- 18 Ağustos 2020
- 645
- 534
- 18
- 26
- Konu Sahibi MelekBusran
-
Öyle yapicam çok sağol tavsiyelerin için Bebisinde sağlıkla gelsin inşallahAynen canım bak böyle olunca uzan ayaklarını yükselt 2-3 yastıkla öyle uzan ben çok kanamalı yaşadım ilki düşük oldu, bunda da oldu bu devam şükür. Riske atmaya gerek yok doktoruna git sen mutlaka
İnşallah hepimiz sağ salim görelim o günleriÖyle yapicam çok sağol tavsiyelerin için Bebisinde sağlıkla gelsin inşallah
Insallah canimTabi canım benim konum da var hatta takipteyim hakkımızda hayırlısı inşallah
Dünden önceki gün bunun için doktora gittim kırmızı olmadığı sürece aşırı korkutmaz bizi dedi ama progeston verdi sakın bırakma dedi suan kullanıyorum akıntım kesildiKızlar lutfen yardimci olun 6 haftanın içindeyim bugün kahverengi lekelenmem oldu normalmi.Basina gelen varmi?
Sen fitil olarak mı kullanıyorsun canım ?Dünden önceki gün bunun için doktora gittim kırmızı olmadığı sürece aşırı korkutmaz bizi dedi ama progeston verdi sakın bırakma dedi suan kullanıyorum akıntım kesildi
Kırmızı deyildi kahverengi beyaz akıntıyla birlikte karışık geldi ama şuan yok kesildi umarım birdaha gelmezDünden önceki gün bunun için doktora gittim kırmızı olmadığı sürece aşırı korkutmaz bizi dedi ama progeston verdi sakın bırakma dedi suan kullanıyorum akıntım kesildi
Evet agızdan alındığında depresyon ve sarhoşluk yapıyorSen fitil olarak mı kullanıyorsun canım ?
Umarım ama kanamanız daha rahimde bir yerleşim yapmış olabilir ileri haftalarda çıkmaması içi tekrar bir an önce gidin bence. Rabbim size sağlıklı bir evlat nasip etsin, su gibi geçecek bir 9 ayınız olsunKırmızı deyildi kahverengi beyaz akıntıyla birlikte karışık geldi ama şuan yok kesildi umarım birdaha gelmez
Bende dub birde bu gece iki oldu kullanmaya başladım ama hala lekeleme oluyor. Acaba tam itttiremedigim için miEvet agızdan alındığında depresyon ve sarhoşluk yapıyor
Her kahverengi leke kötü değil. Sizde bu şekilde ortaya çıkmış başkasında daha farklı. Gitsin tabi doktora ama böyle panikleyip şunu okuyup daha çok üzülüp strese girerek değilkanamanın kahveside kırmızısıda bence normal değil. ben o kahvelerle kaybettim 2 gebeliğimide o yüzden kesinlikle gidin doktora kötü bişeyle karşılaşmayın
5+3 te bendede olmuştu hemen doktora gitti kesede kanama alanı falan yoktu ama yine de progestan verdi bir doktora görünün bence ama korkulacak birşeydeğil kahve leke kırmızıya dönmediği süreceKızlar lutfen yardimci olun 6 haftanın içindeyim bugün kahverengi lekelenmem oldu normalmi.Basina gelen varmi?
Çok sağolun güzel dilekleriniz icinUmarım ama kanamanız daha rahimde bir yerleşim yapmış olabilir ileri haftalarda çıkmaması içi tekrar bir an önce gidin bence. Rabbim size sağlıklı bir evlat nasip etsin, su gibi geçecek bir 9 ayınız olsun ❤
Yo sadece kahverengi.Umarim dediginiz gibidir5+3 te bendede olmuştu hemen doktora gitti kesede kanama alanı falan yoktu ama yine de progestan verdi bir doktora görünün bence ama korkulacak birşeydeğil kahve leke kırmızıya dönmediği sürece
Benim başıma galdi canım hatta ara ara ev ye gittiğimde geldi 1 hafta boyunca ama çok şükür şuan 20. Haftanızdayız 5 ayı geride bırakıcam insallahKızlar lutfen yardimci olun 6 haftanın içindeyim bugün kahverengi lekelenmem oldu normalmi.Basina gelen varmi?
Ayy cok sevindim valla Umarim bende senin gibi bu günleri atlatırımBenim başıma galdi canım hatta ara ara ev ye gittiğimde geldi 1 hafta boyunca ama çok şükür şuan 20. Haftanızdayız 5 ayı geride bırakıcam insallah
Melek gittin mi doktora sana ne dedi ?Ayy cok sevindim valla Umarim bende senin gibi bu günleri atlatırım
Hayır saat 1bucukta randevum birazdan çıkıcam.Sonucu haberdar ederimMelek gittin mi doktora sana ne dedi ?
Sorun yokmuş normalmiş bebiside gördüm kalbinide gelisimi haftasina göre süpermiş 2 hafta sonra kalbini duymaya gidicem insallahMelek gittin mi doktora sana ne dedi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?