Hamilelikte Kahverengi Lekelenme!!

Sorun yokmuş normalmiş bebiside gördüm kalbinide gelisimi haftasina göre süpermiş 2 hafta sonra kalbini duymaya gidicem insallah
Ay hadi maşallah biz de 6. Haftada görürüz inşallah benim doktorda normal demişti bak adamlar biliyor demek ki. İçim rahatladı senin doktor da aynı şeyi söyleyince

Sorun yokmuş normalmiş bebiside gördüm kalbinide gelisimi haftasina göre süpermiş 2 hafta sonra kalbini duymaya gidicem insallah
Bende naptn diye sormaya gelmiştim.. Hadi bakalm sağlıkla doğsun minik

Ay hadi maşallah biz de 6. Haftada görürüz inşallah benim doktorda normal demişti bak adamlar biliyor demek ki. İçim rahatladı senin doktor da aynı şeyi söyleyince
Canım sen sanırım 1 kere alıyordun progestanı.onu ikiye çıkarabilirsin.ben mesela lekem olmadığı halde günde 3 kere alıyorum doktor tavsiyesiyle.

Canım sen sanırım 1 kere alıyordun progestanı.onu ikiye çıkarabilirsin.ben mesela lekem olmadığı halde günde 3 kere alıyorum doktor tavsiyesiyle.
İşte benim ki 1 yeterli dedi. Dur Çarşamba gidince sorayım tekrar

Tamam canım ilk defa kullanicam bunu doktor vermesede sıkıntı olmaz dimi.
Canım bana doktor her gebelikte verdi bunu lekelenmem olmadığı halde.Hemde günde 3 kere.3 ay kullandırıyor.Ben 8 saat arayla fitil olarak alıyorum.Sabah 8 öğlen 4 akşam 12.Tabi sen yine de bi araştır ama bak buradaki arkadaşlarda kullanıyor.kafana yatarsa kullan

Tamam canım ilk defa kullanicam bunu doktor vermesede sıkıntı olmaz dimi.
Bana doktorum 3 gün önce yazdı kullandığı cümle aynenn şuydu kesesi olan, gebeliği net olan her kadın zararsız şekilde kullanabilir. Ama sen danış yine de ne olur ne olmaz

Kızlar lutfen yardimci olun 6 haftanın içindeyim bugün kahverengi lekelenmem oldu normalmi.Basina gelen varmi?
Kızlar lutfen yardimci olun 6 haftanın içindeyim bugün kahverengi lekelenmem oldu normalmi.Basina gelen varmi?
canm sen doktora gittin mi ne dedi sana şuan bende ayni durumdayım 6 haftalık hamileyim kahve rengi lekeler gelmeye. Başladı çok korkuyorum

canm sen doktora gittin mi ne dedi sana şuan bende ayni durumdayım 6 haftalık hamileyim kahve rengi lekeler gelmeye. Başladı çok korkuyorum
Canim lekelenmen oluyorsa hemen doktora git iyiside var kötüsü de.Ben gittim hemen lekelenmemin normal olduğunu soyledi bide bebegin gelisimi için ilaç yazdı.Zaten gittigimde bebegimi görmüştüm doktor haftasina göre çok iyi gelişmiş deemisti

canm senin lekelerin kaç gün sürdü gidecem anca pazartesi gidebilirim insallah bir şey olmaz

Mrb arkadaşlar ben tüp bebekle hamile kaldim 1.5 aylık falan progestan iğne ve fitil kullaniyorum böyle minik bir nokta şeklinde pembemsi bi lekelenme oldu korkuyorum inşallah birsey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…