Hamilelikte Kaç Kilo Aldınız ve Ne Kadar Bi Sürede Verdiniz

Ben de hic mide bulantisi olmadi.doktorum hizli kilo aliosun hamur isini birak dedi.ben cok ekmek yerdim.simdi sadece sabah kahvaltida yiyorum.ama cok acikiyorum gunduz.bir de okulda olunca yiyecek birsey yok aksama kadar acikiyorum

Ben de hic mide bulantisi olmadi.doktorum hizli kilo aliosun hamur isini birak dedi.ben cok ekmek yerdim.simdi sadece sabah kahvaltida yiyorum.ama cok acikiyorum gunduz.bir de okulda olunca yiyecek birsey yok aksama kadar acikiyorum

Canım aç kalmamak için aralarda meyve tüket ve kuruyemiş ye onlar seni tok tutar aç kalma çantana falan atıştırmalık bırakabilirsin

masallah kizlar ne kadar az kilo almissiniz?ne yediniz ne ictiniz?ben daha 10 haftaligim simdiden 2 kilo aldim

CNM MERAK ETME AYNEN BENDE ALDIM 2 KG BAZEN İÇ KARINLARI GENİŞ OLUYOR YAPIDAN OLABİLİYOR ALMIYORLAR İNŞ BİZDE YAVAŞLAR SAĞLIKLA BİTİRİRİZ BU GÜNLERİ

CNM MERAK ETME AYNEN BENDE ALDIM 2 KG BAZEN İÇ KARINLARI GENİŞ OLUYOR YAPIDAN OLABİLİYOR ALMIYORLAR İNŞ BİZDE YAVAŞLAR SAĞLIKLA BİTİRİRİZ BU GÜNLERİ
Insallah cnm yaaa...ekmegi biraktim ben sadece sabah kahvaltida 2 dilim bugday ekmegi yiyorum.onun disinda aksama kadar meyva kuruyemis...bakalim ne olacak halimiz...hayatim boyunca hep cok zayiftim...zayiflar daha cok kilo alir diyorlar.oyle olmaz umarim

öyle arkadaş 0 bedendi 25 e yakın aldı kg :) ama verdi hemende gitti normal kaldı 0 değil şimdi ama güzel kilolular almıyorlar yengem baya kg lu3 kg almış doğurmak üzere hahah

BOŞVER BABAM BİLE YE KIZIM VERİRSİN DİYOR DÜŞÜN :) GEÇEN GENE ZAYIF ÇOK KG ALMIŞ BİRİNİ GÖRDÜM 1 AYLIK BEBEĞİ İNCECİK KALMIŞ BOŞVER ÇATLAMAYALIM GERİSİ KOLAY.

ilkinde 52 kiloydum 68 oldum doğumdan 64 ile çıktım bir yıl olmadan 54 oldum. ikincide 58 ile başladım en son 71 oldum 67 kiloyla çıktım 6. ayda 57 oldum.

BOŞVER BABAM BİLE YE KIZIM VERİRSİN DİYOR DÜŞÜN :) GEÇEN GENE ZAYIF ÇOK KG ALMIŞ BİRİNİ GÖRDÜM 1 AYLIK BEBEĞİ İNCECİK KALMIŞ BOŞVER ÇATLAMAYALIM GERİSİ KOLAY.

bence de hamileyken kiloya takılıp kalmayın, doğumdan sonra verirsiniz zaten hamileyken alınan kilonun çoğu ödem o da doğum itibaren gidiyor.
yeter ki hamileliğin iki kişilik beslenme ve canının her istediğini yeme olmadığı bilinciyle dengeli beslenin

Selam kızlar,
hepiniz ne güzel azıcık almışsınız. Ben 62 ile hamile kaldım, en son doktorda 89 çıktım. Daha da cuma 29. hafta dolacak.
Hoş hamileliğim psikolojik açıdan zor geçti. Bir de çalışıyorum. Bütün sıkıntımı yiyerek gidermeye çalışmışım. Artık kalan zamanda çok almamak için günlük açtım kendime. Oraya yazıcam artık yediklerimi.. Umarım daha fazla almadan doğuma girerim..

-bende 15+6 dayım ve daha 1 kilo aldım canım bu duruma çok sıkılıyor yemem içmem yerinde ama kilo alımı yok ben söylemesem kimse anlamıyor hamile olduğumu, ben bi ebru şallı gibi sıfır göbekle doğumda yapmak istemiyorum...acaba bu aydan sonra kilo alırmıyım benimle aynı durumda olan var mı acaba?

^herkesin bünyesi farklı cnm ben 48 kilo ile hamile kaldım şuan 63 kiloyum son 2 ay daha fazla kilo alınıyormuş yani baya alıcam inş verirken çok zorlanmam bu kadar kiloya hiç alışkın değilim bacaklarım ağrımaya başladı bile :)

iyimiş bnde aynı senn gibi 69 la basladım 21. haftada 76 kloyum daha cok war bizim boy kaç ?

160 canım boyum. Bide bebişim 1 hafta 10 gün kadar önden gidiyor :) 2 haftadırda hiç kilo almadım, kendi kendime meraklanıyorum.

Canim 16 17. Haftalardan sonra göbek sismeye başlıyor sadece göbeğin oluyor kilo olmadigi icin. Seninde yakında baslar belli olmaya

160 canım boyum. Bide bebişim 1 hafta 10 gün kadar önden gidiyor :) 2 haftadırda hiç kilo almadım, kendi kendime meraklanıyorum.
benm boy 178 cnm bizimkide öndn gidiyor doktor dogum tairihini geri aldı biraz.bnde doktor geldikten sonra 1 hafta içinde hp tartılıyorm hep aynı cıkıyorm ama ay sonu geldimi doktorda 2ser 2ser geliyo kilolar :)))

Canim 16 17. Haftalardan sonra göbek sismeye başlıyor sadece göbeğin oluyor kilo olmadigi icin. Seninde yakında baslar belli olmaya
-hadi inşallah canım yaaa bazıları vücudundaki değişiklikleri görünce psikolojileri bozuluyormuş ben öyle değilim kilo aldığımı göbeğimin çıktığını gördüğünce mutlu oluyorum :)

-senin az kalmış canım Allah kolaylık versin doğumdan sonraki tempoyla kilo falan kalmaz zaten...

Valla kizlar ben evkenirken 55 kiloydum. Hamile olduğumu öğrendiğimde 6o tım. Şimdi 18.haftadayız 3.5 kilo almışım,şuan hacıyatmaza benziyorum bence

benuım durum vahimm 24 haftalık hamıleyım 62 kilo ile hamile kaldım şimdi ise 73 kiloyum bu son ayda sadece 7 kilo almışımm napıcam bılmıyoru m

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…