hamilelikte kac kilo aldinizz

tatvan_13

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2014
420
85
48
Meraba kozlar. Hamileleokte kac kilo aldnz. Ben 11. Haftadaym ve 3 kilo aldm yaa. Dikkat etmye basldm artk. Ilk hamilelik olnca. Ogrenince deli gibi yemeye baslamistm:))

52 kiloyla basladim 49a dustum bulantilardan ve kusmalardan dolayi. su an 50 kiloyum. hala -2deyim yani.

Merhaba kızlar, ben 2. Bebeğime hamileyim. 21 . Haftadayım fakat sadece 1 kilo aldım. Iki hafta önce doktor muaynemde doktora söyledin, bundan sonra almaya baslarsin demisti fakat ilk hamileligimde 5. aya kadar 5 kilo almistim bile. Sizce normal mi?

Benim de ilk.hamileligimve 5.ayda 7kg falan almistim bile. Cevremdeki ikinci hamilelikler genelde daha az aliyor,sorun yok bence,bunye alisiyor.

İlkinde 14.
Şimdikinde 7. Aya kadar 6 kilo. Şu an 11.5 tayım sanki hergün şişiyorum:))

27. haftada 10 kilo ile devam ediyoruz. 53 ile hamile kaldım.. Şu an 63 kiloyum..

Bu az kilo alanlar nasil basaryo bunu ya:))
Gebeliğin ilk aylarında mide bulantısı sebebiyle kusma ve düzenli beslenememe sorunu yaşayan bayanlar ilk 4-5 ay kilo almadan hatta kilo vererek geçirebiliyorlar.
Bunun dışında tamamen sağlıklı olduğu halde kilo almadan geçirenler de var elbette. Hamile kalınan dönemde boy/kilo oranı, Biraz metabolizma, biraz yaşam tarzı bence :)

Bu hafta Doğum bekliyoruz kısmetse 59 la hamile kaldım hedefim 70 in üstüne çıkmamaktı, öyle de oldu tam 70 im şu anda. İlk 14 hafta kusmakla geçti 4 kilo verdim sonrasında da 3 ana 2 ara öpün şeklinde düzenli beslendim, paket gıda, abur cubur nerdeyse hiç tüketmedim. Zaten ara öğünlere dikkat edince ekstra bir şey canım istemedi

Vay arkadaş ben ocakta ilk doğumumu yaptım Allahın izniyle. 28 kilo almıştım
23 ünü verdim 5i kaldı. 55 ile hamile kalmıştım vaayy beee ne çıtırdım..

Hayırlısı ile kucağınıza alırsınız inşallah. Ne güzel haftasını doldurmuş bebeğiniz. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…