- 11 Haziran 2018
- 17.081
- 96.703
- 598
- 31
- Konu Sahibi MelekBusran
-
Ay hadi maşallah biz de 6. Haftada görürüz inşallahSorun yokmuş normalmiş bebiside gördüm kalbinide gelisimi haftasina göre süpermiş 2 hafta sonra kalbini duymaya gidicem insallah
Bende naptn diye sormaya gelmiştim.. Hadi bakalm sağlıkla doğsun minikSorun yokmuş normalmiş bebiside gördüm kalbinide gelisimi haftasina göre süpermiş 2 hafta sonra kalbini duymaya gidicem insallah
Insallah bebislerimizi saglikla kucagimiza alırız canımAy hadi maşallah biz de 6. Haftada görürüz inşallahbenim doktorda normal demişti bak adamlar biliyor demek ki. İçim rahatladı senin doktor da aynı şeyi söyleyince
HosgeldinBende naptn diye sormaya gelmiştim.. Hadi bakalm sağlıkla doğsun minik
Canım sen sanırım 1 kere alıyordun progestanı.onu ikiye çıkarabilirsin.ben mesela lekem olmadığı halde günde 3 kere alıyorum doktor tavsiyesiyle.Ay hadi maşallah biz de 6. Haftada görürüz inşallahbenim doktorda normal demişti bak adamlar biliyor demek ki. İçim rahatladı senin doktor da aynı şeyi söyleyince
İşte benim ki 1 yeterli dedi. Dur Çarşamba gidince sorayım tekrarCanım sen sanırım 1 kere alıyordun progestanı.onu ikiye çıkarabilirsin.ben mesela lekem olmadığı halde günde 3 kere alıyorum doktor tavsiyesiyle.
Bugün banada yazdı doktor günde 2 kereCanım sen sanırım 1 kere alıyordun progestanı.onu ikiye çıkarabilirsin.ben mesela lekem olmadığı halde günde 3 kere alıyorum doktor tavsiyesiyle.
Tamam canım ilk defa kullanicam bunu doktor vermesede sıkıntı olmaz dimi.Kralice55 canım bak senin gibi olanlar var burda.Sen de progestan kullan
Canım bana doktor her gebelikte verdi bunu lekelenmem olmadığı halde.Hemde günde 3 kere.3 ay kullandırıyor.Ben 8 saat arayla fitil olarak alıyorum.Sabah 8 öğlen 4 akşam 12.Tabi sen yine de bi araştır ama bak buradaki arkadaşlarda kullanıyor.kafana yatarsa kullanTamam canım ilk defa kullanicam bunu doktor vermesede sıkıntı olmaz dimi.
Bana doktorum 3 gün önce yazdı kullandığı cümle aynenn şuydu kesesi olan, gebeliği net olan her kadın zararsız şekilde kullanabilir. Ama sen danış yine de ne olur ne olmazTamam canım ilk defa kullanicam bunu doktor vermesede sıkıntı olmaz dimi.
Kızlar lutfen yardimci olun 6 haftanın içindeyim bugün kahverengi lekelenmem oldu normalmi.Basina gelen varmi?
canm sen doktora gittin mi ne dedi sana şuan bende ayni durumdayım 6 haftalık hamileyim kahve rengi lekeler gelmeye. Başladı çok korkuyorumKızlar lutfen yardimci olun 6 haftanın içindeyim bugün kahverengi lekelenmem oldu normalmi.Basina gelen varmi?
Canim lekelenmen oluyorsa hemen doktora git iyiside var kötüsü de.Ben gittim hemen lekelenmemin normal olduğunu soyledi bide bebegin gelisimi için ilaç yazdı.Zaten gittigimde bebegimi görmüştüm doktor haftasina göre çok iyi gelişmiş deemisticanm sen doktora gittin mi ne dedi sana şuan bende ayni durumdayım 6 haftalık hamileyim kahve rengi lekeler gelmeye. Başladı çok korkuyorum
canm senin lekelerin kaç gün sürdü gidecem anca pazartesi gidebilirim insallah bir şey olmazCanim lekelenmen oluyorsa hemen doktora git iyiside var kötüsü de.Ben gittim hemen lekelenmemin normal olduğunu soyledi bide bebegin gelisimi için ilaç yazdı.Zaten gittigimde bebegimi görmüştüm doktor haftasina göre çok iyi gelişmiş deemisti
Geçen hafta cuma başlamıştı 2 gun once bitticanm senin lekelerin kaç gün sürdü gidecem anca pazartesi gidebilirim insallah bir şey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?