• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte kac kilo aldiniz

hamispanda

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Hamileligimin 31. Haftasındayim ama simdiden 16 kilo aldim 80 le hamile kalmistim simdi 96 ciktim karnim cok buyudu tabi benim is yerinde yediklerim ve saatler yuzunden gec yemek yemeleriminde etkisi var simdi karnim cok buyudu artik bi kadin gibi hissedemediginiz zamanlar oluyor mu bebgim saglikli diye seviniyorum o ayri bisey ama artik o kadar cok kilolu olmaya alisgim ki sanki hic zayif olamiycakmisim. Gibi evlenmeden once 75 lerdeydim ama simdi karnim kaf dagina cikti ve etrafimdakilerde cok buyumussun diyo surekli

Hamileligimin 31. Haftasındayim ama simdiden 16 kilo aldim 80 le hamile kalmistim simdi 96 ciktim karnim cok buyudu tabi benim is yerinde yediklerim ve saatler yuzunden gec yemek yemeleriminde etkisi var simdi karnim cok buyudu artik bi kadin gibi hissedemediginiz zamanlar oluyor mu bebgim saglikli diye seviniyorum o ayri bisey ama artik o kadar cok kilolu olmaya alisgim ki sanki hic zayif olamiycakmisim. Gibi evlenmeden once 75 lerdeydim ama simdi karnim kaf dagina cikti ve etrafimdakilerde cok buyumussun diyo surekli
Hamile bi kadına bu şekilde yorum yapanların kendileri 10 katı daha şişko olur inşallah. Amin
75 le hamile kaldım. İlk 3 ayda 72 ye düştüm. Daha sonra tam 90 kilo ile doğum yaptım. Bebek doğup da arada 1-2 ay geçtikten sonra 83 e düştüm ama hayatımın en yüksek kiloları tabii.
Bebeğim 7-8 aylıkken diyete başladım. Uzun bi diyet. Ve doğum kilomun da aşağısına indim. 63 oldum. Tam 20 kilo verdim.
Şimdi 68 kilo ile 2. bebeğime hamileyim. Bunda kilo almaktan o kadar da korkmuyorum. Çünkü uzun ve yorucu bir süreç olmasına rağmen istesem o kiloları vereceğimi biliyorum
Tavsiyem yerken fazla aşırıya kaçmayın ama hamilelikte de kilo alımının normal olduğunu unutmayın. Doğumdan sonra da verirsiniz bir şekilde. Hiç bsey olmaz 😊

80 çok da kilolu değil ki? Ve niye hamile kalamasın ?
Yani az da değil:)
Dr lar kilo ver diyolar hamile kalmak için ya o yüzden sordum
Sureci ne diye belki hemen olmamıştır beklemiştir vs diye ..
Niyet kötü değil yani

Niyet kötü değil yani
Hala yani az da değil :) derken bi aşağılayıcı bi tavrınız var komiksiniz ve kötü niyetlisiniz

Boyunuz kaç? çok kilo almamışsınız bence ya. normal değil mi?
ben 60la hamile kaldım 69 kiloyum şuan. 24.haftanın içerisindeyim. zaten 15.haftadan sonra çok fazla kilo alınıyor. 25.haftadan sonra da bebek çok kilo almaya başlıyor.
bana kilonuz normal geldi canınızı sıkmayın. çok büyümüşsün diyenlerede 'eee yani içimde çocuk büyütüyorum' diyin.

Boyunuz kaç cm ilk hamilelğimde 12 kilo aldım

Niyet kötü değil yani
Aldığın kilolar yumurtlamanı baskılyorsa kalitesini bozuyorsa doktorlar kilo ver diyor bi sebep bulamadıkları için, ben de kısa boy 82 kiloyla hamile kaldım. Hiç düşünmedim kilolu iken hamile kalabilir miyim diye çünkü niye kalmayayim rahminde ya da yumurtalıklarında herhangi bir sağlık sıkıntısı yoksa. Tabii kiloyla hamile kalmak iyi mi kesinlikle hayırr, hareketleri kısıtlıyor herkese zayıf bir haliyle hamile kalmasını tavsiye ederim :))

Hamileyken 11-16 kilo arasi alınması normal. Daha fazla almak istemiyorsanız diyetisyen desteği alabilirsiniz, online ya da hastane araciligi ile.

kuzum kilon boyuna göre orantılıysa sorun değil doktorun söylerdi zaten sana. Bende 31 haftamdayım 71 ile hamile kaldım ama boyum 1.72 o yüzden çok takmadım. Arkadaşlarım benim kilomda doğum yaptılar ama kısaydı boyları. Şimdi yaklaşık 80 lere filan geldim. Gebelikte karbonhidrat alımı çok olmadıkça kiloyu takma boşver. Doğum sonrasında bildiğin gibi çok çabuk eriyor zaten.

80 ile hamile kaldım 27. Haftada 83.5 oldum kontrollü giderseniz size de bebeğe de sorun olmaz bence

Niyet kötü değil yani
Hamile kalmayı kolaylaştırmak içindir. Direkt etkilemiyor hamile kalmayı bence

Merhaba benim boyum 175 cm 80 ile hamile kaldım 105 ile doğum yaptım 😅bana da herkes ikiz mi diye soruyordu camınızı sıkmayın bebeğiniz ve siz sağlıklı olun yeter 🥰aynı şeyleri hissetmiştim ben artık siskoyum hayatım böyle devam edecek diye doğum sonrasında çok depresif zamanlar geçirdim. özellikle doğum sonrası daha çok aslında😅 ama simdi 9 ay oldu yine 80 kiloyum hatta hiç diyet bile yapmadım yani kendine kendine oldu siz kendi caninizi sıkmayın sizin caninizi sikanlaradan da uzak durun bu süreçte destek olmayan insanlar zaten daha sonra da hayatınızda olmasa olur 😁

Hamileligimin başından beri iştahım hep açık midesi bulanan bir hamile olamadım. Minyon tipli zayıf biriyim 53 kilo ile hamile kaldım şuan 7 kilo aldım. Daha 18 haftaligim boyum 1.60 yani sanırım dogurana kadar 70 olurum 😂😂 ama hiç umrumda değil çocuğum sağlıklı olsun doğumdan sonra veririm diye plan yapıyorum . Doktorumla gorustugum de 20 kiloya kadar normal dedi bence sadece dikkat etmemiz gereken şey dogurduktan sonra süt olsun diye şekerli tatlılar börekler yememek. Etrafimdan tecrübe ettiğime göre sütü yapan şey uyku ve su. Emzirme döneminde biraz diyet çocuk kosturmasiylq bu iş hallolur merak etmeyin 😂

Back
X