Hamilelikte kalça ağrısı yaşayanlar

Tatsta

Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2018
62
32
8
istanbul
kızlar merhaba....
9 haftalık hamileyim ve son 4 gündür kalça ağrısı çekiyorum. Sağ tarafımda olan bir ağrı. Sanki kasılıp kalıyorum takılıyorum gibi. Eğilmek yürümek dik durmak vs her şey çok zor şuan benim için. Acaba kullandığım progestan ile ilgisi olabilir mi? 2 haftadır kullanıyorum. Aynı durumu yaşayan duyan varsa yardımcı olun lütfen. Ne yapsam bilemedim

Ben yaşadım, gerçekten çok rezil bir ağrı. Doktorun yönlendirir muhakkak, git bir daniş. Bana b12 iğnesi vermişti

kızlar merhaba....
9 haftalık hamileyim ve son 4 gündür kalça ağrısı çekiyorum. Sağ tarafımda olan bir ağrı. Sanki kasılıp kalıyorum takılıyorum gibi. Eğilmek yürümek dik durmak vs her şey çok zor şuan benim için. Acaba kullandığım progestan ile ilgisi olabilir mi? 2 haftadır kullanıyorum. Aynı durumu yaşayan duyan varsa yardımcı olun lütfen. Ne yapsam bilemedim
ay aynı durumdayım bende 11 haftalık hamileyim sanki saatlerce spor yapmışım gibi ağrıyor. annem dediki kalça kemiğin genişliyordur ama bilmiyorum tabi :işsiz:

Gebeliğe bağlı kemik erimesi ve kemik iliğinde ödem olabilir umarım değildir k

B12 eksikliği için ilaç kullanıyorum dil altı. Ne zaman geçer acaba benim annemde kalçan genişliyordur diyor ama dayanamıyorum. Bi ortopedi uzmanına gitmeyi düşünüyorum aslında ama emar çekmeden ne olduğunu anlayabilir mi bilmiyorum.

Benmde kalcam belim agriyor genelde sol taraf b12 eksikliği de yok. Sebebini bilmiyorum. :(

Yarın ortopedi doktoruna gideceğim , muhtemelen MR isteyecek ama MR zararlı mı acaba? Bildiğim kadarıyla MR da radyasyon yok

Back
X