Hamilelikte Kahverengi Lekelenme!!

Aynen canım bak böyle olunca uzan ayaklarını yükselt 2-3 yastıkla öyle uzan ben çok kanamalı yaşadım ilki düşük oldu, bunda da oldu bu devam şükür. Riske atmaya gerek yok doktoruna git sen mutlaka
Öyle yapicam çok sağol tavsiyelerin için Bebisinde sağlıkla gelsin inşallah

Kızlar lutfen yardimci olun 6 haftanın içindeyim bugün kahverengi lekelenmem oldu normalmi.Basina gelen varmi?
Dünden önceki gün bunun için doktora gittim kırmızı olmadığı sürece aşırı korkutmaz bizi dedi ama progeston verdi sakın bırakma dedi suan kullanıyorum akıntım kesildi

Dünden önceki gün bunun için doktora gittim kırmızı olmadığı sürece aşırı korkutmaz bizi dedi ama progeston verdi sakın bırakma dedi suan kullanıyorum akıntım kesildi
Sen fitil olarak mı kullanıyorsun canım ?

Kırmızı deyildi kahverengi beyaz akıntıyla birlikte karışık geldi ama şuan yok kesildi umarım birdaha gelmez

Kırmızı deyildi kahverengi beyaz akıntıyla birlikte karışık geldi ama şuan yok kesildi umarım birdaha gelmez
Umarım ama kanamanız daha rahimde bir yerleşim yapmış olabilir ileri haftalarda çıkmaması içi tekrar bir an önce gidin bence. Rabbim size sağlıklı bir evlat nasip etsin, su gibi geçecek bir 9 ayınız olsun

kanamanın kahveside kırmızısıda bence normal değil. ben o kahvelerle kaybettim 2 gebeliğimide o yüzden kesinlikle gidin doktora kötü bişeyle karşılaşmayın

kanamanın kahveside kırmızısıda bence normal değil. ben o kahvelerle kaybettim 2 gebeliğimide o yüzden kesinlikle gidin doktora kötü bişeyle karşılaşmayın
Her kahverengi leke kötü değil. Sizde bu şekilde ortaya çıkmış başkasında daha farklı. Gitsin tabi doktora ama böyle panikleyip şunu okuyup daha çok üzülüp strese girerek değil

Kızlar lutfen yardimci olun 6 haftanın içindeyim bugün kahverengi lekelenmem oldu normalmi.Basina gelen varmi?
5+3 te bendede olmuştu hemen doktora gitti kesede kanama alanı falan yoktu ama yine de progestan verdi bir doktora görünün bence ama korkulacak birşeydeğil kahve leke kırmızıya dönmediği sürece

Reactions: JES
Çok sağolun güzel dilekleriniz icin

Benim başıma galdi canım hatta ara ara ev ye gittiğimde geldi 1 hafta boyunca ama çok şükür şuan 20. Haftanızdayız 5 ayı geride bırakıcam insallah

Merhaba! Canim bende 4 haftalik ken akiskan kanamam olmusdu 2/3 gun oyle devam etti direk beni hastehaneye yatirdirlar ve progestan igne vurundum sonra azaldi kanamam. Ama suan kahverengi akintim var ve bebis duruyor. Henuz 5 haftadayiz. Kahverengi lekelenme olsa sa onemli degil dedi ve Doktorum yatakdan kalkmicami 3 ay boyunca dedi. Bence bi doktoruna git icin rahat etsin . Bebisin saglikla gelsin sana insallah

Reactions: JES
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…