- 18 Kasım 2013
- 4.659
- 3.970
- 133
- 32
Âmin inşallahHayırlısı ile kucağınıza alırsınız inşallah. Ne güzel haftasını doldurmuş bebeğiniz. :)
Amiin..Âmin inşallahdarısı sizin başınıza sizin haftalarınızdayken erken Doğum yapmaktan korkuyordum şimdilerde gününü geçecek diye Allah tüm hamilelerin yardımcısı olsun
Benim doktorum da öyle demişti ama hem kuzenim hem de en yakın arkadaşım hiç bir risk yokken erken Doğum yapınca bende takıntı olmuştu, çok şükür doktorum haklı çıktı :) şimdi de normal istediğim için vaktini geçmesin diye dua ediyorumAmiin..
Benim erken doğum yapmayacağımı söyledi dr, sanırım ondan rahatım :)
35. haftadan sonra beklemeye başlayalım dedi. Ben 40 hafta dolmaz gibi hissediyorum ama bebek karar verecek bakalım. Sağlıkla gelsin meleklerimiz
Valla masallah ya cok az almisn.rabbim saglikli bi sekilde kucagna almyi nasp etsn:)Bu hafta Doğum bekliyoruz kısmetse 59 la hamile kaldım hedefim 70 in üstüne çıkmamaktı, öyle de oldu tam 70 im şu anda. İlk 14 hafta kusmakla geçti 4 kilo verdim sonrasında da 3 ana 2 ara öpün şeklinde düzenli beslendim, paket gıda, abur cubur nerdeyse hiç tüketmedim. Zaten ara öğünlere dikkat edince ekstra bir şey canım istemedi
Neler yediin masallah bebis tombis dogmuus10 kilo almıştım 39+1de gelmisti oglum 4.290 gramla
Ben cok arastiriyordum ve bebege yarayacak seyler yiyordum sürekli. Mesela hergün 3 tane ceviz, haftada 2 kez balik gibi. Abur cubur fazla yemiyordum, cips ve cekirdekden hepten uzak durdum. Her tür meyve sebze yedim, normal hayatimda yemediklerimi bile hamileyken sirf vitamin olsun diye tükettim özellikle tropikal meyveler.Neler yediin masallah bebis tombis dogmuus
Ben ilk'inde 28 kilo aldım.23 kilo aldım rekor bende
Boyun iyimiş ben o 23 kiloyu 1.55 boyla aldım yürüyen bufalo gibiydimBen ilk'inde 28 kilo aldım.
50 ile hamile kaldım, 78 le doğum yaptım..
Eve döndüğümde tartıda direk 8 kilo gitmişti..kalanı zamanla verdim..
Ikincide 22 kilo aldım ve bukez kiloları vermekte baya zorlandım ama verdim yani..
Aslında 70 kilo bile bende sırıtmıyor, boyum 1.70 ve iri yapılı değilim, oyüzden kiloyu kaldirabiliyorum :)
Ayrıca şuan 55 kiloyum, boyuma göre biraz kilo al diyenler oluyor ama ben zayıf olmayı seviyorum
Rekor bende ayrıca
Bolca su iç ve ip atla, çok faydasını görürsün.Boyun iyimiş ben o 23 kiloyu 1.55 boyla aldım yürüyen bufalo gibiydimdoğumda hiç gitmedi 3 kilo çocuk çıktı bir kiloda eşi gerisi bende kaldı 72 kilo şimdi 65 im iki aydır spor diyet inşallah 50 ye düşerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?