geçmiş olsun tatlım valla benim doktorda yürü diyor ama yürüyüş yaptığım gün ayağımın üstüne basamıyorumarkadaşlar aynı problem ben de de var. Doktor yürüyüş yapmamın işe yarayacağını söylüyor ama o ağrı ile yürüyüş yapmak işkence gibi yaaaa.....
geçmiş olsun tatlım valla benim doktorda yürü diyor ama yürüyüş yaptığım gün ayağımın üstüne basamıyorumsürekli ıstırahat ediyorum bugün biraz ayakta kaldım diye kalçamın içini torna vidayla oyuyorlar sanki hayırlısıyla bi tamamlasak
Magnezyum eksikliğinden kaynaklanıyordur20 haftalık hamileyim. Tüm yorumları okudum benimki daha da enteresan! Benim kalça ve popo kemiklerim oturunca falan resmen batıyo. Bu yüzden tam dik otutamıyorum, hep sağa sola yamulmuş bi şekilde oturuyorum. Kuyruk sokumumda da baskı oluyo tabi.Bunu yaşayanınız var mı çok merak ediyorum???? Fazla iş yapıp yürüyünce de sızlıyor ve ağrıyor kalça kemiklerim. Elevit içiyorum, ayrıca demir ilacı alıyorum. Organik süt içip, ev yapımı yoğurt yiyiyorum daha ne yapmalıyım bilemedim. Kilom var ama biraz. Yalnız yorumlara bakacak olursam konunun kiloyla ilgisi yok. 42 kilo hamile kalan bir bayan bile ağrıdan kıvranıyormuş. Yorumlarınızı eksik etmeyin. Böyle sorunlarımızı paylaşıyor olmak çok güzel bişi.
canım bende 20 haftalığım benim 16. hafta başladı kalça ağrım bacağıma vuracak şekilde oturduğumda yürüdüğümde ve iş yerinde uzun sure ayakta kaldığımda acayip ağrı yapıyordu dediğin gibi resmen batıyordu..doktoruma sordum muayene etti direk eliyle gösterdi burası ağrıyordur diye o kadar yani=) rahim büyüme sırasında siyatik sinire baskı sonucunda oluşan ağrıymış o ağrı hani derler siyatik ağrı diye bu gebelikte sık rastlanırmış yavaş hareket etceksin yerden bişey alırken eğilmek yerine oturarak alıcaksın dedi oturduğunda yattığında kalça altına yumuşak bi yastık koyman rahatlatır seni yoksa ilerleyen aylarda rahim büyüdükçe daha cok ağrı yaşarsın dedi çok ağrın olursa ağrı kremi başlarız masajla uygularsın dedi alllaha şükür bi haftadır yok diyebilirim..20 haftalık hamileyim. Tüm yorumları okudum benimki daha da enteresan! Benim kalça ve popo kemiklerim oturunca falan resmen batıyo. Bu yüzden tam dik otutamıyorum, hep sağa sola yamulmuş bi şekilde oturuyorum. Kuyruk sokumumda da baskı oluyo tabi.Bunu yaşayanınız var mı çok merak ediyorum???? Fazla iş yapıp yürüyünce de sızlıyor ve ağrıyor kalça kemiklerim. Elevit içiyorum, ayrıca demir ilacı alıyorum. Organik süt içip, ev yapımı yoğurt yiyiyorum daha ne yapmalıyım bilemedim. Kilom var ama biraz. Yalnız yorumlara bakacak olursam konunun kiloyla ilgisi yok. 42 kilo hamile kalan bir bayan bile ağrıdan kıvranıyormuş. Yorumlarınızı eksik etmeyin. Böyle sorunlarımızı paylaşıyor olmak çok güzel bişi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?