babama düşmez. Zaten altlı üstlü geldiğime bir pişmanım evlenmeyen varsa asla gitmesin altlı üstlü. Resmen inat konusu oldu isim mevzusu sinirlerim cok bozuluyo hamile kaldıgımı ogrendim 3 ay zaten serumlarla ayakta durdum benim de hakkım değil mi? Tamam bende vazgeceyim istediğim isimden ama sizin dediğiniz isimde olmasın gönlüm istemiyor baska isimde ortak anlaşalım diyorum kimse anlamıyor!!!
Ayyy bende yaşadım sizin yaşadıklarınızı, kayınpederiniz çok istiyorsa kendi doğursun, madem Hatice ismini beğeniyor kendi koyaymış, benim kayınvalidede Düriye diye tutturduydu Doğum yaptıktan sonra, eşim koyalım olmazsa dedi, ben doğurdum ikimiz karar veririz dedim, zaten sürekli gergin dönemler yaşamıştık yine yaşamaya hazırdım. Çocuğumu 2 hafta boyunca düriye olcak korkusuyla sevemedim sütüm gelmedi, sonuçta benim istediğim oldu,5 evladı var ve hepsinin 3çer çocukları var biri koyaymış, ihale bana kalıyordu, şimdi 3. Bebeğimize niyetlendik Kara kara düşünüyorum isim konusunda yine neler yaşıcaz acaba diye. Ama iş eşinizde bitiyor, gitip ben yazdırdım ismini ben istedim o ismi demesi gerekiyor babasına, gelin isteyince inatlaşıyorlar.

Kpm de bana apacık hakaret etsin hakettiği şekilde veririm cevabı merak etme sen. Hamile kime gidersen git hamileliği de yalanmış gibi ithamda bulunursa seninde agzın susmaz canım. 👍🏻
Anlayamadigim bir turlu zihnimin kabul edemediği kisim şu
Evet siz hamilesiniz kesi net en cok siz hamilesiniz bu forumda birisi yalan dedi diye bebek mi kaçıyor yalan mi oluyor hakaret beddua ediyorsunuz bu derece
Size yalan söylüyorsunuz mu dendi hayir işin aslı bu der geçersiniz sanal platform neden bu denli önemli ki böyle bir ispat çabası içindesiniz bu a gerek yok istediğiniz ismi koyun madem eşiniz yanınızda olsun gitsin

Ayyy bende yaşadım sizin yaşadıklarınızı, kayınpederiniz çok istiyorsa kendi doğursun, madem Hatice ismini beğeniyor kendi koyaymış, benim kayınvalidede Düriye diye tutturduydu Doğum yaptıktan sonra, eşim koyalım olmazsa dedi, ben doğurdum ikimiz karar veririz dedim, zaten sürekli gergin dönemler yaşamıştık yine yaşamaya hazırdım. Çocuğumu 2 hafta boyunca düriye olcak korkusuyla sevemedim sütüm gelmedi, sonuçta benim istediğim oldu,5 evladı var ve hepsinin 3çer çocukları var biri koyaymış, ihale bana kalıyordu, şimdi 3. Bebeğimize niyetlendik Kara kara düşünüyorum isim konusunda yine neler yaşıcaz acaba diye. Ama iş eşinizde bitiyor, gitip ben yazdırdım ismini ben istedim o ismi demesi gerekiyor babasına, gelin isteyince inatlaşıyorlar.
Evet bende cok zor donemde geçtim şimdilik konuyu kapattık eşimle şuan için senin gönlün olmadan koymam zaten diyor ama bakalım hayırlısı

Hamile kadına yaşattıklari strese bak ya. Hiç düşünme bencil ol. Senin hamile haline acımayana sen hiç acıma. Çocuk bizim çocuğumuz, onu 9 Ay ben taşıyorum karnımda ve bu ismi koymak istiyorum kimse alınmasın gücenmesin, büyüğümsunuz saygım sonsuz ama bu konu başka evladım söz konusu. konu benim için kapanmıştır de
Katılıyorum, 2 gün sonra belki dünyada olmıcaklar yaptıkları sadece cahillik. Koy bacım sen istediğim ismi, kızına ahmet ismide koyarsın mehmet ismide çocuk senin.

Anlayamadigim bir turlu zihnimin kabul edemediği kisim şu
Evet siz hamilesiniz kesi net en cok siz hamilesiniz bu forumda birisi yalan dedi diye bebek mi kaçıyor yalan mi oluyor hakaret beddua ediyorsunuz bu derece
Size yalan söylüyorsunuz mu dendi hayir işin aslı bu der geçersiniz sanal platform neden bu denli önemli ki böyle bir ispat çabası içindesiniz bu a gerek yok istediğiniz ismi koyun madem eşiniz yanınızda olsun gitsin
Tamam saol

Gerçekten kötü niyetli insanlar hepiniz uzak durun hamile birine yazıyosun bunu allahından bul! Tam 20 haftalık hamileyim ve doktorum 5 aylık oldugunu soyluyor benimde hesabıma göre 4 aylık ama kendisi 5 aylık dediği için öyle yazdım. Allah bu acıyı cıkarsın senden insallah hamileliğime yalan dedin! Sana acıklama yapıyorum hala gereksiz insanlarsınız numaranı yaz da sahte mi gercekmi oldugumu gostereyim!!! Aptal!!!
Numaranızı Kazen Kazen e veriyorsunuz ispat için.
Ayrıca üslubunuz hiç hoş değil.
Bu kadar sinir bebeğe zarar.
Burada tanımadığınız insanlara atar gider/saygısızlık yapmak yerine çevrenizdeki insanlara durmaları gereken yeri gösterin.
Yoksa daha çok konu açarsınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X