aynı sorun bende de var. 12 haftalık hamileyim bende. sol kalçamda batma şeklinde yürüdükçe iyice belirginleşen bi ağrı var, bulantılar hala devam ediyor, psikolojim bozuldu yaa
kızlar merhaba ben de 21. haftamdayım, 20. haftamdan beri kalcam agrıyor. calısıyorum, is yerinde genelde oturuyorum, oturdukca uyusuyor ayaga kalktıgımda acıdan bir kac dakika cok zor yuruyorum. doktoruma sorucam ama sanırım bu bnmki bacak agrısından felan farklı. basına gelen var mı?
kızlar merhaba ben de 21. haftamdayım, 20. haftamdan beri kalcam agrıyor. calısıyorum, is yerinde genelde oturuyorum, oturdukca uyusuyor ayaga kalktıgımda acıdan bir kac dakika cok zor yuruyorum. doktoruma sorucam ama sanırım bu bnmki bacak agrısından felan farklı. basına gelen var mı?
bende de aynısı oluyor 20 haftalık hamileyim oturup ayağa kalktıkdan sonra acayip ağrım oluyor topallayarak yürüyorum.biraz yürüdükden sonra hafifliyor.herhangi bir gelişme olursa birbirimizi haberdar edelim.
Bende 25, haftadayım ve bacak ağrılarım başladı.İki gündürde sabahları kalktığımda kalça ağrısı başladı.Araştırdım ve okuduklarıma göre rahmin büyümesi ve özellikle magnezyum eksikliğine bağlı olabileceğini okudum.Ekstra bir magnezyum tableti almak istemiyorum..Uzun süreli kullanımlarda böbreklere zararlı olduğunu duydum ???...Şimdi magnezyum açısından zengin yiyeceklere baktığımda bol bol fındık,muz,yeşil yapraklı sebzeler yemeye karar verdim...Bakalım sonuç ne olacak ???
Merhaba kızlar,
3 aylık hamileyim. Bi aydır sağ kalçamda ağrı var ve bacağıma vuruyor. Bazen topallıyorum bile. Dün doktoruma sordum çok erken dedi. Nette baktım rahim genişlemesinden olabilir yazıyor.
Aranızda yaşayan oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?