hamilelikte kalca kemiginde agri

sahra10

Rabbim sana emanetiz..
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2012
452
469
333
Slm kızlar. 8+3 gunluk hamileyim.yaklasik 2 haftadir sag kalca kemigimde ve bele yakin tarafinda bir agri var.ozellikle ayakta kaldigimda ve yurudugumde ortaya cikiyor.dinlenince hafifliyo.var mi gebelikle alakasi acaba?

Slm kızlar. 8+3 gunluk hamileyim.yaklasik 2 haftadir sag kalca kemigimde ve bele yakin tarafinda bir agri var.ozellikle ayakta kaldigimda ve yurudugumde ortaya cikiyor.dinlenince hafifliyo.var mi gebelikle alakasi acaba?
canım benimde 10 haftadan itibaren benimde aynı sorunlarım başladı hala da devam ediyor..doktorum kustuğum için ve süt ürünleri yemediğim için olabileceğini söyledi.kalsiyum eksikliğinden bana calsiD D3 diye suda eriyen bir ilaç verdi onu düzenli kullanırsam geçiyor

canım benimde 10 haftadan itibaren benimde aynı sorunlarım başladı hala da devam ediyor..doktorum kustuğum için ve süt ürünleri yemediğim için olabileceğini söyledi.kalsiyum eksikliğinden bana calsiD D3 diye suda eriyen bir ilaç verdi onu düzenli kullanırsam geçiyor

Saol cnm cvp icin.bende kusmada yok.ama pek yogurt peynir yemiyorum.ben bir de yakladik 2 aydir kalcafan igne vuruluyorum acaba ondanmi diyede dusunuyorum ama agri sadece sag kalca kemiginde.gerdigim zaman agriyor.

Saol cnm cvp icin.bende kusmada yok.ama pek yogurt peynir yemiyorum.ben bir de yakladik 2 aydir kalcafan igne vuruluyorum acaba ondanmi diyede dusunuyorum ama agri sadece sag kalca kemiginde.gerdigim zaman agriyor.
canım iğneden dolayı olabılır sen en ıyısı doktoruna danış gerekli bilgiyi o daha ıyı bılır

benimde sağ kalçamda ağrı var ve sebebi bebeğin baskısından dolayı kalçada sinir sıkışmasıymış.
herhangi bir eksiklikle alakalı olmayabilir yani kalsiyum magnezyum yeterince alsanda benim gibi yinede olabilir.
doğurana kadar yorma kendini tek çözümü bu dedi dr.

Ben de doğum yapana kadar o ağrıyi çektim. Bazen adım atamazdim. Doktor hamilelikle alakali değil demişti ama doğumdan sonra geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…