- 29 Nisan 2012
- 760
- 545
- 133
- Konu Sahibi nehir nilll
-
Ben de hic mide bulantisi olmadi.doktorum hizli kilo aliosun hamur isini birak dedi.ben cok ekmek yerdim.simdi sadece sabah kahvaltida yiyorum.ama cok acikiyorum gunduz.bir de okulda olunca yiyecek birsey yok aksama kadar acikiyorumCanım mide bulantılarım çok fazlaydı benim pek birşey yiyemiyordum , şimdi mide bulantım kalmadı ama yine eskisi gibi yiyorum çok fazla yiyemiyorum ama mutlaka meyve , süt , kuru üzüm , ve kuruyemiş ( ceviz, fındık, ) tüketiyorum
Ben de hic mide bulantisi olmadi.doktorum hizli kilo aliosun hamur isini birak dedi.ben cok ekmek yerdim.simdi sadece sabah kahvaltida yiyorum.ama cok acikiyorum gunduz.bir de okulda olunca yiyecek birsey yok aksama kadar acikiyorum
masallah kizlar ne kadar az kilo almissiniz?ne yediniz ne ictiniz?ben daha 10 haftaligim simdiden 2 kilo aldim
Insallah cnm yaaa...ekmegi biraktim ben sadece sabah kahvaltida 2 dilim bugday ekmegi yiyorum.onun disinda aksama kadar meyva kuruyemis...bakalim ne olacak halimiz...hayatim boyunca hep cok zayiftim...zayiflar daha cok kilo alir diyorlar.oyle olmaz umarimCNM MERAK ETME AYNEN BENDE ALDIM 2 KG BAZEN İÇ KARINLARI GENİŞ OLUYOR YAPIDAN OLABİLİYOR ALMIYORLAR İNŞ BİZDE YAVAŞLAR SAĞLIKLA BİTİRİRİZ BU GÜNLERİ
öyle arkadaş 0 bedendi 25 e yakın aldı kg :) ama verdi hemende gitti normal kaldı 0 değil şimdi ama güzel kilolular almıyorlar yengem baya kg lu3 kg almış doğurmak üzere hahahInsallah cnm yaaa...ekmegi biraktim ben sadece sabah kahvaltida 2 dilim bugday ekmegi yiyorum.onun disinda aksama kadar meyva kuruyemis...bakalim ne olacak halimiz...hayatim boyunca hep cok zayiftim...zayiflar daha cok kilo alir diyorlar.oyle olmaz umarim
Eyvah eyvahöyle arkadaş 0 bedendi 25 e yakın aldı kg :) ama verdi hemende gitti normal kaldı 0 değil şimdi ama güzel kilolular almıyorlar yengem baya kg lu3 kg almış doğurmak üzere hahah
BOŞVER BABAM BİLE YE KIZIM VERİRSİN DİYOR DÜŞÜN :) GEÇEN GENE ZAYIF ÇOK KG ALMIŞ BİRİNİ GÖRDÜM 1 AYLIK BEBEĞİ İNCECİK KALMIŞ BOŞVER ÇATLAMAYALIM GERİSİ KOLAY.
iyimiş bnde aynı senn gibi 69 la basladım 21. haftada 76 kloyum daha cok war bizim boy kaç ?Bende 32 haftalık hamileyim. 69 kiloyla hamile kalmıştım şimdi 77 kiloyum. Herhalde doğurana kadar enfazla 2 kilo alırım :)
iyimiş bnde aynı senn gibi 69 la basladım 21. haftada 76 kloyum daha cok war bizim boy kaç ?
Canim 16 17. Haftalardan sonra göbek sismeye başlıyor sadece göbeğin oluyor kilo olmadigi icin. Seninde yakında baslar belli olmaya_bende senin gibi 58 ile hamile kaldım şuan 15+3 teyim ancak 1 kilo aldım...canım bu işe sıkılmıyor değil ama bulantı ve kusmalarım olmuştu ilk aylarda o yüzden hiç kilo alamadım şimdi geçti çok şükür artık yemek yemem yerinde maşallah :) ama çevremdekilere ben hamileyim diye söylemesem kimse anlamaz, bi gıdımcık göbekten başka bende bi değişiklik yok...
benm boy 178 cnm bizimkide öndn gidiyor doktor dogum tairihini geri aldı biraz.bnde doktor geldikten sonra 1 hafta içinde hp tartılıyorm hep aynı cıkıyorm ama ay sonu geldimi doktorda 2ser 2ser geliyo kilolar :)))160 canım boyum. Bide bebişim 1 hafta 10 gün kadar önden gidiyor :) 2 haftadırda hiç kilo almadım, kendi kendime meraklanıyorum.
-hadi inşallah canım yaaa bazıları vücudundaki değişiklikleri görünce psikolojileri bozuluyormuş ben öyle değilim kilo aldığımı göbeğimin çıktığını gördüğünce mutlu oluyorum :)Canim 16 17. Haftalardan sonra göbek sismeye başlıyor sadece göbeğin oluyor kilo olmadigi icin. Seninde yakında baslar belli olmaya
-senin az kalmış canım Allah kolaylık versin doğumdan sonraki tempoyla kilo falan kalmaz zaten...^herkesin bünyesi farklı cnm ben 48 kilo ile hamile kaldım şuan 63 kiloyum son 2 ay daha fazla kilo alınıyormuş yani baya alıcam inş verirken çok zorlanmam bu kadar kiloya hiç alışkın değilim bacaklarım ağrımaya başladı bile :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?