11 haftalik hamileyim ve sol kalcam cok agriyo bqzen kasiklarim agriyo ve kendimi cok yorgun hissediyorum agrilar yuzunden kendimi dayak yemis gibi hissediyirum sanki biri kalcama sopayla vurmus gibi nirmal mi sizce bayanlar ayni durumda olan var mi lutfen bilgilerinizi paylasin
13+3 haftalık hamileyim.Aynı sorun bende de var canım.Resmen topallıyorum.Yattığımda eşim elimden tutuyor öyle dönebiliyorum sağıma soluma .İlk başlarda çok korktum bel fıtığı oldum sandım,geçen hafta doktora gittim.Ama normalmiş.Magnezyum eksikliğinden olur dedi,magnorm diye bi ilaç verdi,günde bir tane suda eritip içiyosun.Biraz rahatladım ama çok şükür.
Aynı konudan muzdaribim.öğretmenim sınıfta ayağa kalkıp yürümüorum sanki topal gibiyim. :2:
11+2 yim buhaftanın sonunda gidicem doktora Magnezyum eksiği olduunu bilmiordum.
Acaba doğal yollardan ne yesek yararlı olur?Bilginiz varmı
Canım ben de başta magnezyum kullanmayıp,besinlerden faydalanıyım dedim ama yeterli gelmiyor galiba.Badem,kaju,kabak çekirdeği falan bunlarda bol miktarda varmış aslında ama çok fayda görmedim.Magnorm verdi doktorum inan çok rahatladım.Hiç kalmadı diyemem ama resmen topallıyordum şimdi daha rahatım çok şükür.
Kizlar bugun doktora gittim siyatik sinir olmussun dedi o neymis dedim odem olusmus orda dedi bebege bagli fitik olusmus dedi agir kaldirma fazla yorma kendini belini dinlndir yatarken belinin altina yastik koy cok agrirsada parol ic dedi
Kizlar bugun doktora gittim siyatik sinir olmussun dedi o neymis dedim odem olusmus orda dedi bebege bagli fitik olusmus dedi agir kaldirma fazla yorma kendini belini dinlndir yatarken belinin altina yastik koy cok agrirsada parol ic dedi
siyatık dıyıp kısaltıyorlarr sorunu,benım dr açıkladı rahmı tutan 4 tane bağ var,2 kasıklarda,2 bel kısmında bulardan belde olanlar rahın buyumesıyle gerılır esneyemedği için ağrı yapar dedi.yanı doğal bır durum ama çaresı yok magnezyum ıcın öncekı dr erken baslamış bırak dedı.... allah yardımcımız olsun
bende sol kalçamdan ayak baş parmağıma kadar ağrı hissediyorum uyuşuyordu dr.sordu ağrın var mı dediğinde bu tableti verdi tadı birazcık tuhaf ama alışıyor insan.mecburuz içmeye yoksa o uyuşukluğu çekmek beter birşey.bende hamileliğimin 27.haftasına girdim.umarım sizde bu haftaları sağlıkla görürsünüz...
ben de hamileliğimin 27. haftasına gireceğim ve gece sol tarafıma yatınca kalçamda ve sol bacağımda ağrı oluyor. magnezyum ya da herhangibir ilaç kullanmıyorum. bunun çaresi bol hareket diye düşünüyorum. internette egzersizler var. kendiniz, zorlamadan deneyin. kuzularımız dogana kadar katlanacağız artık :)
öcelikle geçmiş olsun bu ağrıyı yaşayan arkadaşlara, bende çektim 4 ay boyunca 7.ay magnezyuma başlayınca 2 günde geçti ağrı sızı...yürümek değil,eğilip çorap giyemez haldeydim,kendi ihtiyaçlarımı karşılayamamak en basit hareketleri yapamamak psikolojimi bozmuştu hergün ağlıyordum,bence dr danışın günaşırı bile olsa magnezyum alın keşke bana birisi deseydi...