Cok iyiyms masallahİlk hamileligimde toplamda 14 kilo almıştım .simdi 31+2 günlük yaklaşık 7 kilo ile devam ediyoruz.
Benim de ilk.hamileligimve 5.ayda 7kg falan almistim bile. Cevremdeki ikinci hamilelikler genelde daha az aliyor,sorun yok bence,bunye alisiyor.Merhaba kızlar, ben 2. Bebeğime hamileyim. 21 . Haftadayım fakat sadece 1 kilo aldım. Iki hafta önce doktor muaynemde doktora söyledin, bundan sonra almaya baslarsin demisti fakat ilk hamileligimde 5. aya kadar 5 kilo almistim bile. Sizce normal mi?
Gebeliğin ilk aylarında mide bulantısı sebebiyle kusma ve düzenli beslenememe sorunu yaşayan bayanlar ilk 4-5 ay kilo almadan hatta kilo vererek geçirebiliyorlar.Bu az kilo alanlar nasil basaryo bunu ya:))
Hayırlısı ile kucağınıza alırsınız inşallah. Ne güzel haftasını doldurmuş bebeğiniz. :)Bu hafta Doğum bekliyoruz kısmetse 59 la hamile kaldım hedefim 70 in üstüne çıkmamaktı, öyle de oldu tam 70 im şu anda. İlk 14 hafta kusmakla geçti 4 kilo verdim sonrasında da 3 ana 2 ara öpün şeklinde düzenli beslendim, paket gıda, abur cubur nerdeyse hiç tüketmedim. Zaten ara öğünlere dikkat edince ekstra bir şey canım istemedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?