hamilelikte kac kilo aldinizz

Ayyyy benim annem abime hamileyken 40 kilo almış hala şoka giriyorum bende 32 haftalik gebeyim 62 ile basladim 77 şuan. Bebisim de 1.700 gr.

Hayırlısı ile kucağınıza alırsınız inşallah. Ne güzel haftasını doldurmuş bebeğiniz. :)
Âmin inşallah darısı sizin başınıza sizin haftalarınızdayken erken Doğum yapmaktan korkuyordum şimdilerde gününü geçecek diye Allah tüm hamilelerin yardımcısı olsun

Âmin inşallah darısı sizin başınıza sizin haftalarınızdayken erken Doğum yapmaktan korkuyordum şimdilerde gününü geçecek diye Allah tüm hamilelerin yardımcısı olsun
Amiin..
Benim erken doğum yapmayacağımı söyledi dr, sanırım ondan rahatım :)
35. haftadan sonra beklemeye başlayalım dedi. Ben 40 hafta dolmaz gibi hissediyorum ama bebek karar verecek bakalım. Sağlıkla gelsin meleklerimiz

Benim doktorum da öyle demişti ama hem kuzenim hem de en yakın arkadaşım hiç bir risk yokken erken Doğum yapınca bende takıntı olmuştu, çok şükür doktorum haklı çıktı :) şimdi de normal istediğim için vaktini geçmesin diye dua ediyorum Allah hepimize sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin, inşallah Bebek isteyen herkese de nasip etsin

Bende ilk 3 bucuk ay almadim mide bulantisi istahsizlik cok yasadim. 2 haftadir asiri acikmaya basladim ve istahim artti 2 kilo almisim

Valla masallah ya cok az almisn.rabbim saglikli bi sekilde kucagna almyi nasp etsn:)

Neler yediin masallah bebis tombis dogmuus
Ben cok arastiriyordum ve bebege yarayacak seyler yiyordum sürekli. Mesela hergün 3 tane ceviz, haftada 2 kez balik gibi. Abur cubur fazla yemiyordum, cips ve cekirdekden hepten uzak durdum. Her tür meyve sebze yedim, normal hayatimda yemediklerimi bile hamileyken sirf vitamin olsun diye tükettim özellikle tropikal meyveler.

68 ile hamile kalip 88 ile doguma gittim dogumdan 6 kilo gittmisti diğerleri bana yatirim kaldi gitmedi bi turlu lutfen dikkat edin kizim 8. ayina girdi zor bela vermeye çalışıyorum tabi emzirmedigim icin diyetteyim emzirsem hala davul gibi devam edio olacaktim.

23 kilo aldım rekor bende
Ben ilk'inde 28 kilo aldım.
50 ile hamile kaldım, 78 le doğum yaptım..
Eve döndüğümde tartıda direk 8 kilo gitmişti..kalanı zamanla verdim..

Ikincide 22 kilo aldım ve bukez kiloları vermekte baya zorlandım ama verdim yani..

Aslında 70 kilo bile bende sırıtmıyor, boyum 1.70 ve iri yapılı değilim, oyüzden kiloyu kaldirabiliyorum :)

Ayrıca şuan 55 kiloyum, boyuma göre biraz kilo al diyenler oluyor ama ben zayıf olmayı seviyorum

Rekor bende ayrıca

6 kilo aldım. 58 ile başladım, 64 kiloyum. 67-68 ile doğum yapmak istiyorum inş. Cips, kola, pirinç, tatlı, kek, pasta yemedim. Canım tatlı isteyince bitter çikolata, bebeğe yarasın diye tahin pekmez, muz falan yedim. Et, sebze, balık bol bol tükettim. Her sabah iki-üç avuç dere otu, roka, maydanoz yiyorum. Meyve pek yemiyorum muz Ve ayva dışında. Süt de içmiyorum onun yerine bol peynir ve yoğurt...

56 kilo ile hamile kaldım, 71ile doğuma gittim.

Boyum 1.69 , şu an 54 kiloyum doğum yapalı 24 ay oldu.

Kilo vermek için de hiç birşey yapmadım aksine, hamilelikte aldığım kiloları sevmiştim, vermemeye çabaladım ama kolik bir Bebek, uykusuz altı ay yaşayınca eridi gitti hepsi.

Şimdi de almaya çabalıyorum ama........

Hatta ikinci çocuğu şu an asla düşünmüyorm ama hamilelikte yaşadığım o 60 kilo olunca vücudumun hali ve büyümüş memeler için arada Bi acabaaaaa diyorum.

Boyun iyimiş ben o 23 kiloyu 1.55 boyla aldım yürüyen bufalo gibiydimdoğumda hiç gitmedi 3 kilo çocuk çıktı bir kiloda eşi gerisi bende kaldı 72 kilo şimdi 65 im iki aydır spor diyet inşallah 50 ye düşerim

57 ile hamile kaldım 71le doğurdum (normal) 50günlük olduk 59kgyim

Bolca su iç ve ip atla, çok faydasını görürsün.
Başlarda zorlanırsın ama zamanla çekirge gibi zıp zıp..kilolar erir gider

37+1 haftalık hamileyim 7 kilo aldım 3 gun sonra sezeryan oluyorum hayırlısıyla diyetisyen eşliğinde hamileliğinizi devam ettirin ben öyle yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…